Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Jsem hlupák z Havířova a jsem v životě nešťastný, řekl Tadeáš Kuběnka. Chce se prý změnit

Influencer Tadeáš Kuběnka na svém Instagramu oznámil, že se chce na sociálních sítích chovat jinak. Není mu prý příjemné, jak na internetu vystupuje a necítí se proto dobře. Zároveň se také omluvil všem lidem, ke kterým se choval zle a přiznal, že svádí boj se svou vlastní hlavou. Díky veřejnému vyjádření se prý ale cítí mnohem lépe. Zároveň podle všeho končí jeho podcast Kontroverzní, který měl s Sugar Denny.
  14:46

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka se na Instagramu rozhodl nečekaně promluvit o veliké změně. Asi nikdo, kdo Kuběnku nějakou dobu sleduje, podobné vyjádření nečekal. Kuběnka totiž prozradil, že se sebou už dlouhou dobu bojuje a chce na sociálních sítích vystupovat jinak. Protože se už dlouho necítí dobře, rád by změnil své chování a začal se chovat tak, jak on sám ve skutečnosti chce.

Kuběnka se rozhodl promluvit ke svým sledujícím a působil opravdu vážně. Svěřil se, že se necítí dobře už dlouhou dobu a nyní už ví, co má dělat. „Ono je to hodně na h*vno, když jste na nějaké cestě a potom vlastně vůbec nevíte, proč jste na tu cestu šli a proč děláte věci, které děláte. Musí to někam vést. Takže když vám nadávám, že jste z*urvená p*ča, tak si uvědomte, že je to taková vnitřní sebenenávist a že zase takový č*rák nejsem, jenom vůči sobě,“ řekl Kuběnka ve videu na Instagramu. Poté řekl, že se cítí lépe, protože může konečně otevřeně mluvit o tom, jak se cítí. Ve svém vyjádření ale pokračoval. Je podle něj veliký problém, když se člověk začne chovat tak, jak jsou ostatní lidé zvyklí, ale ve skutečnosti si to ani sám neuvědomuje. „Takže doufám, že mě všichni viníte za to, jaký jsem. Blbý a nenažraný de*il,“ pokračoval Kuběnka.

To stejné Kuběnkovi očividně říkalo také mnoho starších lidí, kteří to s ním mysleli dobře, influencer si na to ale nejspíš potřeboval přijít sám. „Achjo, lidi, tak dlouho mi to trvalo a konečně klid. Konečně můžu být jenom normální člověk. Budu influencerovat, ale budu to dělat konečně dobře,“ řekl Kuběnka. Ve videu, ve kterém mluvil o tom, že se chce změnit, vypadal opravdu spokojeně a zdá se, že se mu skutečně ulevilo. Mluvil naprosto klidně a neustále si sypal popel na hlavu. Prý si uvědomuje, že se choval opravdu špatně, ale teď už to bude lepší. Také se omluvil všem lidem, kterým jeho chování vadí. Zároveň si prý ale uvědomuje, že ho sleduje spousta lidí, které jeho tvorba baví. Bude v ní prý pokračovat, ale stylem, který mu bude příjemný. Kuběnka také tvrdí, že už dlouho neměl ani trochu klidu a jeho veřejným vyjádřením se to změnilo.

„Tadeáš Kuběnka je prodejná d*vka a h*jzl prostě! A to mě osvobodí, že to řeknu takhle nahlas. Osvobodí mě to od té odporné osoby, kterou jsem si pro sebe vytvořil v mojí hlavě, abych se tak choval a konečně se můžu chovat správně. Já jsem závislý na tom konání. Utíkám od svojí hlavy,“ zakončil své vyjádření Kuběnka. Jeho tvorba byla podle spousty lidí naprosto otřesná a velmi často mu chodily urážlivé zprávy. Na kontroverzním chování si Kuběnka vždy zakládal a především díky tomu ho lidé začali sledovat. Spolu se svou kamarádkou Denisou Kouřílkovou alias Sugar Denny si založil podcast Kontroverzní, který měl vždy obrovskou sledovanost. Kouřílková se ale na svém Instagramu nechala slyšet, že už nejspíš s Kuběnkou další díly natáčet nebude. Kuběnka byl totiž poslední dobou nepříjemný a do Kouřílkové se navážel.

Pro Kuběnku očividně podcast nyní není ta správná cesta a chce se spíše zaměřit na jinou tvorbu a vystupování na sociálních sítích. Proto, že je sám se sebou nespokojený, očividně své chování doopravdy změní. Spoustě lidem totiž jeho vystupování vadí. „Absolutní dno. Nic neumíš, jenom pomlouváš lidi na Herohero a bereš si za to peníze od malých dětí. Máš očividně nějaký psychický problém, když neustále řešíš jiné lidi. Zamysli se nad sebou proboha. Kéž by někdo ukončil jeho život. Tupějšího člověka jsem snad neviděla. Jdi se léčit, d*bile,“ reagují na Kuběnkovu tvorbu lidé na sociálních sítích. Pokud je ale pravda, co Kuběnka tvrdil na svém Instagramu a opravdu se chystá změnit, je možné, že se časem kritické komentáře nebudou objevovat v takové míře. Kuběnka ale působil odhodlaně a je přesvědčený o tom, že se dokáže změnit a bude se skutečně chovat lépe. Očividně se totiž velmi trápí.

„Nebudu vám tady říkat, že jsem v pohodě. Nejsem v pohodě, protože jsem prostě smutný ze všeho, z celého mého života. A za všechno si můžu sám. Já nemám, koho obviňovat, ani výchovu mojí mámy, ani nikoho, protože kdybych třeba mámu poslouchal, tak třeba neodejdu v osmnácti letech do Like House a potom z dobu,“ smutnil Kuběnka ve videu. Zároveň také řekl, že klidně bude i nadále pokračovat v tvorbě podcastu Kontroverzní, ale že to záleží pouze na tom, zda v tvorbě bude chtít pokračovat také Kouřílková. Je to prý její život a on to nechá čistě na ní. Tu prý ale zároveň pomlouval s jejím bývalým kamarádem.

Pokud ale v natáčení budou pokračovat, Kuběnka chce rozhovory vést zcela jinak. Nechce prý neustále pomlouvat ostatní, protože už ho to nebaví a jenom tím směřuje pozornost jinam. Podle Kuběnky zkrátka svůj život vedl celou dobu špatně a je na čase s tím něco udělat. „Jsem hlupák z Havířova, převlečeny za Paris Hilton z Beverly Hills. To je vše co jsem vám chtěl říct,“ řekl Kuběnka.