Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Bylo napadení Veselého domluvené? Lidé mu nevěří zástavu srdce, měl se chtít vyhnout zápasu

Napadení Tadeáše Veselého před vstupem do klece Clash of the Start je tématem debat i tři dny po samotném galavečeru. Většina lidí mu nevěří a zástavu srdce si podle nich vymyslel. Veselého se nejvíce zastává Valerie Holáková alias Xholakys. Podle ní za napadením stojí moderátor podcastu Brichtalk Jenys. Ten se ale brání a začal Holákovou na Instagramu urážet.
  14:18

Tadeáš Veselý byl na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars napadený dvěma neznámými útočníky. Veselého záchranáři převezli do nemocnice, protože měl prý zástavu srdce. Záběry z incidentu se šíří napříč sociálními sítěmi a lidé diskutují o tom, zda to celé není pouze domluvené divadlo. Podle spousty lidí se zápasníkovi nemohlo nic stát, protože ho jeden z útočníků ani pořádně neuhodil. Celý incident je proto na sítích velmi probíraný.

@rederix

Rozbor pro jantary 😁

♬ původní zvuk - ℝ𝕖𝕕𝕖𝕣𝕚𝕩

Záběry, které kolují na sítích, jsou většinou natočené z bezprostřední blízkosti a někteří lidé je zpomalují, aby měli diváci co možná nejlepší přehled o celé situaci. Většina lidí si myslí, že to celé bylo domluvené, aby Veselý nemusel nastoupit do zápasu. Skoro každý komentář, který se objevil pod příspěvky týkající se jeho napadení, celou kauzu zpochybňuje. Lidem se také vůbec nezdá, že by měl Veselý doopravdy zástavu srdce. „Prostě se po*ral a nevěděl, jak z toho ven. Když měl zástavu srdce, tak proč ho nikdo neresuscitoval? To bylo domluvené. Z tohohle nemůže mít zástavu srdce ani omdlít. Vždyť se ho sotva dotkl,“ zpochybňují incident lidé na sociálních sítích. Veselý byl převezený do nemocnice a na sociální sítě poté přidal fotku, kde byla vidět část lékařské zprávy.

I tak se ale lidé domnívají, že je to celé jeden velký podvod. Veselý se podle některých lidí totiž neustále vymlouvá na zdravotní problémy. V jednom zápasu se měl vymlouvat na zánět ledvin, poté zase na zraněné rameno a lidé mu proto zkrátka nevěří, že dostal zástavu srdce. Najde se ale také několik lidí, kteří se staví na stranu nenáviděného influencera a brání ho před negativními komentáři. „Sice tě nijak nemusím, ale to, co se ti stalo, bylo hrozné a ti kluci jsou totální k*koti. Tadeáš je sice Tadeáš, ale toto by si nevymyslel ani on. Zpráva z nemocnice snad mluví za vše, ne? Nemám ho rád, ale tyhle zprávy jsou fakt humus,“ brání Veselého lidé na Instagramu.

K incidentu se také vyjádřil soupeř Veselého Miroslav „Fayne“ Loner. On sám si prý vůbec není jistý tím, že se jednalo o skutečné napadení a je pochopitelně velmi naštvaný, že se na zápas připravoval zbytečně. „Pravdu se asi nedozvím, ale to, že měl zástavu srdce? Dobrý zase, kluci, dejte si pivo. Celé mi to přijde minimálně hodně divné,“ reagoval na incident Loner na svém Instagramu. Veselého nejvíce brání OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys. Ta svůj Instagram doslova zahltila videy, ve kterých Veselého obhajuje a dokonce z incidentu viní jednoho z moderátorů podcastu Brichtalk, který si říká Jenys. Podle Holákové totiž za vším stojí právě on a údajně se domluvil se dvěma mladíky, aby Veselého napadli. Holáková prý seděla kousek od nich a když k incidentu došlo a ona začala Veselého bránit, Jenys na ni údajně začal řvát, že se ho vůbec zastávat nemá a také jí prý nadával.

Na tvrzení Holákové ale Jenys ostře reagoval na svém Instagramu a ani trochu si přitom nebral servítky. „Lízala si nám tam pomalu p*del a potom říkáš, že jsme se tam hrotili. Dožer si svoji dnešní dávku a už dej všem pokoj, retarde nemocnej. Nikdy jsem na tebe neřval a nenadával ti. Je mi tě vlastně líto. Máš být zavřená v léčebně a počítat kuličky,“ reagoval na tvrzení Holákové Jenys. Ten poté také pálil do Veselého. Pokud by prý za napadením stál, klidně by se k tomu přiznal. Podle něj se Veselý ještě ten večer vrátil na hotel a nic mu nebylo. Redakce Antiyoutuber.cz se pokusila Veselého kontaktovat, ale ten se rozhodl na dotazy nijak nereagovat. S Lonerem se nejspíš utká na následujícím osmém galavečeru a ať už bylo napadení domluvené nebo ne, je velmi pravděpodobné, že při jeho nástupu do klece bude vedení organizace klást větší důraz na jeho bezpečnost.