Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka se zhroutil. Má být v psychiatrické léčebně

Tadeáš Kuběnka nedávno na svém Instagramu oznámil, že prochází životní změnou. Téměř všechny sledující svým emotivním vyjádřením zarazil. Jeho kamarádka a kolegyně z podcastu Kontroverzní, Sugar Denny, nyní promluvila o jeho psychickém stavu. Řekla, že je v psychiatrické léčebně. Lidé mu na sítích přejí brzké uzdravení.
  12:15

Překvapivé vyjádření Tadeáše Kuběnky z minulého týdne znepokojilo nejen jeho fanoušky, ale i kritiky. Momentálně vyšlo najevo to, co si mnozí mysleli. Kuběnka na tom není psychicky dobře, skončil údajně v psychiatrické léčebně. V posledním díle podcastu Kontroverzní to potvrdila nejen jeho spoluautorka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny, ale i Kuběnkova matka. Měl se psychicky zhroutit. Podle Sugar Denny nezvládl vlastní život.

Začalo to tím, že Kuběnka udělal velké vyjádření na svém Instagramu. V něm se svěřil, že už nechce být takový, jaký byl. Rozhodl se, že se chce změnit. Za to se na něj snesla obrovská lavina pozitivních reakcí. Lidé oceňovali, že si uvědomil vlastní chyby a je připravený se změnit. Za celým vyjádřením však bylo zřejmě daleko víc, než Kuběnka svým sledujícím sdělil. Už předtím mnoho lidí spekulovalo nad tím, že si nyní prochází těžším obdobím a potýká se se špatnou psychikou. Tomu podle mnohých napovídalo i to, jakým stylem Kuběnka vše podával a jak se na Instagramu choval. Tyto spekulace nyní dostaly zcela nový význam.

„Jsme z toho všichni už takový jako trošku na pokraji zoufalství. Tvůj syn, náš nejlepší kamarád, prožívá fakt těžké období a vůbec si ani nedokážeme představit, co vlastně se mu honí hlavou a co zažívá,“ říká Sugar Denny na začátku nového podcastu Kontroverzní, kde vedle ní sedí matka Kuběnky Lenka a kamarádka Simona Tvardek. Podle původního vyjádření a jednání Sugar Denny se zdálo, že se společně s Kuběnkou rozhádali. Tak to ale prý není. „Udělám z toho trošku marketingový tah a budeme to představovat, jakože jsme se strašně pohádali. Zafungovalo to, byli jste oklamaný,“ přiznává, že údajný spor s Kuběnkou byl smyšlený. Zafungovalo to prý tak, jak si přála. Chtěli tím podle jejích slov odvést pozornost od reality na nepodstatnou hádku.

Od čtvrtečního Kuběnkova vyjádření prý u sebe nemá telefon. Jeho matka v podcastu řekla, že ho má ona. „On od čtvrtka na telefonu vůbec nebyl. Nebyl na sociálních sítích. Na těch není a nebude, jeho telefon mám já,“ říká, že si její syn momentálně nemůže přečíst podporující zprávy od fanoušků. Není to tak, že by mu ho odcizila, on sám si to podle jejích slov takhle přál. Čte knihy, maluje a je v klidu mimo dění na sítích.

Co se mu tedy stalo? Slečny v podcastu se svěřily, že vlastně ani ony to přesně neví. „Podle mě neunesl tak nějak svůj vlastní život,“ říká Sugar Denny. „My vlastně nevíme, co je Tadeášova diagnóza, nebo lékařský posudek, protože je víkend. Každopádně se stalo to, že Tadeáš posledních pár dní začal mít asi nějakou psychózu,“ pokračuje, že neví, čím to bylo vyvolané. Řekla také, že se Kuběnka psychicky zhroutil. Momentálně je prý pod dozorem lékařů ve specializovaném zařízení, kam byl v pátek převezen.

Nejdříve nechtěly říct, kde Kuběnka momentálně je. Sugar Denny to však později v podcastu z části odtajnila. „Myslela jsem si, že v té psychiatrické léčebně skončím dřív než Tadeáš a vlastně teď tam je Tadeáš,“ říká. „To není prostě ostuda. To je prostě to, že nám je dvacet let a neustáli jsme život, který se nám prostě drasticky změnil,“ pokračuje.

Většina sledujících stojí za Kuběnkou. „I když jsem člověk, co je většinou na straně reakčních kanálů, tak tady jsem byla od začátku na Tadeášově straně. Držím mu palce do budoucna, ať se z toho co nejdřív dostane,“ píše jeden z lidí na YouTube pod vyjádření. „S Tadeášem jsem sice měl svoje neshody a troufnu si říct, že se navzájem fakt nemáme rádi, ale tohle bych nepřál nikomu. Všechno drama stranou, držím mu a vám moc palce a posílám sílu. Je super, že se mu dostalo pomoci, kterou potřeboval a věřím, že se z toho brzo dostane,“ komentuje video známý influencer vystupující jako Dima.