Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tadeáš Kuběnka konfrontoval na Instagramu autora falešného profilu | foto: instagram.com

Tadeáš Kuběnka na Instagramu urážel autora falešného profilu. Tomu bylo pouhých 14 let

Na Instagramu se strhla hádka mezi influencerem Tadeášem Kuběnkou a autorem falešného účtu, který používal Kuběnkovo jméno. Na profilu bylo přitom celou dobu napsáno, že se jedná o falešný profil. Kuběnka se však i přes to ostře obul do autora účtu, kterému bylo přitom pouhých 14 let. Lidé Kuběnku za jeho chování odsuzují.
  15:32

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka konfrontoval na Instagramu autora profilu, který nesl jeho jméno. Profil měl přitom po celou dobu přidanou informaci, že se nejedná o pravý Kuběnkův profil a že se jedná pouze o účet, který se zaměřuje na zábavu. Kuběnka ale měl tento fakt zcela ignorovat a rozhodl se kontaktovat autora profilu, aby mu řekl, co si o jeho profilu myslí. Začal mu prý posílat sprosté zprávy a také hlasové zprávy, ve kterých autora urážel a nadával mu. Autorovi stránky je přitom pouhých čtrnáct let, Kuběnku to ale v jeho počínání nijak nemírnilo.

O celém konfliktu informoval youtuber Stay12, vlastním jménem Honza Kukal, ve svém videu na YouTube. Kukalovi totiž poslal kamarád autora, který založil falešný profil, zprávu, ve které popisoval co se stalo a zároveň Kukalovi poslal obsah celé konverzace. Kuběnka vyzval autora, aby profil okamžitě smazal, ovšem už první slovo ve zprávě bylo sprosté.

Autor se zeptal, s čím konkrétně má Kuběnka problém, to ale influencera vytočilo a poslal čtrnáctiletému autorovi naštvanou hlasovou zprávu. „P*čo, ne*er mě, ty k*rvo. Je tady moje jméno, moje fotky. Smaž celý ten profil. Hej p*čo, ty jsi úplně vy*rdanej,“ osopil se na autora profilu Kuběnka. Influencerova reakce byla naprosto zbytečná, urážení a nadávání však i nadále pokračovalo.

Autorovi profilu se totiž stále nedostalo odpovědi, co konkrétně Kuběnkovi vadí. Kuběnka mu ale velmi jasně vysvětlil, čím ho autor tolik naštval. „D*vko drzá, že tě hanba nefackuje. Třeba to, že je to fake profil, do p*či? Buď si tam napiš, že jsi nějaká fan page a ne*er,“ odpověděl autorovi profilu Kuběnka. Autor profilu ale údajně neměl ničím porušit podmínky užívání Instagramu, a proto měl plné právo nechat svůj instagramový profil tak, jak je a nic neměnit.

Autora profilu však neustálé urážení ze strany Kuběnky naštvalo a zeptal se ho, zda přestane hysterčit jako třináctiletá holka, když si do profilu doplní informace, které po něm Kuběnka požadoval. Kuběnka ale sebevědomě pokračoval v útočném stylu komunikace. „Mě je úplně u p*či roleplay, prostě se okamžitě přejmenuj. Bude tam nějaký fan art nebo fan page, ale nebudeš se prostě jmenovat Tadeáš Kuběnka,“ zareagoval na jeho slova Kuběnka.

To už ale autor profilu nevydržel a do Kuběnky se pustil také. „A mě jsou u p*či tvoje problémy,“ odpověděl Kuběnkovi autor falešného profilu, který hádku vyvolal. Celá hádka ještě pokračovala a oba se navzájem uráželi. Autor profilu nakonec celou konverzaci ukončil tím, že je zkrátka puberťák a poté poslal Kuběnkovi video, ve kterém zpívá herečka Zina Blahusová.

Reakce Kuběnky, vůči čtrnáctiletému autorovi, opravdu nebyla na místě. Někteří lidé, kteří se o kauzu zajímali, poukazují na to, že Kuběnka je dospělý a měl by některé věci řešit naprosto jinak a především přiměřeně svému věku. Falešné profily, které se jmenují stejně, jako známé osobnosti, navíc vznikají neustále a někteří si proto myslí, že reagovat na takové profily absolutně nemá cenu.

„On je vděčný za takové konflikty, protože ho udržují v centru interestu. Bohužel lidé většinou reagují tak, jací jsou uvnitř. Doufám, že je to hluboké ponaučení pro fanoušky někoho, kdo si říká sám sobě ,královna´,“ hodnotí celou kauzu jeden z uživatelů YouTube a spousta lidí s ním souhlasila.