Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny si dává od pořádání večírků pauzu | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny měla na své party úzkosti. Někteří si myslí, že kvůli omamným látkám

Sugar Denny pořádala o víkendu další party, zdá se ale, že na delší dobu poslední. Prý tam zažívala nejhorší chvíle v životě. Teď však prozradila, že si před večírkem vzala několik léků, alkohol a kouřila marihuanu. Někteří sledující si myslí, že úzkosti způsobila kombinace různých omamných látek.
  9:30

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny už dva roky pořádá různé večírky. O víkendu organizovala už druhou party společně se svým kamarádem a kolegou Tadeášem Kuběnkou. Později se nechala na Instagramu slyšet, že si chce od podobných akcí odpočinout. Prý tam zažívala nejhorší chvíle života.

Kouřílková však popsala v novém dílu podcastu, který s Kuběnkou moderuje, proč se před akcí necítila ve své kůži. Nedávno jí diagnostikovali úzkosti a zároveň poruchu pozornosti, na což jí také předepsali prášky, které teď užívá. Kouřílková se zároveň netají tím, že je pravidelným uživatelem marihuany. Tu jí také kamarád před večírkem nabídl. „Říkala jsem si, že bych už neměla, protože nevím, jakou mám toleranci po těch prášcích,“ popisuje. Prý si uvědomovala, že s nimi si nemůže užívat večer tak, jak byla zvyklá.

Dále popsala, že se téměř ihned necítila ve své kůži. „Nemohla jsem ani sedět rovně. Malovala jsem se a byla jsem úplně mimo, vůbec jsem nevěděla, jak se na ten SugarBombex dostanu,“ svěřuje se. Po tom, co se jí udělalo lépe, vyrazila s kamarády před pražský noční klub. Po chvíli si vzala i přípravek Neurol, který se používá k léčbě úzkostných stavů.

Prý si uvědomuje, že marihuana, Neurol a léky předepsané na její psychické problémy, nejsou nejlepší kombinací. Jestli jí chce někdo poučovat, tak prý může, ona si z toho ale nic nevezme. Ví, že když má předepsanou medikaci a do toho si vezme i jiné prášky, neměla by společně s tím pít alkohol, ale takový je prý život, to se někdy stane.

Úzkosti kvůli lékům?

Svým sledujícím se také svěřila, že později byla opilá. Prý na alkohol není zvyklá, a proto se vždycky opije rychle. Když tancovala na pódiu, její kamarádi jí nosili různé pití a ona ho vždy rychle vypila.

Někteří sledující si myslí, že její úzkostné stavy, které později zažívala, mohly být vyvolané, právě různými prášky, alkoholem a marihuanou. „Tak to je snad jasné, že když smíchá kdo ví co dohromady a trpí na úzkosti, tak jí nebude nejlépe,“ myslí si jeden ze sledujících. Jiní si myslí, že pokud její úzkosti alkohol nevyvolal, přinejmenším je umocnil.

Kouřílková je sice známá tím, že je ke svým sledujícím otevřená a sdílí s nimi mnoho zákulisních informací, někteří si myslí, že si je tentokrát mohla nechat pro sebe. „Je mi jí fakt líto, šlo vidět, že jí nebylo dobře. Když si za to ale z velké části může sama, tak nevím,“ myslí si jeden z nich.

Témata: Sugar Denny