Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tadeáš Kuběnka byl slovně napaden v pražském fitcentru. Později na něj házeli mokrý toaletní papír a plivali | foto: instagram.com/tadeasskubenka

Na Kuběnku ve fitcentru plivali a házeli mokrý toaletní papír. Zvažuje trestní oznámení

Tadeáš Kuběnka začal trénovat na svůj červnový zápas v Clash of the Stars. Na Instagramu popsal zkušenost z pražského fitcentra. Návštěvník na něj plival, slovně ho napadl a házel po něm mokrý toaletní papír. Kuběnka zvažuje trestní oznámení. Fitcentrum se od nevhodného chování distancuje.
  18:00

Nejdříve se měl Tadeáš Kuběnka fackovat s Danielem Holomkem v Red Face. První galavečer organizace však museli pořadatelé odložit a tak se dvojice nakonec utká v Clash of the Stars. Kuběnka už s přípravou na červnový zápas v pražském O2 Universu začal. V úterý se vydal do fitcentra, jeden z návštěvníků na něj údajně plival.

Kuběnka se v minulosti nechal několikrát slyšet, že zápasit pod hlavičkou organizace Clash of the Stars nechce. Nakonec fanoušky překvapil v pondělí svou účastí na tiskové konferenci k pátému galavečeru. S Holomkem by se měl utkat v boxu. Kuběnka se nechal slyšet, že žádné zkušenosti s boxem nemá.

Připravovat se začal už v úterý, kdy večer vyrazil do pražského fitcentra. Následně svým sledujícím na Instagramu popsal přinejmenším nepříjemnou zkušenost. „Stála tam skupinka takových třech kluků, mohlo jim být tak dvacet až pětadvacet. Říkali tam něco o Clashi a nějaké věci o mně, tak jsem se zeptal, co o mně říkají. Chvíli jsme tam na sebe mluvili, pak jsem byl na páse a zase jsme tam na sebe mluvili,“ popisuje Kuběnka.

Plivání a nadávky

Po dvou nepříjemných konverzacích, které spolu vedli, se po chvíli střetli znovu. Po tom, co muži šli do šatny, údajně začali křičet a přes zeď házet mokrý toaletní papír. „Potom jsem šel do šatny a oni začali zase něco pi*ovat. Bral jsem si věci z šatny a najednou mi jeden z nich plivl na zátylek. Začali jsme tam s nimi hádat, ti kluci říkali, že jsme z*urvení bu*eranti a ať chcípneme,“ popisuje. Když odcházeli, kamaráda Kuběnky jeden z mužů prý kopl do nohy a někdo na Kuběnku plivl. On si muže zároveň začal natáčet a oni mu údajně chtěli vytrhnout telefon z ruky.

Fotky mužů následně Kuběnka přidal na Instagram. Podle něj jsou kamarádi jednoho muže, který jeho a influencerku Roxanu slovně napadl na večírku čtvrtého galavečera Clash of the Stars. Po svých sledujících Kuběnka chce, aby mu napsali jména mužů. Uvedl také, že na ně zvažuje podat trestní oznámení.

Kuběnka zároveň upozorňuje, že na muže personál fitcentra nijak nereagoval a plánuje to řešit i s jeho vedením. „Oni tam prostě seděli a neřekli k tomu ani půl slova. Takže velice výborné fitko, doporučuji,“ dodává ironicky Kuběnka. Údajně personál na chování mužů upozornil, nikdo na jeho slova však nereagoval.

Redakce Antiyoutuber.cz fitcentrum oslovila s dotazy, jak plánuje situaci řešit a zda konflikt členové týmu zaznamenali. „Od tohoto pochybení se distancujeme a z tohoto důvodu jsme zakázali ty jednotlivce, kteří svým jednýním jasně porušili náš domovní řád,“ popisuje fitcentrum. Prý je to místo, kde si každý člověk bez ohledu na pohlaví, vzhled, národnost a vyznání může zacvičit. „Nejsme místem pro diskriminaci a rasismus,“ dodává.