Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Mawar vyzval na zápas Bendu | foto: youtube.com

Uvidíme zápas Mawar vs. Benda? Oba se urážejí na internetu a dokonce padla i výzva k zápasu

Celý český internet sleduje ostrou rozepři mezi Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou a Karlosem Bendou. Mawar Bendu nemůže vystát a tak se do něj velmi ostře pustil. Benda si nenechal nic líbit a Mawarovi odpověděl. Jejich spor eskaloval a nakonec se dostali k jejich vzájemnému zápasu. Mawar chce Bendovi ukázat, že si za svými slovy stojí.
  10:50

Fanoušci bojových sportů a především organizace Clash of the Stars, se nejspíš dočkají velmi zajímavého zápasu. Tadeáš „Mawar“ Růžička totiž veřejně vyjádřil svou nechuť ke kulturistovi Karlovi Bendovi. Poté se mezi nimi na sociálních sítích rozjel trashtalk, který se stupňoval a nakonec vyvrcholil otevřenou výzvou na zápas. Růžička, který je profesionální zápasník a v Clash of the Stars si získal neuvěřitelné množství fanoušků, se nebojí žádné výzvy. Nedělá mu problém ani to, že Benda je o hodně větší a mohutnější. Benda ale zase nemá se zápasením takové zkušenosti, i přes to výzvu přijal.

Všechno odstartovala první tisková konference k pátému galavečeru organizace Clash of the Stars, na které spolu v jednu chvíli seděli Benda a Růžička vedle sebe. Benda měl spor s Janem Kotlárem a při vzájemném špičkování na sebe začali vytahovat různé věci, o kterých ostatní nevěděli. Růžičkovi se to ale nelíbilo a řekl k tomu své. Benda se omluvil a odůvodnil své chování. Nikdo to ale tenkrát nebral jako spor. To se však změnilo poté, co se při živém vysílání jeden z diváků zeptal Růžičky, jaký má na Bendu názor.

„Nerespektuji ho. Je to typické koště. Když sestřelíte někoho od něj a on se postaví k soudu, tak přesně řekne i to, co se nestalo. Je to typická chc*nka,“ nechal se slyšet Růžička. Benda sdílel záznam z Růžičkova streamu na svůj Instagram a komentoval to tím, že tomu vůbec nerozumí. Vypadal velmi překvapeně, že si ho znenadání vzal Růžička na mušku.

Růžička ale s odpovědí nečekal nijak dlouho a poslal Bendovi zcela jasný vzkaz. „Tak poslouchej, kamaráde. My jsme z úplně jiného světa. Ty nejsi sportovec, ty jsi youtuber. Začal jsi se s*át do bojové scény, děláš si ostudu tím, jak moc mluvíš a tak dále. Lidi jako ty jsou těžce trestaní. Víš kolik lidí jako ty jsem zažil a jaký problém mi dělalo sedět vedle tebe? Tady máš mojí odpověď. Kluky jako já nikdy nepochopíš. Ani se nesnaž, protože tady to je tvrdá realita,“ odpověděl Bendovi Růžička.

Benda se i nadále snažil zůstat nad věcí a Růžičkovy argumenty vyvracel. Také ho odsoudil za zápas s Tadeášem Veselým, protože to podle něj byla jedna velká ostuda. Benda navíc tvrdí, že pokaždé, když se s Růžičkou viděl, podali si ruce, povídali si a všechno bylo v pořádku. Proto nechápe Růžičkovo tvrzení, že měl problém sedět vedle něj na tiskové konferenci.

Růžička ale pokračoval v urážení Bendy a rozhodl se ho vyzvat na zápas. Podle něj je totiž Benda pouze obyčejná „pumpička“ a chce mu ukázat, že on je opravdový zápasník. Růžička také poukázal na fakt, že Benda váží o hodně kilo víc, než on. Svaly ho prý ale nezachrání a proto chce od Bendy slyšet odpověď na nabídku zápasu. Benda, který pravděpodobně nečekal, že by jejich spor mohl zajít tak daleko, se smířeným výrazem Růžičkovu výzvu přijal.

„Absolutně se tomu nebráním. Pokud to bude zajímat Clash a diváky, tak do toho klidně pojďme. Mawar zřejmě potřebuje další peníze, nic proti tomu, i já je chci, takže jo, můžeme si říct o půl miliony a můžeme si dát do držky,“ odpověděl na Růžičkovu výzvu Benda. O zápas Růžičky a Bendy rozhodně zájem bude. Růžička totiž dokázal přinést do Clash of the Stars naprosto novou energii a získal si srdce mnohých fanoušků organizace.

Růžička se také nedávno nechal slyšet, že v Clash of the Stars platí opravdu dobře a protože není nikde vázaný, pokud mu nabídnou další zápas, rozhodně ho vezme. Díky svému působení v Clash of the Stars, také Růžičkovi neuvěřitelně stoupla popularita.

Od jeho prvního představení se na tiskové konferenci, totiž na jeho Instagramu přibylo přes 60 tisíc sledujících a další se pravděpodobně ještě objeví. Fanoušci organizace ho nejvíc podporovali proto, že měl tu čest zbít nenáviděného Veselého. Benda je ale také miláčkem publika a proto není jisté, zda se i tentokrát, v případě, že se zápas opravdu uskuteční, všichni postaví na stranu Růžičky.

Témata: Mawar