Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Nejsem žádné monstrum, zlobí se Sugar Denny. Z dění okolo Kuběnky prý těžit nechce

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny se na Instagramu rozčílila. Vyjmenovala hned několik influencerů, kterými opovrhuje a také reagovala na kritiku ohledně kauzy s Tadeášem Kuběnkou. Tvrdí, že ze situace nechce vůbec těžit a že má Kuběnku opravdu ráda. Zároveň se mu prý nyní bude starat o sociální sítě, aby měl alespoň nějaký příjem.
  12:46

Zpráva o tom, že se influencer Tadeáš Kuběnka rozhodl nastoupit na léčbu v psychiatrické léčebně, se rychle rozšířila po celém českém internetu. Jeho kamarádka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny, o Kuběnkovi od té doby často mluví na svém Instagramu. Někteří lidé ji ale kritizují, protože se podle nich snaží z dění ohledně Kuběnky vytěžit co možná nejvíce. Kouřílková se ale rozzlobila a na podobná tvrzení na svém Instagramu reagovala.

„Vy se tu ze mě snažíte udělat nějaké zk*rvené monstrum! Kdybych z toho chtěla těžit, tak to udělám úplně jinak. Já kdybych chtěla, tak to vyjádření na*ebu do čtyřiceti reels, dám je na všechny čtyři monetizované kanály a měla bych z toho extrémní peníze. Ale neudělala jsem to a vaše oblíbené reakční kanály ano,“ rozčilovala se Kouřílková na svém Instagramu. Na reakční kanály nadávala Kouřílková opravdu hodně. Tvrdila, že někteří youtubeři dokonce psali Kuběnkově matce, aby jim prozradila nějaké informace o svém synovi a slibovali, že o něm nebudou mluvit špatně. Kouřílková si také vzala na mušku youtubera Sibiřana, který prý ji i Kuběnku obviňoval z toho, že berou drogy a kvůli tomu Kuběnka skončil v psychiatrické léčebně. Kouřílková tvrdí, že kdyby to tak opravdu bylo, Kuběnka by se k tomu sám na sociálních sítích přiznal.

„Ty točíš reakci na každé h*vno, které my vy*ereme. Ty žiješ ze mě a z Tadeáše, ty žiješ z Adély a to jsou tři lidi, kterými ty žiješ. A ty nemáš nic jiného, než řešit každé naše h*vno,“ vzkázala Sibiřanovi Kouřílková. Influencerce prý také vadí, že se k celé situaci vyjádřil na jednom streamu partner Jana Bendiga Lukáš Rejmon. Rejmona Kouřílková obvinila z toho, že prý měl co do činění s prostitucí. Podle ní Rejmon prodával mladé kluky na sex a zásoboval je pervitinem. Právě z toho důvodu se prý nemá k situaci vůbec vyjadřovat, protože na něj Kouřílková ví mnoho špatností a měl by si proto zamést před svým vlastním prahem. Kouřílková, která byla očividně v ráži, ale pokračovala v urážení dalších influencerů, kteří jí vadí. „My říkáme pravdu o těch lidech, abyste si všimli koho podporujete a že jsou to všechno ulhané m*dky. Anička Šulcová, Dominika Alagia, Samuel Samake, Luktuma, Honza Michálek, vy jste všichni m*dky,“ zuřila Kouřílková.

Kouřílkové se také naštvala na svého bývalého kamaráda, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Zdeno Balenciaga Don a který jí doporučil, aby si zašla na terapii. To se ale Kouřílkové ani trochu nelíbilo. „Jenom proto, že chodíš na terapii neznamená, ze jsi uvědomělejší a chytřejší než všichni ostatní. Posíláš mě na terapie, na které chodím, na základě toho, že jsem neustála své emoce. Lidi se s tebou baví jenom proto, že máš peníze. Přestal si sledovat mě i moje kamarády a já to respektuji. Teď do mě kopeš na stories, i když víš úplnou píču,“ zlobila se na bývalého kamaráda Kouřílková. Byl to prý právě on, kdo odstartoval jejich přátelství a právě proto prý nechápe, že se do ní nyní naváží a uráží ji. Podobně to prý bylo také s Kuběnkou, kterého nyní všichni uráží.

Kouřílková také prozradila, jak to nyní bude s Kuběnkovými profily na sociálních sítích. „Tadeáš nás pověřil tím, ať se staráme o jeho kariéru. Proto mám v rukou jeho finance a kanál. Proto mu teď tvoříme kontent, protože se to nesnažíme milkovat, ale snažíme se mu zachovat nějaký příjem, aby, až se vrátí z psychárny, mohl třeba jet na nějakou dovolenou,“ řekla Kouřílková. Ona i její kamarádka Simona Tvardek jsou z celé situace velmi špatné. Několikrát na Instagram nahrály video, ve kterém brečí a snaží se společně přijít na jiné myšlenky. Často proto pijí alkohol a doufají, že se Kuběnka brzy vrátí. Negativní reakce na jejich obsah na sociálních sítích jim pochopitelně ani trochu nepomáhají.