Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Tadeáš „Mawar“ Růžička čelí velké kritice. | foto: instagram.com

Mawar propaguje perlivou vodu. Je to hodný kluk, ale spolupráce nás může poškodit, přiznal majitel značky

Tadeáš „Mawar“ Růžička, elitní zápasník, který poslední dobou řeší velmi nepříjemnou situaci, se opět musí potýkat s kritikou. Tentokrát se ale týká propagace produktu firmy DrinkFajr. Mnoho lidí naprosto nechápe, jak je možné, že trestně stíhaný zápasník něco propaguje a kritizují také samotnou firmu. Majitel firmy ho považuje za hodného kluka, uvědomuje si však, že je spolupráce může poškodit.
  14:09

Zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička se očividně snaží splnit to, co slíbil svým fanouškům, tedy soustředit se pouze na zápasení a chovat se na veřejnosti slušně. Růžička se totiž na sociálních sítích nechoval ani trochu pokorně vzhledem k situaci, v jaké momentálně je. Už dlouho ale na své sítě přidává pouze fotky a videa z velmi náročné přípravy na jeho titulový zápas v organizaci RFA a vypadá to, že na žádné excesy mimo klec ani nemá čas. Růžička ale natočil propagační video pro firmu DrinkFajr, ve kterém propagoval perlivou vodu. Kvůli videu se ale do mladého zápasníka opět opřelo mnoho lidí v komentářích a kritice se nevyhnula ani samotná firma.

Tadeáš Růžička, pětadvacetiletý profesionální zápasník, má za sebou opravdu obdivuhodnou kariéru. Nikdy se ale netajil tím, že žije akční život nejen v zápasnické kleci, ale také mimo ni. Poslední dobou se však objevilo hned několik incidentů, které rozhodně nešlo tolerovat a tak se stalo, že se o Růžičku začali zajímat kriminalisté.

Mohlo za to především video, ve kterém fackoval a urážel muže v bezvědomí a také svědectví jedné slečny, kterou měl napadnout. Zápasník se k těmto incidentům už několikrát vyjádřil, ne vždy byla ale jeho slova na místě. Nyní se Růžička snaží opět soustředit pouze na zápasení, jeho sledující ale očividně hned tak nezapomenou na jeho nedávné chování.

To dokazují poslední dva příspěvky, které se objevily na jeho instagramovém profilu. V jednom z nich Růžička trénuje se svým trenérem Michalem Vančurou a lidé v komentářích ho zasypávají urážkami. „Nezapomeň zase někoho zmlátit na ulici, frajírku. Škoda, že je vyřízený, žádný velký sponzor ho nebude chtít. Škoda, stačilo málo. Omluvit se a přiznat chybu a nedělat ze sebe pak ještě většího chytráka,“ komentují Růžičkovo video uživatelé na Instagramu. Zároveň se ale objevily také hezké komentáře, jejichž autoři zápasníka vítají zpět a podporují ho.

V komentářích pod druhým příspěvkem, který se objevil na instagramovém profilu Růžičky, bychom jen těžko našli větu, která by zápasníka nekritizovala. Růžička totiž natočil video pro firmu DrinkFajr, ve kterém boxuje a pije vodu v plechovce. Ačkoliv se jedná o naprosto normální spolupráci, podle většiny lidí je naprosto nepřijatelné, aby se jakákoliv firma snažila zviditelnit skrze zápasníka, kterého možná čeká pobyt za mřížemi. „Po vypití nápoje jsem šel dát přítelkyni loket. Už jen kvůli spolupráci s Mawarem bych si to nikdy nekoupil. Divím se, že s takovým hrdinou někdo spolupracuje,“ kritizují Růžičku a DrinkFajr uživatelé Instagramu.

Ačkoliv je kritiky na Růžičkovo jméno opravdu hodně, majitel firmy DrinkFajr je zatím se svým výběrem spokojený. Uznává, že je to sice riskantní tah, zároveň ale nebyl stanovený finální verdikt a nebude proto zatím dělat žádné závěry. „Začali jsme se s Tadeášem bavit dřív, než se tohle celé spustilo a já se rozhodl v té spolupráci pokračovat. To, čeho se měl dopustit, samozřejmě není dobré a bude za to nést následky. Ale já ho znám jako dobrého kluka, takže jsem s ním spolupráci udělal a mám v plánu s ním spolupracovat dál. Určitě to ale značku poškodit může,“ řekl pro redakci Antiyoutuber.cz majitel firmy DrinkFajr Tomáš Čech.

Pokud by se prý potvrdilo, že vše, z čeho je Růžička obviněný, je pravda, rozhodně by ho Čech neobhajoval. Zatím ale nic není jasné a do té doby rozhodně vzájemná spolupráce pokračovat bude. „Pokud by se to opravdu potvrdilo, mělo by to následky nejen na tuto spolupráci, ale nejspíš také na všechny ostatní,“ dodal Čech. Růžička se před časem nechal slyšet, že se všichni brzy dozví pravdu. Zároveň řekl, že do vězení rozhodně nechce, ale pokud se tak stane, je připravený bojovat také tam.

Nejspíš si ale uvědomil, že mu opravdu hrozí trest odnětí svobody a od té doby se začal chovat slušně. Obnovil vztah se svou přítelkyní a opět tvoří nerozlučnou dvojku. Na TikToku už se dokonce začala objevovat jejich společná videa. V jednom z nich spolu tančí na skladbu rappera Lboye, ve které rappuje právě o Růžičkovi. Oba vypadají spokojeně a dokonce spolu i boxují. Růžičkova přítelkyně ale u videí vypnula možnost komentovat příspěvky stejně tak, jako na svém Instagramu.

Mnoho lidí se totiž mladé slečně vysmívalo kvůli videu, ve kterém s hrůzou utíkala od svého přítele. V době, kdy se poprvé objevilo video, ve kterém Růžička mlátil a nadával muži v bezvědomí, jí navíc nejspíš chodilo mnoho zpráv, kde ji lidé uráželi nebo se ptali na detaily celého incidentu. Vzhledem k tomu, že je Růžičkova přítelkyně opravdu mladá, je naprosto pochopitelné, že se chce vyhnout kritice, které by nejspíš musela čelit každý den, kvůli vztahu s nechvalně známým zápasníkem.

Témata: Mawar