Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Mawar se opět vyjádřil k aktuálnímu dění. Jsi nenapravitelný a nezměníš se, vzkazují mu lidé

Tadeáš „Mawar“ Růžička se vyjádřil ke svému chování a lidé ho za to neuvěřitelně kritizují. Podle některých lidí je nenapravitelný a někteří s ním nechtějí mít nic společného. Růžička kvůli svým průšvihům přišel o tisíce sledujících, ale zároveň si utahuje z toho, jak k nim vlastně přišel. Růžička také vysvětlil, proč odletěl do Thajska.
  16:07

Zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička se opět stal terčem kritiky. Ačkoliv se neustále snaží očistit své jméno, příliš se mu to nedaří. Pro mnoho lidí je totiž jeho chování neomluvitelné a to i navzdory tomu, že Růžička ví, že se choval špatně. I tak ale o některých nepříjemnostech mluví s humorem a možná právě to lidem vadí. Zápasník nyní promluvil o svém životě a lidé ho neuvěřitelně kritizují.

Růžička se totiž objevil v podcastu zápasníka Viléma Caoa, kde si spolu oba kamarádi popovídali o Růžičkově kariéře i osobním životě. Podcast ještě ani nevyšel a Cao na Instagram pouze zveřejnil malou ukázku toho, o čem se v podcastu bavili. A to lidem bohatě stačilo k tomu, aby se do Růžičky znovu pustili. Kritizovaný zápasník přiznal, že se mimo svět zápasení nechoval správně a už takový být nechce. Poté se ale pochlubil, že se mu i tak podařilo získat titulový pás v organizaci RFA. „Takže tady vypráví, jak se změnil a takový idiot nechce být až do té doby, než se někde ožere, vyfetuje a začne si léčit ego na někom mimo ring. Bože, ten kluk je zoufalec. Dříve jsem mu hodně fandila, ale podle mě je nenapravitelný. Nezměníš se, je to v tobě. Jako bojovník v kleci jsi borec, jako člověk venku jsi hovado,“ píšou lidé na Instagramu pod video.

Růžička také s úsměvem řekl, že díky svému nevhodnému chování získal 70 tisíc nových sledujících na Instagramu. To ale není tak úplně pravda. Růžičkovi totiž vzrostla čísla na sociálních sítích ve chvíli, kdy se poprvé objevil v organizaci Clash of the Stars. Tehdy ho sledovalo zhruba 40 tisíc lidí a podařilo se mu dostat až na 110 tisíc sledujících. Poslední tisíce nových sledujících mu už ale přišly ve chvíli, kdy se na internetu začalo šířit video, ve kterém zbil muže na ulici. Růžička ale později své sledující začal ztráce a momentálně ho sleduje necelých 99 tisíc lidí. Mnoho z nich ale Růžičkovi nefandí a uráží ho. Zápasník má samozřejmě také mnoho zastánců, ale ti se ho na sociálních sítích nijak zvlášť nezastávají.

Přezdívka „Mawar“ je zkrátka pro mnoho lidí veliký vykřičník a někteří už se zápasníkem nechtějí mít nic společného. Dříve se dokonce valila obrovská kritika směrem k organizaci RFA, která jako jediná povolila Růžičkovi zápasit dál. Nyní se podobná kritika snesla také na Caoa, který dal svému kamarádovi prostor vyjádřit se ke své momentální situaci. „Tím, že sis tam pozval toho bezmozka, jsi u mě skončil. Kdokoliv má co do činění s tímto idiotem, má ban do konce života,“ vzkázal Caovi jeden z jeho sledujících. Cao je ale s Růžičkou už několik let kamarád a není proto nic špatného na tom, že mu chtěl dát prostor vyjádřit se k celé situaci. Podobnou šanci dal Růžičkovi také bývalý prvoligový fotbalista Tomáš Řepka, který si ho pozval k sobě do podcastu a mluvil se zápasníkem o možném vězení. Řepka sám totiž v minulosti ve vězení byl.

Růžička se také vyjádřil k tomu, jak on sám své chování vnímá. „Takhle zpětně je to p*del, ale je to prostě cesta. A rozhodně ale takový už nechci být a právě proto jsem odletěl, protože jsem to pořád neuměl změnit a přepnout,“ řekl Růžička, který nedávno odcestoval do Thajska. Tam se ale zároveň nechoval nijak pokorně. Naopak, dělal si legraci z toho, že se ho pokoušely zkontaktovat úřady, kvůli jeho kauze. Růžička se možná opravdu snaží změnit, ale pokud k tomu má dojít, bude muset především přesvědčit ostatní. Už několikrát totiž tvrdil, že se bude chovat slušně, ale příliš dlouho mu to nevydrželo. I když je nyní v podmínce, chová se velmi agresivně a celá situace může nakonec skončit tak, že Růžička opravdu půjde do vězení.

Témata: Mawar