Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Xholakys uráží Sugar Denny | foto: instagram.com

Xholakys se pustila do Sugar Denny. Jsi extrémně tlustá, pro kluky jsi fetiš! vmetla jí

Xholakys se začala navážet do Sugar Denny, protože se jí nelíbí způsob, jakým mluví o obezitě. Také jí vadí, že prezentuje psychické nemoci, podle ní, jako skvělou věc. Začala ji proto urážet a nedržela se přitom ani trochu zpátky. Sugar Denny byla velmi překvapená a zároveň se nechala slyšet, že jí prý neustále Xholakys společně s Tadeášem Veselým volá.
  13:21

OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys se na Instagramu ostře vyjádřila k influencerce Denise Kouřílkové alias Sugar Denny. Jejich spor vznikl z naprosté hlouposti a přerostl ve vzájemné urážení na sociálních sítích. Holáková a nechvalně známý Tadeáš Veselý totiž měli volat Kouřílkové, které to bylo nepříjemné a ve svém podcastu to dala jasně najevo.

To ale naprosto vytočilo Holákovou, která ji začala urážet a ani trochu si nebrala servítky. Začala se Kouřílkové navážet a vysmívat se jí, že je obézní a svou obezitu prý nevhodně propaguje. Podle ní je to jediná věc, proč mají o Kouřílkovou muži zájem a rozhodně prý není vhodné, že staví svou kariéru na nadváze.

Holáková tvrdí, že se na galavečeru Clash of the Stars přišla Kouřílkové omluvit a obě se usmířily. Kouřílková ale ve svém podcastu znovu zmínila, že jí vadí, když jí Holáková a Veselý volají. OnlyFans tvůrkyně se rozčílila a začala Kouřílkovou urážet.

„Libí se mi, že se typka obhajuje tím, že když někdo řekne, že o ni nikdo nemá zájem, ona tvrdí, že by ji vy*rcalo deset týpků. Víš, čím to bude? Protože jsi tlustá, extrémně tlustá, což je fetiš pro hodně lidí. Víš, jak končí 99% fetišů? Že tě oje*ou a pošlou do p*dele. To mi zní jako scénář, který se ti děje,“ řekla Holáková v úvodu série několika urážlivých videí na Instagramu.

Následně začala tvrdit, že obézní lidé si hledají lásku přes charakter, ale že Kouřílková mezi ně nepatří a měla by se sebou začít něco dělat. Holáková má prý také problém s lidmi, kteří propagují obezitu jako normální věc, což podle ní Kouřílková dělá. Také jí vadí propagování vaporizerů a styl, jakým to Kouřílková dělá. Na svém Instagramu přiznala, že byla opilá v momentě, kdy s Kouřílkovu telefonovala. Měla jí prý ale říct pouze dvě věty a nic víc a vše, co Kouřílková tvrdí, je prý lež.

Kouřílková byla velice překvapená, když zjistila, že ji Holáková veřejně uráží na Instagramu.

„Tak se ke mně dostalo, že Xholakys o mně na stories vykládá zase nějaká h*vna. Že jsem tlustá a že mě chtějí týpci jenom proto, že mají fetiš na tlusté borky. Mně přijde vtipné, že jsem jenom řekla, že mi ona a její postižený kamarád Tadeáš Veselý vyvolávají celý rok a ona na mě udělá stories,“ reagovala na urážení Holákové Kouřílková.

Sama prý neměla sílu přehrát si všechna videa, která o ní Holáková natočila, protože ji z ní prý bolí hlava a zkrátka to nechce poslouchat. Naprosto prý nechápe, proč má Holáková potřebu ji urážet, když přitom neudělala nic jiného, než že v podcastu řekla, že jí vadí neustálé telefonáty od Holákové a Veselého. Kouřílková už má také dost toho, že lidé komentují její vzhled a k celé situaci se už více nevyjádřila.

Holáková ale na svém Instagramu pokračovala. Velmi ji totiž naštval způsob, kterým Kouřílková na svém Instagramu prozradila, že má depresi a psychiatrička jí předepsala antidepresiva. Použila u toho totiž moderní výraz „slay“, který by se podle ní v takovém případě používat neměl. Holáková nikdy netajila, že má psychické problémy a deprese jsou pro ni velmi citlivé téma, které často na sociálních sítích rozebírá. „A přesně kvůli těmto lidem se neberou psychické nemoci vážně,“ okomentovala Holáková oznámení Kouřílkové.

OnlyFans tvůrkyně ale Kouřílkovou nejvíce kritizovala kvůli její váze a dokonce zveřejnila některé zprávy, které jí posílali její sledující v reakci na její videa. Někteří jsou prý také obézní a nelibí se jim způsob, jakým se Kouřílková prezentuje. Její podivné oznámení o tom, že má předepsaná antidepresiva, také mnoho lidí rozezlilo. Holáková ale přiznala, že jí napsalo hned několik lidí, kteří ji uráželi kvůli sérii videí, ve kterých se do Kouřílkové navážela.

„Víte, jak poznáte fanoušky Sugar Denny? Že začnou nadávat a každé druhé slovo je sprosté. Psali mi, že jsem vychrtlá a nadávali mi,“ řekla Holáková v dalším videu. Ona sama přitom Kouřílkovou sprostě urážela a ani trochu se nedržela zpátky. Kouřílková byla ale ze série videí, ve kterých ji Holáková urážela, pochopitelně naštvaná.

„Tak abych nevzala do Clashe také tebe,“ řekla Kouřílková, která byla opravdu překvapená, že ji Holáková uráží v takové míře. Kouřílková ale už více videí o Holákové nepřidala a celý jejich spor tak nejspíš brzy vyšumí. Holáková ještě pár videí přidala, ale nic zásadního už v nich neřekla.

Témata: Sugar Denny, Xholakys