Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tadeáš Kuběnka potvrdil svou účast v Red Face. Chce zfackovat svého „klona“ | foto: Antiyoutuber.cz

Lžeš na internetu o svém vzdělání! vzkazuje Kuběnka svému soupeři. On se však brání

Souboj Tadeáše Kuběnky a Daniela Holomka v Clash of the Stars se blíží. Atmosféra mezi oběma influencery se postupně vyostřuje. Kuběnka na Instagramu sdílel tvrzení údajných známých Holomka, kteří tvrdí, že lže o svém vzdělání. On se však brání a myslí si, že nikomu nemusí nic dokazovat.
  9:40

Spor mezi Tadeášem Kuběnkou a Danielem Holomkem trvá už několik měsíců a jejich zápas je jedním z nejprobíranějších témat na českém internetu. Ač se zdálo, že se dvojice v žádném neutká, jejich střet se bude konat už v červnu pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Atmosféra před zápasem se postupně vyostřuje a oba dva se navzájem na sociálních sítích velmi často probírají.

Po tiskové konferenci k pátému galavečeru Clash of the Stars se Kuběnka rozhodl o své účasti promluvit ve svém podcastu Kontroverzní, který moderuje společně se Sugar Danny, vlastním jménem Denisou Kouřílkovou. Popsal, proč se nakonec dvojice neutká v organizaci Red Face a co si o celém sporu vlastně myslí.

@daaanekkk Já opravdu nevím kdy se stal z Tadeáše posudkový lékař ? 🙃 #fy #tadeaskubenka #clashofthestars #foryoupage #zdravotnisestra ♬ původní zvuk - D A N I E L

Mimo jiné se v podcastu Kuběnka vyjadřoval k profesi Holomka, který pracuje jako zdravotní sestra. Kuběnka si myslí, že to jeho práce být nemůže, protože má Holomek tiky. „On nemůže být zdravotní sestra, vždyť to nejde, kdyby někomu píchal injekci do ruky a měl by zrovna tik,“ popisuje. Holomek na jeho domněnky zareagoval videem na TikToku, ve kterém ukazoval různé certifikáty a fotky z praxí v nemocnici.

Následně se Kuběnka rozhodl jeho tvrzení zpochybnit a zveřejnil konverzace na Instagramu s někým, kdo údajně Holomka zná z města, ve kterém studoval. „Je stejně starý jako já, byl stejný ročník ve škole a skončil o rok dřív, tudíž ve třeťáku,“ píše. Dodává, že na studijní oboru zdravotní sestra se studenti neučí takové věci, které Holomek vyzdvihoval, že zná. „Týpek prostě lže na internetu o tom, že je zdravotní sestra,“ komentuje Kuběnka.

Holomek však tvrzení popírá. „To, že někdo, koho ani neznám osobně, lže o tom, jaké mám a nemám vzdělání, se dalo čekat,“ popisuje. Myslí si, že nikomu nic dokazovat nemusí. „Školu mám a pracoval jsem tak do doby, než jsem začal s OnlyFans,“ dodává.