Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Bitva Kuběnky a Holomka se pravděpodobně nekoná. Holomek nepřišel na nahrávání podcastu a promotéra organizace si zablokoval | foto: Antiyoutuber.cz

Fackovaná Kuběnky se asi nekoná. Jeho klon nepřišel na natáčení a zablokoval si promotéra

Tadeáš Kuběnka a Daniel Holomek se měli utkat ve fackované v organizaci Red Face. Holomek však nepřišel na natáčení podcastu a zablokoval si promotéra organizace Freescoota. Už dříve zápas odmítl a přešel pod organizaci Clash of the Stars. Mnozí sledující si však myslí, že chce jen získat pozornost.
  20:00

Fackovaná Tadeáše Kuběnky a Daniela Holomka se na sociálních sítích probírá už více než měsíc. Kuběnka se nejdříve nechal ve svém podcastu Kontroverzní slyšet, že by chtěl Holomka zfackovat. Ten na výzvu později přistoupil, Kuběnka podepsal smlouvu v Red Face, Holomek o několik dní později fackovací zápas odmítl. Prý kvůli nabídce od organizace Clash of the Stars.

Zápas Kuběnky a jeho klona, jak ho Kuběnka nazývá a v poslední době se tak nazývá i sám Holomek, je tedy v ohrožení a fanoušci už ztrácejí naději. Kuběnka měl totiž včera točit podcast s Holomkem v organizaci Red Face. Na natáčení však nedorazil. „Děcka, jsem tady na podcastu s Freescootem, každopádně klon nedorazil. Asi se tady někdo bojí, že dostane,“ popisuje Kuběnka na Instagramu.

Přátelé je to tady, zápas pod názvem “DVOJITÝ ZÁSAH”je na světě. @tadeasskubenka vs. @queendaaanekk #facky #redface #fackovana #slapfight @ozraladiva

17. března 2023 v 14:20, příspěvek archivován: 5. dubna 2023 v 16:20

O několik hodin později Kuběnka zveřejnil také konverzaci mezi ním a Holomkem. „Vůbec nevíš, jak to bylo, ale řešit to s tebou nebudu. Tobě nic vysvětlovat nemusím, nejsi totiž organizátor,“ píše Holomek. Organizátorem sice Kuběnka není, je jím však Jakub Smrek alias Freescoot, kterého si Holomek zablokoval. „Zablokoval si mě, vůbec se mu nemůžu dovolat,“ popisuje Smrek na Instagramu Kuběnky.

Holomek zároveň tvrdí, že ho nemá Kuběnka otravovat. Má totiž prý jiné věci na práci, než ho řešit. „Jen machruješ na internetu. Dát si sraz venku, tak se bojíš, protože bys neměl za sebou ochranku,“ píše Holomek. Kuběnka však upozorňuje, že měl možnost se s ním potkat naživo na natáčení podcastu. Zápas dvou influencerů se tak pravděpodobně neuskuteční.

Holomek už dříve redakci antiyoutuber.cz potvrdil, že do zápasu pod hlavičkou organizace Red Face jít nechce. Dostal totiž lepší nabídku od organizace Clash of the Stars a prý se bude snažit, aby jeho výzvu Kuběnka přijal. Ten na druhou stranu potvrdil, že jinam než do Red Face nepůjde. Mnozí fanoušci si však myslí, že Holomek se snaží především získat pozornost a o nic jiného mu nejde. „On si užívá, že se o něm mluví a že má díky Tadeášovi větší pozornost,“ myslí si jeden ze sledujících.