Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny plánuje další podcast. Chce promluvit o psychických problémech a pracovní minulosti

Sugar Denny plánuje změnit tvorbu. Její dosavadní videa jí údajně už nenaplňují a proto zvažuje nový koncept videí nebo další podcast. Chtěla by mluvit o psychických problémech, které ji poslední dobou trápí. Zvažuje také, že by promluvila o minulosti s multilevel marketingem, za které ji mnozí kritizovali.
  16:20

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny patří v poslední době mezi nejpopulárnější české influencerky. Dříve také byla i jednou z těch nejvíce aktivních, každý týden přidávala nová videa na YouTube a každý den celý svůj život sdílela na sociálních sítích. To se však v poslední době změnilo.

Kouřílkové na sociálních sítích sice v současnosti nikdo neřekne jinak než Sugar Denny, začínala před osmi lety pod přezdívkou Denny Canton. Natáčela především vlogy a oblíbená byla také serie videí, ve kterých povídala, proč věří na duchy. Proslavila se však díky různým příběhům ze života, které byly zaměřené hlavně na její zkušenosti s muži.

Později se z Denny Canton přejmenovala na Sugar Denny, prý se už neztotožňovala s tehdejší přezdívkou a cítila se na nějakou změnu. Někteří přátelé jí údajně také přezdívali tak, že by mohla být jejich Sugar Daddy, tedy muž, v tomto případě žena, která vydržuje své partnery. Proto si myslela, že je nové jméno příhodné a vtipné.

Od té doby nijak velkou zásadní změnou neprošla. Pořád natáčí vlogy a povídá o mužích, nicméně se k jejímu obsahu přidaly i takzvané hauly, tedy videa, ve kterých ukazuje, co nového si koupila. Ač je dříve točila ráda, teď jsou jedním z důvodů, proč chce tvorbu na YouTube relativně zásadně pozměnit. „Možná jste si všimli, že na mém kanále za poslední dobu vyšla tak dvě videa. Můj život se mění a já taky,“ povídá na Instagramu. Prý přemýšlela nad tím, jaký by mohla tvořit obsah, aby ji naplňoval, protože hauly to už jednoduše nejsou.

Kouřílková si v posledních měsících prochází těžkým životním obdobím. Nejen, že jí byla diagnostikovaná porucha pozornosti a úzkostná porucha, v září ke stávajícím diagnózám přibyla i deprese. Kvůli léčbě musí brát také léky, které ji velmi zásadně ovlivňují každodenní život. Celý proces léčby sdílí s fanoušky na sociálních sítích a podobným tématům by se chtěla věnovat i v nových videích, která plánuje.

Do budoucna také zvažuje, že by začala nahrávat vlastní podcast, který by byl jenom její. V současnosti totiž moderuje podcast Kontroverzní společně s Tadeášem Kuběnkou a na podzim si také společně s Ladislavem Sinaiem založili podcast s názvem Cukr. Díly měly vycházet každé dva týdny, v současné době poslední epizodu dvojice publikovala 13. října. Kouřílková by však chtěla i svůj vlastní prostor, kde by rozebírala jenom jí zvolená témata. Nevyvrací ani, že by místo podcastu vymyslela novou sérii videí.

„Chtěla bych vám ukázat samu sebe takovou jako jsem. Jak přirozeně mluvím, když se o nic nesnažím,“ vysvětluje. Fanoušků se na Instagramu také zeptala, jaká témata by od ní chtěli slyšet. Chtěla by například promluvit o poruše pozornosti a jak ovlivňuje její život nebo o depresích a psychickém zdraví obecně.

Nejednoho fanouška také zajímá její minulost s multilevel marketingem. Jako mladší totiž prodávala kosmetiku a doplňky stravy společnosti LR Health & Beauty, za což byla poměrně hojně kritizovaná právě kvůli systému, na kterém firma funguje. Později spolupráci se společností ukončila.

Témata: Sugar Denny