Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Survivor opustila Ivana Jirešová | foto: Voyo, TV Nova

Zloba na Survivor sílí. Soutěžící už jsou doma a fanoušci podle vzhledu odhadují, kdo je vítěz

Všichni ostrované z reality show Suvivor Česko a Slovensko jsou již doma. Někteří z účastníků o tom informovali na svých sociálních sítích. Fanoušci si nemohli nepovšimnout, jak několik z nich vypadá. Lidé momentálně zaplavují komentáře svými tipy na vítěze a usuzují právě podle toho, kdo vypadá nejpohubleji či má obličej zarostlý plnovousem. Jde celkem logicky říct, že čím sešleji soutěžící vypadá, tím větší je šance, že se v soutěži dostal až do finále.
  14:14

Soutěž Survivor je často považována za tu vůbec nejnáročnější na světě a není se tak čemu divit, že se na účastnících podepíše – a to jak psychicky, tak fyzicky. A právě fyzická stránka věci a vzhled jednotlivých účastníků po návratu je poslední dny často probíraným předmětem na sociálních sítích a většina fanoušků má poměrně jasno.

Už v pátek minulého týdne se několik účastníků, které ještě stále můžeme sledovat na televizních obrazovkách, přihlásilo do svých účtů na sociálních sítích, kde pozdravili své fanoušky. A na základě jejich vzhledu měli sledující prakticky ihned jasno. Například slovenský MMA zápasník Samuel ‚Pirát‘ Krištofič má zcela zjevně daleko zarostlejší tvář. Podle jeho plnovousu tedy není tak těžké odhadnout, že se v soutěži ještě nějaký ten týden udržel a možná se probojoval až do samotného finále.

Pirát v Survivoru vs. v Oktagonu

Mezi další adepty na výhru řadí příznivci této reality show i kontroverzního youtubera a streamera Tomáše Rysa, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou The Hateris. Ten je znatelně pohublejší než jak ho můžeme vidět v posledních dílech. Což by, v případě, že by se v soutěži nedostal příliš daleko, nebylo možné. Když si vzpomeneme na Xénii Gregušovou z první řady soutěže, bylo to, že se do finále nedostala, jasně poznat i na jejích nabraných kilech. Udržet si stejně nízkou váhu jako v soutěži se podaří málokomu – i z důvodu jojo efektu.

Člověk, u kterého by většina sledujících nečekala, že se dostane dál než do třetího dílu, svým vzhledem po návratu také překvapil. Jack, který v Praze pracuje jako hotelový manažer, byl jednou z nejméně oblíbených postav a to jak mezi fanoušky, tak mezi jeho spoluhráči. Jeho vzhled, kdy délkou vousů připomíná Rumcajse, tak nejednoho příznivce soutěže zaskočil. Mohlo by to znamenat, že se nakonec v soutěži dostal minimálně dost daleko.

Ne všichni soutěžící však na Instagramu sdílí své fotky po návratu. Například influencerka Yennifer Cao, policistka Kristina Alexandra Hrbková či tanečník Martin Prágr zatím na své profily přidávají pouze archivní fotky z ostrova, které dostávají od produkce.

Dalším, kdo ještě neukázal svou tvář, je asi nejikoničtější hráč letošní řady – komik Martin Mikyska alias Mikýř. Nikoho nepřekvapí, že Mikýř opět něčím překvapil. Tým, který se populárnímu youtuberovi stará o sociální sítě, poslední dny přidává příspěvky, ve kterých si dělají legraci z toho, že Mikýř zůstal na ostrově sám – a dle všeho si to tam náramně užívá.

„Zatímco všichni soutěžící už jsou doma, nám právě produkce poslala fotky Mikýře, který si na ostrově užívá soutěže, aniž by mu je někdo kazil,“ zní popisek dva dny starého příspěvku na Mikýřově Instagramu. Fanoušci jsou dle očekávání v komentářích tímto originálním vtípkem nadšení.

Mikýř sám na ostrově, den druhý. Bilance - 2 vyhrané souboje, 2 vyhrané individuálky.

22. dubna 2024 v 18:30, příspěvek archivován: 23. dubna 2024 v 11:56

Tím, že je celá soutěž o přibližně měsíc a půl předtočena, očekával by člověk, že se vypadnutí hráči budou po návratu do České republiky stranit zraku lidí a kamer. Ne vždy tomu tak bylo. Nejdříve šlo o influencerku Ráchel Karnížovou, která byla viděna v klubu, většina kritiky ovšem směřovala na herečku Ivanu Jirešovou.

Ta nejenom, že se nebála vyjít si v klidu na nákup, ale odskočila si i na divadelní představení, kde i přes paruku byla k poznání. Fanoušci tudíž věděli, že soutěž opustila už v cca polovině března. Díl, ve kterém prohrála duel a musela tak ostrov opustit, byl na Voyu odvysílán až 10. dubna.