Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny. | foto: Instagram.com

Sugar Denny má deprese. Příliš pochopení se jí ale nedostává, prý bagatelizuje psychické problémy

Sugar Denny se před časem sledujícím svěřila, že bude muset začít brát antidepresiva. Velké podpory se jí od sledujících však nedostává. Prý totiž psychické problémy bagatelizuje. Ona však s kritikou nesouhlasí. Každý podle ní musí pochopit, že o diagnóze mluví s nadsázkou.
  15:48

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, je v poslední době na sociálních sítích otevřenější než dřív. Nedávno se sledujícím svěřila, že zažívá nejhorší období v životě, kdy se jí nechce ani vylézt z postele. Později popsala, že jí psychiatrička diagnostikovala depresi a brzy začne brát antidepresiva.

Na sítích se Kouřílkové pochopení od některých sledujících příliš nedostává. Její kritici totiž tvrdí, že bagatelizuje psychické problémy a žije úplně normální život. „Kdyby měla až takové problémy, tak začne brát antidepresiva už dávno,“ tvrdí někteří. Kouřílková o svém zdravotním stavu mluví zároveň přinejmenším nadneseně a může se tak zdát, že si z diagnózy utahuje a navíc se jí chlubí. „Tím, že si z věcí dělám p*del, se s nimi vyrovnávám a člověk by čekal, že po tolika letech, co jsem na internetu, by si na to lidi zvykli,“ popisuje Kouřílková.

Kouřílková si myslí, že každý by měl z jejího vystupování pochopit, že se diagnózou určitě nechlubí. Jednoduše jen sdílí na sítích se sledujícími mnoho momentů z jejího života a přirozeně sdílela i to, že má depresi. Na druhou stranu ji mnoho sledujících podporuje. Začala totiž sdílet i naprosto běžné denní činnosti, které však dříve sama nezvládala. Podělila se mimo jiné i o to, že uklidila celý byt a začala si dávat život do pořádku.

Názory, že Kouřílková psychické problémy nebere vážně, se poslední dobou na sítích množí. Nedávno se do ní opřela například influencerka a OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys. Nikdy totiž netajila, že má psychické problémy a deprese jsou pro ni velmi citlivé téma, které často na sociálních sítích rozebírá. „A přesně kvůli těmto lidem se neberou psychické nemoci vážně,“ okomentovala Holáková oznámení Kouřílkové.

Kouřílková si však kritiku příliš osobně nebere a je pro ni důležité, že ona sama ví, jak myslí to, co říká. Začala se také více se sledujícími obecně bavit o tématu psychického zdraví. Nedávno například sdílela na Instagramu, jak se vyrovnává s panickými atakami, se kterými má nejednu zkušenost.

Zároveň se zdá, že se v posledních dnech její psychický stav zlepšil. Podle ní však pravděpodobně jenom dočasně „Najednou jsem prostě dostala chuť do života. Asi musíte přijmout to, že jednou za měsíc přijdu s tím, že mám super nápady a jsem namotivovaná, abych mohla být smutná zbytek měsíce,“ popisuje s nadsázkou.

Témata: Sugar Denny