Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Mawar se vyjádřil ke svým přešlapům. Choval jsem se jako č*rák, ale chci jít dál, vzkazuje fanouškům

Tadeáš Růžička alias Mawar se rozhodl promluvit o nepříjemném období, které poslední měsíce zažíval. Přiznal, že se nechoval dobře, ale hodlá prý jít dál a už se neohlížet do minulosti. Chce prý všem dokázat, že je dobrý zápasník a je připravený se naprosto změnit.
  6:00

Zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička je už několik týdnů v Thajsku, kde intenzivně trénuje. Očividně se po dlouhé době cítí zase plný sebevědomí a rozhodl se svým sledujícím poslat důležitý vzkaz. Spousta lidí totiž neustále řeší, jaká je Růžičkova aktuální situace, protože vše nasvědčovalo tomu, že zápasník půjde kvůli několika excesům do vězení. Růžička se ale tváří, že už je z nejhoršího venku a opět se může soustředit pouze má trénování bojových sportů.

Tak jako spousta profesionálních zápasníků se také Růžička rozhodl odletět do Thajska, aby spolu s místními zápasníky mohl pilovat své bojové dovednosti. Stále ale nezapomíná na to, že ho v Česku mnoho lidí považuje za nebezpečného agresora. A právě těmto lidem se Růžička rozhodl poslat vzkaz. „Lidi, já tady na vás nechci machrovat, já vás chci motivovat. Vybral jsem si fight life, nikdy jsem nevěřil tomu, že si vydělám nějaké peníze. Mých pádů bylo až moc, hlavně poslední dva roky, kdy jsem se choval jako č*rák. Ale i tohle byla moje cesta, vrátit se sem do Thajska a dát se dohromady,“ řekl ve videu na svém Instagramu. To, že Růžička v Thajsku opravdu tvrdě dře, dokazují také ostatní videa, která zápasník přidává na sociální sítě. I ve velkých vedrech Růžička neustále trénuje a thajský box mu očividně velmi sedí.

Přesně takové prostředí je prý pro něj ideální a je plně soustředěný pouze sám na sebe. Očividně také udělal tlustou čáru za tím, co se v posledních měsících kolem jeho jména nejvíce řešilo. „Tenhle showbusiness není jenom o penězích, zničí vás to. Vrátil jsem se zpátky, našel lásku ke svému sportu, chci světové zápasy jako dřív. A tyhle mediální hovna už jdou mimo mě. Je na čase ukázat své kvality a jenom čas vše ukáže,“ stojí v popisku videa, které Růžička zveřejnil na Instagramu. Růžička nedávno získal titul v organizaci RFA a velmi se diskutuje o zápasu s Václavem Sivákem, který by chtěli vidět snad všichni fanoušci bojových sportů. Kolem Růžičky se ale neustále mluvilo o údajném napadení neznámého muže na ulici a tak ho některé organizace na dobro odsoudily. Růžičkovi také výrazně klesl počet sledujících na Instagramu. Momentálně ho sleduje sto tisíc lidí a ještě nedávno měl o deset tisíc sledujících více.

Ačkoliv byl Růžička ještě nedávno velmi kritizovaný, po jeho novém vyjádření se ozvali lidé, kteří mu očividně velmi fandí nehledě na to, co se v poslední době řešilo. Mnoho lidí vyzvídá, kdy mohou očekávat zápas se Sivákem a těší se, až Růžičku opět uvidí v zápasnickém ringu. I když má totiž za sebou nepříjemné období, stále patří mezi nejobávanější české postojové zápasníky. Růžička nyní sám uznává, že se nechoval vždy správně a nyní se chce posunout k lepšímu. „Každý dělá chyby, ale jde o to se z nich poučit, jít dál a uvědomit si to. Málokdo si to umí přiznat a snažit se být lepší. Tadeáši, nikdo z nás není dokonalý. Hlavní je, když se budeš cítit dobře a nedělat přešlapy. Držím ti palce,“ povzbuzují Růžičku lidé na Instagramu. Mladý zápasník je za takovou podporu jistě rád, protože nad ním očividně zlomil hůl nejeden z jeho blízkých kamarádů.

Mnoho lidí spekulovalo o tom, zda Růžička skončí ve vězení. Na sociálních sítích se totiž začalo šířit video, ve kterém fackuje neznámého muže, který ležel v bezvědomí na zemi. V bezvědomí měl prý skončit proto, že ho Růžička zbil a právě to řešila také policie. Nebyl to však jediný incident, kterého se měl mladý zápasník dopustit. Údajně měl totiž napadnout také mladou slečnu, která ho konfrontovala. Jeho chování odsoudilo hned několik známých českých zápasníků, kteří naprosto nechápali, že se Růžička něčeho takového dopustil. Svým chováním si ale Růžička nadobro zavřel dveře v některých organizacích, které s jeho jménem nechtějí být nijak spojené. Podle Růžičkova vyjádření se ale zdá, že je z nejhoršího venku a může se proto naplno věnovat bojovým sportům. O finálním verdiktu v jeho případu ale zatím nepromluvil.

Témata: Mawar