Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka a youtuberka Sugar Denny | foto: instagram.com/sugardennynka

Sugar Denny se přestěhovala do Prahy. Jen po pár dnech sledující odhalili její adresu

Sugar Denny se po několika letech bydlení v Brně přestěhovala do Prahy. Její adresa však dlouho nezůstala utajena. Jen po pár dnech, co v bytě bydlela, začali její sledující adresu sdílet. Denisa je naštvaná a nechápe, proč by někdo měl vědět, kde bydlí.
  21:00

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, je jednou z nejpopulárnějších českých influencerek. Se svými sledujícími sdílí téměř každý moment svého života a je k nim zároveň velmi otevřená. Prozradila jim z jakého města pochází, kam se následně přestěhovala a stejně tak se svěřila se stěhováním do Prahy. Někdo však po několika dnech odhalil její novou adresu.

Kouřílková před několika dny na svém Instagramu prozradila, že se stěhuje z Brna do Prahy. Sdílela několik fotek z prvního večírku v novém bytě a následně odjela se svým kolegou a blízkým kamarádem Tadeášem Kuběnkou do Berlína. Po návratu ji však čekalo nemilé překvapení. Někdo začal sdílet její novou adresu.

Oblíbená a kontroverzní influencerka se prý bála, že se něco podobného stane, tak se snažila této situaci předejít. Sdílela prý jen fotku chodby a její kamarádka fotku z koupelny. „Nevím, jak se to mohlo stát, jestli mě někdo viděl venku. Taky mohli poznat byt podle inzerátu, proto jsem skoro nic nesdílela,“ popisuje rozzlobeně Kouřílková na Instagramu.

Zároveň to není poprvé, co její adresu někdo zveřejnil. Stalo se to minimálně v jednom z brněnských bytů, kde bydlela před tím. Kouřílková svým sledujícím také řekla, že nechápe, proč by někdo chtěl její adresu znát. Ironicky se jich ptala, zda na ni chtějí zvonit nebo z jakého důvodu by ji chtěli navštívit.

Vyzrazení adres celebrit a hvězd však není bohužel nic neobvyklého. Podobný případ, avšak v daleko větší míře, musí řešit i hvězda formule 1 a jezdec Ferrari Charles Leclerc, kterého na Instagramu sleduje víc než 10 milionů lidí.

To, že se Kouřílková přestěhovala do Prahy, je pro její fanoušky velké překvapení. Vždycky tvrdila, že je v Brně spokojená a po tom, co jim prozradila, že se bude brzy stěhovat, byli mnozí šokovaní. V novém videu prozradila, že se musela z brněnského bytu přestěhovat, protože majiteli zatajila, že má doma kočky.

Témata: Sugar Denny