Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny a Vojtěch Hlaváček | foto: Instagram.com

Manažer Datla sdílel fotku, na které se líbá s Sugar Denny. Je to vyjádření lásky, tvrdí

Sugar Denny zveřejnila zprávy s manažerem Datla Vojtěchem Hlaváčkem. Ten ji v nich přemlouval k spolupráci na elektronické cigarety, on později na Instagram přidal fotku, kde se s ní líbá. Podle Hlaváčka to však nesouvisí se zveřejněnou konverzací, šlo prý o vyjádření lásky, vysvětlil redakci Antiyoutuber.cz.
  14:32

Milostný život influencerů je jedno z nejžhavějších témat jejich fanoušků. Kdo se nestydí o svých nápadnících mluvit, je známá influencerka a podcasterka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. Tentokrát se však jedna její intimnější fotografie dostala na sítě ne úplně z její iniciativy. Influencer a manažer známého potížisty Marka „Datla“ Valáška Vojtěch Hlaváček na svůj Instagram přidal fotografii, na které se s ní líbá.

Fotku publikoval až po instagramových story, které zveřejnila Sugar Denny. Z nich se zdá, jako kdyby s ním neměla zrovna nejlepší vztah. „Tak to ve vztazích bývá, že je někdo někdy naštvaný a pak zase šťastný. Znáte to,“ říká Hlaváček pro redakci Antiyoutuber.cz. Fotka, kterou zveřejnil, podle něj nemá co do činění se zveřejněnou konverzací. „Je to vyjádření lásky a projev radosti. Není to určitě reakce na ty včerejší storýčka,“ doplňuje Hlaváček.

Kariéra influencerů často velice závisí na spolupracích s různými firmami. Ty jim nabízí různé produkty, které oni následně ukážou na svých sítích, za což dostanou zaplaceno. Podobnou spolupráci měl nabídnout i Hlaváček Sugar Denny. „Říct něco, co vymyslíme, pár vět zařazené do kontextu, aby to vypadalo, že to není reklama,“ nabízí jí Hlaváček spolupráci na elektronické cigarety. „Ty reálně nejsi normální,“ odpovídá Sugar Denny.

Konverzace, které influencerka sdílela, jsou poněkud rozsáhlé, avšak téměř na stejné brdo. Hlaváček ji v nich přemlouvá ke spolupráci a Sugar Denny neúprosně odmítá. Její komunikace končí s prosbou, aby ji už nekontaktoval. „Nech toho. Jen kvůli na*ranosti si ničíš byznys. Až vychladneš, dej mi vědět,“ dopovídá Hlaváček, na což Sugar Denny už nereaguje a ke konverzaci na Instagramu napíše jen, že je magor.

Z konverzace se tak dá poněkud lehce usoudit, že je s ní Hlaváček momentálně v rozepři. Ten si však stojí za tím, že se jedná o malichernost. To, že jsou společně ve vztahu nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. „Je to takový nahoru dolu. To je vše, co k tomu můžu říct,“ vysvětluje Hlaváček.

K fotce se později vyjádřila na svém Instagramu i samotná Sugar Denny. Nic mezi nimi podle ní není. Dali si prý pouze jen pusu, když byla opilá. „Jsem tam mimochodem úplně nam*daná a ani si pomalu nepamatuji, že se ta fotka fotila. Fotil ji mimochodem Datel,“ říká Sugar Denny. Hlaváčka znovu označila za magora s tím, že nechápe, proč něco takového zveřejňuje.

Společně se poznali prý díky podcastu Kontroverzní. Do toho si Sugar Denny společně se svým kamarádem Tadeášem Kuběnkou chtěli pozvat bývalého partnera Shopaholic Adel Davida Pražáka alias Fregamera. To měl domluvit právě Hlaváček. „Osobně jsme se poznali v den, kdy jsem jí přivedl Fregamera do podcastu. To je všechno propojené. Jde to ruku v ruce,“ vysvětluje Hlaváček.

U zveřejněné fotky se rojí čím dál více gratulací od různých influencerů. „Ať jste spolu šťastní. Přeji vám to,“ komentuje šéf bojové organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy. „Šťastný den díkuvzdání,“ píše zápasník z již zmíněné organizace známý jako Snejks. Většině uživatelům je však jasné, že se jedná pouze o humor a Hlaváček podle nich ve vztahu s Sugar Denny není. „Nejlepší žena! V zimě zahřeje, v létě udělá stín,“ utahuje si z fotky jeden uživatel.

Témata: Sugar Denny