Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Sugar Denny opět mění vizáž. Fanoušci spekulují, zda jde o bouřlivé období nebo rapidní změny v životě

To, že Denisa Kouřílková alias Sugar Denny neustále něčím překvapuje už nikoho příliš nezarazí. V poslední době se o ní však mluví více než kdy předtím. A to nejenom kvůli její tvorbě, ale i kvůli tomu, jak vypadá. Pár měsíců zpátky provedla razantní změnu svého vzhledu. Své tmavé delší vlasy ostříhala na zrzavé mikádo. A když už si na tento nový look fanoušci zvykli, Kouřílková přišla zase s něčím novým. A tentokrát jde o opravdu razantní změnu. Vlasy ještě zkrátila a ze zrzky udělala růžovovlásku. Lidé se okamžitě začali k novému vzhledu vyjadřovat a reakce influencerky na jejich komentáře na sebe nenechala dlouho čekat.
  11:18

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny patří mezi nejpopulárnější osobnosti na československé influencerské scéně a i díky její výrazné osobnosti se o ní často mluví. Ať už v souvislosti s nějakým skandálem, jejím podcastem Kontroverzní nebo vzhledem. Ten v posledních měsících mění jako chameleon a před dvěma dny přišla s něčím úplně novým – vlasy si nabarvila na křiklavě růžovou připomínající barvu zvýrazňovače a obočí si pro jistotu odbarvila úplně. Její fanoušci okamžitě projevili své názory a to jak v komentářích pod příspěvkem, tak skrze soukromé zprávy přímo do directu Denny.

Suger Denny má opět novou visáž

To, že má Denny hodně obdivovatelů je známá věc. A právě ti ji z většiny podpořili. „teď jsi totálně cukrová“, „jsi sexy jak blázen“, „slay, pretty, miluju tě“ - tak zní komentáře fanoušků, kteří tuto razantní obměnu opěvují a influencerku chválí. Ne všichni ale byli podporující. V komentářích se našly i poznámky typu „feelovala jsem to předtím víc“ či „prosím zpátky zrz“. Pozornost youtuberky nicméně zaujal jeden specifický útržek, ke kterému se rozhodla vyjádřit prostřednictvím instagramového příběhu.

Jedna z fanynek se rozhodla do komentářů napsat svůj názor, že jí chybí stará Denny a Kouřílková jako reakci ihned přidala příběh, kde na tuto poznámku a pravděpodobně i na soukromé zprávy podobného rázu reaguje.

„Chybí mi stará Denny? Která, která? Which version of me, tell me,“ poznamenává Denisa. „Vy se chováte, jak když bych si obarvila vlasy a obočí a byla jsem úplně jinej člověk,“ pokračuje. K zmiňovanému příběhu ještě dopsala popisek „prostě si zvykněte na to, že mi není 15 ježiš“. Někteří sledující se v tomto Kouřílkové zastávají a myslí si, že influencerka prakticky neměla pubertu. V šestnácti letech totiž randila s třicetiletými muži, což, dle slov Denny, v tu dobu všem připadalo normální a ještě se nad jejími milostnými příběhy bavili.

Sugar Denny

Na TikToku se k této přeměně začali lidé také vyjadřovat. Dle mnohých se Denny momentálně dostala do, pro člověka přirozené bouřlivé fáze, které se jí právě kvůli urychlenému dospívání nedostalo. Další důvod, kterým by se nové vlasy a obočí Kouřílkové daly vysvětlit je fakt, že změna vlasů u žen často značí změnu v životě.

„Přebarvení vlasů symbolizuje, že žena právě prožívá období změn. Lze očekávat, že se mění i mnoho dalších věcí v jejím životě“, říká server Proženy.cz, kde je publikován jeden z moha článků na toto téma. Celkově dle mnoha zdrojů platí pravidlo, že jedna změna doprovází další.

Vzhledem k tomu, jaké životní období Kouřílková momentálně zažívá se není čemu divit. V poslední době je její jméno často skloňováno v souvislosti s influencerem Tadeášem Kuběnkou, se kterým má populární podcast Kontroverzní. Kuběnka necelé dva týdny zpět skončil v psychiatrické léčebně. Denny tak pravděpodobně prožívá velmi náročné dny a ani na internetu se netají s tím, jak těžká pro ni situace posledních dnů je.

Témata: Sugar Denny