Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta

Podcast Kontroverzní | foto: Instagram.com/sugardennysek

Tadeáš Kuběnka nastupuje na další léčbu. Fanoušky děsí psychický stav Sugar Denny

Tadeáš Kuběnka se svým nervovým zhroucení otřásl československým internetem. Teď se po dvou týdnech v psychiatrické léčebně vrátil, ne však na dlouho. Na svém Instagramu oznámil, že nastupuje na delší, pokračující léčení na soukromé klinice. Stav Sugar Denny mezitím vzbuzuje obavy a to i proto, že se youtuberka dost možná přestala bavit s dalším ze svých blízkých přátel – Štěpánem.
  9:15

Autoři podcastu s názvem Kontroverzní Tadeáš Kuběnka a Denisa Kouřílková alias Sugar Denny toho mají v poslední době opravdu hodně na řešení. Kontroverzní influencer se před dvěma týdny psychicky zhroutil a nastoupil do psychiatrické léčebny a Kouřílková dle mnohých vysílá varovné signály. Influencer kromě toho po víkendové propustce oznámil, že se na léčení vrací, tentokrát však již na jinou, soukromou kliniku. A i přes to, že se na víkend ze zdravotnického zařízení vrátil, se Sugar Denny se za celé dva dny neviděli.

doma v pondělí pokračujeme léčení

26. dubna 2024 v 9:43, příspěvek archivován: 29. dubna 2024 v 15:36

O zhroucení Tadeáše Kuběnky a jeho nástupu na psychiatrii už nějakou tu dobu mluví celý český internet. Ze sociálních sítí se v posledních týdnech úplně, a pochopitelně, stáhl a tak jeho předvíkendový rodinný příspěvek všechny překvapil. Kuběnka se nicméně vrátil z léčení pouze na víkend a jak sám v popisku fotky napsal, od pondělí má pokračovat.

Fanoušci prakticky ihned zaplnili komentáře podporujícími slovy. Myslí si, že tato etapa by Kuběnkovi měla ukázat nový směr a pomoci mu vyselektovat toxické lidi z jeho okolí. „To jsme rádi, buď vděčný za to, koho máš kolem sebe a že ti pomáhají a nemusíš na to být sám,“ tak zní jeden z mnoha podporujících a láskyplných komentářů.

poslední chvíle před návratem k léčbě v milovaném miminu

28. dubna 2024 v 17:06, příspěvek archivován: 29. dubna 2024 v 15:36

V pondělí Kuběnka do instagramového příběhu přidal video, na kterém jede zpět do psychiatrické léčebny. Tentokrát má ale jít o jinou, než o tu, v níž by doposud. Influencer se rozhodl, že ve své léčbě bude pokračovat na soukromé klinice a podle jeho příspěvku by tam měl pobýt až do června. Sledující mají z tohoto přístupu velikou radost a přejí Kuběnkovi brzké uzdravení. A také doufají, že až bude zdravý , nevrátí se vše do starých kolejí. A to i co se jeho přátelství se Sugar Denny týče, fanoušci si totiž myslí, že ho táhne ke dnu. Sama toho ale má na řešení víc než dost.

V životě Kouřílkové se toho vždy dělo hodně, ale v poslední době je toho snad víc než kdy jindy a dle všeho se populární influencerka nenachází zrovna v nejklidnějším období svého života či kariéry. Fanoušky znepokojuje jak její zvláštní instagramové příspěvky, tak změna vzhledu. Její zmatené povídání o všem možném i nemožném, točení videí pod vlivem omamných látek nebo i nezvyklý styl vyjadřování by mohly znamenat, že něco není v pořádku.

Kromě toho všichni řeší i kam se poděl její asistent a blízký kamarád Štěpán. Před pár dny vydala Kouřílková na svůj YouTube kanál video, které má být jakýmsi pokračováním populárního podcastu Kontroverzní. A i když video začala s úsměvem svým ikonickým pozdravem „Hi sugar babies,“ za pár minut už před kamerou tak usměvavá nebyla a nechyběl ani pláč. Tématem této epizody byl nejen životní update, ale i otázka fake friends aneb falešných kamarádů.

Kouřílková v průběhu svého povídání zmínila, že ji podrazil někdo z blízkých přátel, od koho by to nikdy nečekala a sledující si okamžitě domysleli, že musí jít o jejího asistenta Štěpána. Ten se totiž po boku influencerky objevoval až donedávna prakticky neustále, ze dne na den ale jak když by zmizel.