Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Kuběnka versus Alagia: Výsměch veganství a Kuběnka jako uražené dítě

Tadeáš Kuběnka si na Instagramu utahoval z veganství Dominique Alagii. Influencerka si takové popichování nenechala líbit a opětovala daleko silnější zpětnou palbu. Kuběnka je podle ní uražené dítě, které ji pomlouvá, kde může. Nepřenesl se podle ní přes to, že ho nepozvala na její akci, kde představovala svojí kosmetiku.
  12:24

Je tu další influencerský spor. Pro mnohé sledující už zřejmě ani ne překvapivě je jeho součástí známý podcaster Tadeáš Kuběnka. Jeho kariéra se zakládá převážně na řešení pikantních témat často spojených s jinými celebritami internetu. Nyní se na povrch dostalo další ukončené kamarádství z řad influencerů. Z původně jeho zřejmě neškodné poznámky na adresu Dominique Alagii se strhla lavina ostrých nařčení a pikantních informací. Influencerka si zesměšňování své lásky k veganským produktům vzala pravděpodobně k srdci a vyjádřila se k chování Kuběnky.

VIDEOKLIP PRO MMA IS OUT NOW!❤️‍

z výsledku jsem opravdu nadšená, byla to skvělá zkušenost a jsem poctěna, že jsem tohodle všeho mohla být součástí. děkuji vám kluci and keep it up, jsem na vás pyšná a jsem za vás moc šťastná! @bennycristo @sofianmedjmedj

převážně jsme točili na @farmanadeje, kde to bylo kouzelné, vidět krajinu posypanou sněhem a všechna ta krásná zvířátka! i když bylo -13 stupňů a plivla na mě lama (která měla 100% se mnou osobní problém, i’m telling y’all) tak jsme si natáčení naprosto užili a bylo to krásné! ✨

KONECNE JE TO VENKUU!

děkuji ještě jednou @bennycristo a @sofianmedjmedj za to, že jsem mohla být součástí něčeho takového, jako je zrovna MMA, @itsenthic za neskutecnou hudbu, mix a ze tu pisen dal takhle skvele dohromady, @liz_ovcharenko za užasný styling, which kept me warm and looking cool at the same time, @horovaanezka za to, že tohle vše dala dohromady a i přes všechno, tak její energie byla naprosto nepopsatelná a vše zvládla jak absolutní girl boss !!

hope you all love it as much as we do<3
#mma

16. prosince 2023 v 12:43, příspěvek archivován: 8. února 2024 v 11:05

Začalo to tedy položenou otázkou a jejím zodpovězením Kuběnkou. Ten na Instagramu zveřejnil příběh Alagii, na kterém influencerka píše o tom, jak má moc ráda veganské menu z fastfoodu Burger King. „Co tu Alagiu k tomu veganství dovedlo? Asi láska ke zvířatům,“ píše Kuběnka na svém instagramovém story. Jak se sám později na svém profilu svěřil, neměl v plánu touto poznámkou Alagiu nějakým způsobem urážet. Influencerku však takové popichování zřejmě hodně rozhněvalo a do Kuběnky se ostře obula.

Nechápe, co je špatného na tom, že má ráda veganské burgery. „Láska ke zvířatům a lidé, kteří mě inspirují, být lepším člověkem, což bys taktéž potřeboval ve svém životě“ vyjadřuje Alagia své nepochopení nad tím, co je špatného na její lásce k veganství. Pravděpodobně má pocit, že ji Kuběnka kritizuje, protože je uražený. Nepozvala ho na akci, na které představovala vlastní kosmetiku, což podle ní Kuběnka nevzal zrovna nejlépe. Hlavní důvod byl prý ten, že jen měla plnou kapacitu. „Ty ses jako kamarád vůči mé osobě posledních pár měsíců nechoval, tak jsem neměla zapotřebí tam mít napjatou energii,“ vysvětluje.

Hi Ken?
#halloween2023 #barbie

28. října 2023 v 17:23, příspěvek archivován: 8. února 2024 v 11:07

Toto nepozvání podle ní Kuběnka nesnesl dvakrát dobře a urazil se. „Ty jsi se jak malé dítě urazil, dal mi unfollow a odstranil jsi můj follow u tebe,“ vysvětluje Alagia. Mluví také o tom, že pravděpodobně po této akci ji začal pomlouvat, kudy chodil. Jeho chování nechápe, jelikož podle jejích slov mezi nimi do té doby žádný spor nebyl. „Tohle je naprosto zbytečné. Já s tebou žádný konflikt neměla. Naše cesty se přirozeně rozdělily. Ty si ale stejně budeš říkat to, co chceš, o kom chceš,“ ukončuje Alagia své vyjádření ke Kuběnkovi.

Netrvalo to dlouho a k věci promluvil i samotný Kuběnka. Zprvu sdělil, že Alagia by neměla mluvit o tom, kdo se chová jako správný kamarád. Podle něj ho v poslední době totiž influencerka jen využívala. „Typka mě viděla v*le poslední dva roky jenom jako nějaký útěk s někým, s kým si může zakalit, postěžovat si na Michálka (pozn. red.: Jan „Honzi“ Michálek je bývalý partner Alagii) a pak se se mnou zase tři měsíce nebavit, když se jí to jakoby nehodí,“ říká Kuběnka. Neměl prý zapotřebí Alagiu nějakým způsobem urážet, jen mu přišlo vtipné, že je teď veganka.

Promluvil i o nařčení, že ji všude možně pomlouvá. S jejími kamarády se prý nebaví, a tak nechápe, kde taková věc vznikla. Tvrdí, že mu její vyjádření přijde spíše k smíchu, než že by ho to nějak štvalo. Že ho nepozvala na její akci s kosmetikou mu prý bylo jedno. Nechápal jen, že nepozvala jeho, člověka který ji chtěl u sebe ubytovat, ale pozvala nějakého jiného podle jeho slov příživníka Martina. Do konverzace se zapojila i jeho kamarádka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. Ta řekla, že je beztak nezajímá akce, na které se prezentuje přeprodávaná kosmetika.

To je věc, která se řeší na sítích už nějaký ten pátek. Alagia má vlastní kosmetickou značku, nesoucí název „Alagia Beauty“. Aktuálně na svých stránkách nabízí například tester jejího parfému nyní zlevněný z dvanácti set padesáti korun na devětatřicet. Lidé na sítích diskutují nad tím, že Alagia pouze přeprodává jiné značky kosmetiky a vydává je za své vlastní. Nabízí také například hydratační krém, který má však podle uvedených informací totožné složení, jak krém od značky „Bloomorganics“. Ten se na stránkách tohoto webu nabízí za v přepočtu dvě stě čtyřicet osm korun. Alagia svůj produkt prodává za osm set devadesát devět korun. Dokonce i lahvička, ve které krém je, se velice podobá té od „Bloomorganics“. „To si nemohli dát alespoň tu práci a nepsat složení ve stejném pořadí?“ píše jedna slečna v diskuzi na Facebooku. „To zas bylo keců, kolik ji to stálo práce a jak to byl její sen. Přitom to objednala na Aliexpressu,“ komentuje další.