Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Co se poslední dobou děje se Sugar Denny? Vymyšlené těhotenství, breakdown a nezodpovědný život s financemi

Mezi českými influencery patří mezi ty nejvýraznější, a to nejen svým chováním, ale i svým vzhledem. Sugar Denny nyní dělá obavy jejím sledujícím, i kvůli tomu, jak nyní vypadá. Jenže proti sobě teď poštvala velkou část českého internetu. Vyprávěla totiž o tom, jak si vymyslela těhotenství s cílem z muže vylákat peníze. S penězi má problémy nejspíš i nyní, prý ji dohnal její nezodpovědný život s financemi.
  18:00

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny neprožívá nejlepší období. Dokonce, jak sama několikrát zmínila na sociálních sítích, prožívá období skoro nejhorší ve svém životě. Brzy jednadvacetiletá influencerka podle svých slov trpí i kvůli tomu, že jeden z jejích nejbližších lidí, influencer Tadeáš Kuběnka, je na léčení v psychiatrické léčebně.

Sugar Denny se na sociálních sítích, hlavně na Instagramu ve stories, svým sledujícím svěřuje s tím, jak se zrovna má, co se jí děje a co řeší. A že je toho doopravdy dost. Od posledního článku, kde redakce Antiyoutuber.cz informovala o tom, že si odbarvila obočí a obarvila vlasy na zářivě růžovou, se toho změnilo a stalo dost.

Nedávno se dostala do centra pozornosti ne zrovna v dobrém světle. Na Instagramu sdílela kontroverzní příběh, jak si vymyslela těhotenství, aby získala pozornost a peníze od muže, který ji podle ní dostatečně neocenil. Požadovala po něm 400 eur s tvrzením, že je těhotná, čímž vyvolala vlnu nevěřícnosti mezi svými sledujícími. „Týpek mi nedával dost pozornosti, tak jsem mu řekla, že jsem těhotná a musí mi zaplatit,“ svěřila se se smíchem, což její fanoušky šokovalo a znechutilo.

Popisovala příběh o známosti z Portugalska, kdy jí onen muž neměl těhotenství věřit a podezřívat ji, že si vše vymyslela. Což byla, jak se nyní ukázalo, pravda.

Konec přátelství a léčba

To ale není vše, co řeší. V tomto období měla podle původních plánů odjet do Japonska, společnost jí měl dělat mimo jiné i její asistent Štěpán. Jenže ten z jejích sociálních sítí zcela zmizel, dvojice se na Instagramu navzájem ani nesleduje. Sledující Sugar Denny tak začali spekulovat, že se mezi nimi něco stalo. Ani jeden se k tomu napřímo nevyjádřil. Za určité náznaky se podle sledujících Sugar Denny dalo považovat to, kdy ve videu na svém YouTube kanále mluvila o lidech, kteří vás nepodpoří, když vám je nejhůř, čímž dokážou, že přátelství s vámi nikdy nebrali tak úplně vážně.

Malé vyjádření k, nejspíš, konci přátelství ale nakonec přišlo. „Proč už nevidíme Štěpána? Jestli to není soukromé,“ ptá se známé influencerky jeden z jejích sledujících. „Je to soukromé, právě proto jsem o tom nikde nemluvila a taky mluvit nebudu,“ odpověděla Sugar Denny.

Výlet do Japonska se tedy nekonal, ale to i z jiného důvodu. Jak Sugar Denny měla říct, výlet zrušili i proto, že nemá peníze. Plánovala jet do Japonska sbírat inspiraci, jenže ji, jak sama řekla, dohnal její nezodpovědný život s financemi.

Místo toho vyrazila s jiným kamarádem, Milanem, do Istanbulu. A ani tento výlet se neobešel bez drama. Tureckou metropoli má Sugar Denny přitom ráda, navštívila ji už několikrát, dokonce prý přemýšlela i nad tím, že by se jí líbilo se tam přestěhoval. Jenže takovým myšlenkám je teď konec. A stačila k tomu jedna návštěva restaurace. V té si influencerka stěžovala na tamní obsluhu. Ta měla být k hostům, tedy k ní a kamarádovi, nepřátelská. Vyvrcholit to mělo celé tím, když Milan nedostal jídlo, jaké si objednal. Sama Sugar Denny pak přiznala, že se s obsluhou pohádala a dle tónu, jakým mluvila ve stories, to asi nebyla žádná klidná debata.

Aby toho nebylo málo, klid jí nedají ani její sledující. Na Instagramu často vyjadřuje frustraci nad tím, že ji lidé neberou tak, jak by chtěla, a stěžuje si na nedostatek pozitivních reakcí a snížený počet zhlédnutí na sociálních sítích. „Dostávám tolik zpráv, jak vám chybí stará Denny. Připadáte mi fakt úplně postižení. Je to velká změna, ale vy se chováte fakt. Děláte, jako bych byla mentálně narušená,“ řekla naštvaně ve svých stories.

Její kontroverzní chování a proměny vyvolaly diskusi mezi jejími sledujícími i mezi dalšími komentátory. Jeden z youtuberů, známý jako Sibiřan, poukázal na to, že její počínání by mohlo naznačovat hlubší osobní krize a spekuloval, zda by mohla skončit na psychiatrii jako jeden z jejích blízkých přátel, což naznačuje, že její problémy mohou být vážnější, než se zdá na první pohled.

To ostatně také sama přiznává. V jednom z videí mluví o tom, že poměrně často uvažuje nad tím, že by se nechala hospitalizovat na psychiatrii. Dlouhodobě se totiž léčí s psychickými problémy, mimo jiné s BPD.

Témata: Sugar Denny