Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny | foto: Instagram.com/sugardennysek

Sugar Denny už nechce pořádat party. V slzách se svěřila, že zažívala nejhorší chvíle v životě

Sugar Denny v sobotu spolupořádala další party. Svým fanouškům se teď svěřila, že na ní zažívala nejhorší momenty svého života, trápí ji totiž úzkosti. Bude teď prý muset na nějakou dobu s pořádáním podobných akcí přestat. V slzách se svěřila, že prozatím chce přestat pít alkohol a bude se věnovat se sobě.
  22:00

Tadeáš Kuběnka a Denisa Kouřílková alias Sugar Denny jsou dvě z nejkontroverznějších jmen českých sociálních sítí a v poslední době patří také k těm nejprobíranějším. Oba dříve pořádali večírky odděleně a nemohli se vystát, teď spolu mají podcast a v sobotu společně pořádali už druhou SugarBombex party. Pro Kouřílkovou by mohla ale být na delší dobu také poslední.

Populární influencerka je ke svým sledujícím velmi otevřená a sdílí s nimi spoustu zákulisních informací ze svého života. Nedávno se jim svěřila, že jí byly diagnostikovány úzkosti a porucha osobnosti, na což jí předepsali také léky. Dlouhodobě zároveň na sociálních sítích mluví o tom, že jí je nepříjemné pohybovat se v davu.

Právě dav a úzkosti jsou důvody, proč si chce dát Kouřílková od pořádání večírků pauzu. Prý si nejdříve chtěla utřídit myšlenky a s vyjádřením počkat, nakonec se rozhodla své plány do budoucna se sledujícími sdílet už teď. Na Instagramu popsala, že si po sobotní SugarBombex party uvědomila, že pořádání podobných akcí není vůbec pro ni.

Když začínala před několika lety pořádat podobné akce v Brně, byly v nočních klubech s mnohem nižší kapacitou návštěvníků, než ve kterém pořádá akce teď. Proto před nimi nebyla nervózní a ani ve stresu. To se teď ale změnilo. Zároveň přiznává, že jí pořádat akce baví, jen si nepřeje, aby od ní návštěvníci očekávali, že bude celou dobu tancovat na pódiu. Prý chce, aby na její večírky chodili fanoušci za zábavou a dobrou hudbou, ne na její vystoupení.

Kouřílková se také svěřila, že se na sobotní party zhroutila a musela sedět se svými nejbližšími v zákulisí. Prý nebyla schopná mluvit a oni se ji snažili uklidnit. „Nevím jestli to byl panický záchvat, nebo co to bylo, ale byl to jeden z nejhorších momentů mého života,“ svěřuje se.

Končím s alkoholem

„Přerůstá mi to přes hlavu, je to velký tlak. Nejsem člověk, který má rád davy lidí a chtěl by být takhle středem pozornosti,“ popisuje. Nechce své fanoušky vinit z toho, že mají očekávání, že ji na pódiu uvidí, ale zároveň by ji mrzelo, kdyby byl někdo z její nepřítomnosti zklamaný. „Není to tím, že bych tam nechtěla být, já toho prostě nejsem schopná,“ vysvětluje.

Nakonec se rozhodla, že další večírky prozatím pořádat nebude. Neví, jestli to bude navždy, ale na nějaký čas si chce odpočinout. Prý chtěla pořád ještě další akce v létě v jiných českých městech než v Praze, ale myslí si, že by toho nebyla schopná. Myslí si, že jí ani peníze za takový stres nestojí. Za jeden den prý vydělá tolik, co někdo za měsíc, i přes to v tom prozatím pokračovat nechce.

Nakonec se svým fanouškům v slzách svěřila, že jí baví pro ně tvořit obsah na sociální sítě, ale podobné sociální interakce pro ni nejsou příjemné a nezvládá je. „Já ráda trávím čas s kamarády na bytě nebo venku s pár lidmi, které znám. Já za to fakt nemůžu, že se takhle cítím. Mě to hrozně mrzí,“ popisuje v slzách. Nakonec se všem omlouvá, že je zklamala. Prý se teď musí dát dohromady. Chce také prozatím přestat s pitím alkoholu a užíváním jiných návykových látek. Bude se teď věnovat sobě a chození na terapie.

Témata: Sugar Denny