Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny si užívá dovolenou v Japonsku | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny řádí v Japonsku. Chce na dovolenou do Severní Koreje a dělá soutěž o vibrátor

Sugar Denny vyrazila do Tokia a zdá se, že její sociální sítě nikdy nespí. Neustále přidává nový obsah, teď například vyrazila do sex shopu, kde utratila 13 tisíc korun a plánuje dělat soutěž o vibrátor. Později se svěřila, že by chtěla vyrazit na dovolenou do Severní Koreje.
  16:34

Léto sice pomalu končí, Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, si ho užívá tak moc, jak to jenom jde. Tentokrát vyrazila business třídou do Japonska a sledující denně baví spoustou příspěvků z dovolené. Ač je tam teprve pár dní, mnozí si myslí, že se jedná zatím o nejzábavnější obsah, který kdy na sítích sdílela.

Kouřílková do Tokia přiletěla teprve před čtyřmi dny a už od prvního dne začala sledující bavit kontroverzním obsahem. Je známá mimo jiné i tím, že je velmi sdílná v oblasti jejího sexuálního života a i tentokrát potvrdila, že je tomu tak. V jeden moment za ní například měli přijet dva muži a ona s fanoušky sdílela téměř všechny myšlenky, nad kterýma přemýšlela při tom, co se rozhodovala, kterého z mužů si nakonec vybere.

Později se sledujícími sdílela, že právě navštívila sedmipatrový obchod se sexuálními pomůckami. Pořídila si tam dvě plné tašky věcí a utratila za ně třináct tisíc korun. „Koupila jsem si třeba osm vibrátorů,“ povídá. Brzy je prý ukáže těm, kteří odebírají její osobní profil na platformě Herohero.co. Na YouTube by podobné video prý dát nemohla. Nejen, že předplatitelům nové vibrátory ukáže, jeden pro ně i koupila a bude o něj brzy pořádat soutěž. „Sugar Denny dělá váš sexuální život lepším,“ píše na Instagramu.

Sice si teď užívá jedné dovolené, už má v plánu vyrazit na další. Chystá se totiž v říjnu či listopadu do Jižní Koreje. Sledující brzy začali vtipkovat, kdy plánuje vyrazit do Severní Koreje. Její odpověď však nejednoho sledujícího překvapila. „Lidi, já a Tadeáš se neironicky hodně o Severní Koreu zajímáme. Co kdybychom tam prostě letěli,“ píše Kouřílková na Instagramu. Následně se ptá kolegy a kamaráda Tadeáše Kuběnky, co si o jejím nápadu myslí.

Po chvíli přidala na Instagram další příspěvek, ve kterém tvrdí, že cestu do Severní Koreje myslí opravdu vážně. Přemýšlí nad tím, jak dlouho by trvalo, že by ji na ulici zatkli. Jeden ze sledujících vtipkuje, že by ji ani nepustili z letadla.

Dovolená Kouřílkové ještě nekončí a mnoho sledujících je zvědavých, co nového jim jejich oblíbená influencerka poví. V poslední době sdílí na sítích mnoho obsahu a sledující jsou nadšení. „Sugar Denny je nejlepší člověk na internetu. Je to moc zábavné,“ myslí si jeden z nich.

Témata: Sugar Denny