Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Influencerka Sugar Denny chystá další večírek | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny kvůli úzkostem nechtěla pořádat party. Teď jsou zpátky, s Kuběnkou chystají další

Sugar Denny si chtěla dát pauzu od pořádání večírků. Měla totiž úzkosti. Teď se vrací, s Tadeášem Kuběnkou další chystají halloweenskou party už v říjnu. Dvojice doufá, že na už třetí společný večírek v pořadí návštěvníci nezapomenou. Oba předchozí však byly plné kontroverzí.
  15:52

Už to je téměř čtvrt roku od té doby, co Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, tvrdila, že na vlastním večírku zažívala nejhorší chvíle v životě. Krátce po incidentu na Instagramu oznámila, že si musí dát na delší dobu s pořádáním večírků pauzu. Ta je teď pravděpodobně u konce.

Kouřílková společně s Tadeášem Kuběnkou plánuje už třetí večírek SugarBombex v pořadí. Tentokrát by mělo být téma Halloween a konat se bude už 27. října už tradičně v pražském klubu Mecca. „Po té poslední party jsem na Instagramu oznámila, že si musím odpočinout. Každopádně jsme si řekli, že na Halloween party udělat musíme,“ vysvětluje Kouřílková v nové epizodě podcastu Kontroverzní, který společně s Kuběnkou moderuje.

Dříve oba dva pořádali večírky odděleně, teď už plánují do budoucna jenom společné. Kouřílková jeden pořádala právě téměř ve stejný termín jako letos a mimořádně se vydařil. Právě proto si nechce nechat ujít příležitost uspořádat další halloweenskou party. „Přišlo tehdy tisíc lidí v kostýmech. Pro mě to fakt moc znamenalo, myslela jsem, že jich přijde v kostýmu jen pár lidí, ale přišli skoro všichni,“ vysvětluje. Letos by si přála zažít něco podobného a doufá, že na ni návštěvníci celý rok nezapomenou.

Zároveň dvojice láká především na oblíbenou hudbu a bezpečnost v klubu. Oba si myslí, že se tam neobjeví nikdo, kdo by hosty obtěžoval. Jejich fanouškovská základna je podle nich jednoduše složená jen z nekonfliktních lidí.

Kouřílková zároveň nevylučuje, že to je poslední party na delší dobu. Její pauza se tak možná jen na jeden den přeruší a bude zase pokračovat. Proč ale její pauza s pořádáním akcí začala? Už před delší dobou se svěřila, že jí byly diagnostikovány úzkosti a je jí nepříjemné se pohybovat v davu. To se jí stalo i tehdy a zažívala prý nejhorší chvíle v životě. Zároveň je nutné dodat, že tehdy mnozí spekulovali, že úzkosti způsobila kombinace návykových látek, které tehdy užila.

Kouřílková prý zároveň byla celou dobu v zákulisí a na pódiu byla jen velmi krátkou dobu. I kvůli tomu se následně návštěvníkům omluvila. Za nepřítomnost na pódiu byla kritizovaná i na úplně první SugarBombex party. Z celého večera se tam prý ukázala jen na pár minut. Zároveň si někteří na prvním večírku stěžovali, že měli problémy se šatnou a museli za ni opakovaně platit.