Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tadeáš Veselý skončil v nemocnici. Vypadá to, že se předávkoval drogami a lidé se mu vysmívají

Nenáviděný Tadeáš Veselý byl odvezený do nemocnice. Neznámý člověk ho natočil, jak se svíjí na nemocničním vozíku a je naprosto mimo. Většina lidí si myslí, že se Veselý předávkoval drogami. V minulosti se jeho drogová závislost rozebírala ve velkém. Veselého čekají v blízké době dva zápasy, ale není jisté, zda vůbec nastoupí.
  18:23

Kontroverzní influencer Tadeáš Veselý byl natočený v nemocnici v nepěkném stavu. Nejednalo se ovšem o žádné zranění, ale o to, že byl pravděpodobně pod vlivem drog. I když nemůžeme s jistotou říct, že tomu tak skutečně bylo, minulost Veselého tomu opravdu nasvědčuje. Pokud si skutečně vzal drogy, rozhodně to nezvládl, protože se ve videu nekontrolovaně svíjel a musel sedět na nemocničním vozíku.

Veselý se zviditelnil především díky zápasení v organizaci Clash of the Stars, kde sice získal obrovskou pozornost, ale zároveň také spoustu hejtrů. Často se ale spekulovalo o tom, že Veselý do zápasů nastupoval pod vlivem drog. Spousta lidí si totiž všimla, že se Veselému nekontrolovatelně hýbe čelist. Ve videu, které obletělo sociální sítě, se Veselý nedokáže kontrolovat. Zhrouceně sedí na nemocničním vozíku, škube sebou, oslovuje cizí lidi a pije vodu. V naprosto zuboženém stavu pravděpodobně čeká na to, až se ho ujmou lékaři. „Tak ten je fakt moc. Tak z toho je mi fakt zle. Asi to trochu přehnal s matrošem. Když to neumí, ať to nedělá. Musí si zaplatit hodiny u mistra Marka Práška Valáška,“ reagují na video lidé na sociálních sítích. Veselý má navíc brzy zápasit v anglické bojové organizaci, nyní ale není jisté, zda se dokáže do té doby zotavit. O týden později má navíc nastoupit do odvetného zápasu s youtuberem Miroslavem Lonerem, který si říká „Fayne“ a který samozřejmě video s Veselým zaregistroval.

On se ten kár sundá tentokrát sám,“ napsal Loner pod video na TikToku. Tím chtěl samozřejmě připomenout incident, ke kterému došlo na posledním galavečeru Clash of the Stars. Tehdy totiž Veselý nastupoval do zápasu a neznámí lidé ho po cestě napadli. Podle spousty lidí se ale jednalo o předem domluvenou věc a někteří zastávají názor, že měl Veselý z Lonera strach. Kvůli napadení Veselého se zápas odložil na nadcházející galavečer, ale nyní opět není jisté, zda k zápasu dojde. Podle spousty lidí má Veselý opravdu problém s drogami a podle nich ani neváhá přijít pod vlivem na tiskovou konferenci, kde ho sleduje plno lidí. „Ten Tadeáš je zase sjetej. Fuj, jak mu zase lítá ta huba, to je fakt nechutný. Tadeáši, co sis to dal? Jsi nějakej nastřelenej, co? Z toho Tadeáše se stala dobrá fetka, i z té jeho zlatokopky,“ reagovali na výstup Veselého na tiskové konferenci lidé na YouTube.

Veselý také v posledních několika měsících výrazně zhubl. Podle lidí za to můžou drogy, které má Veselý údajně brát pravidelně. Na sociálních sítích také kolovala fotka, na které je Veselý, který si připravuje čáry z neznámého bílého prášku a vypadá, že se chystá dát si dávku. Fotka měla být pořízená těsně před zápasem na jednom z galavečerů Clash of the Stars. Právě na základě těchto podezření z minulosti si nyní většina lidí myslí, že si Veselý vzal nějakou drogu a pravděpodobně neodhadl dávku. „Tlustá svině se asi zase po*rala ze zápasu. Ten skončí hodně špatně. Tohle už je fakt přes čáru. To je smutný pohled. Kéž by žádná matka nemusela své dítě vidět v takovém stavu. Fakt hnus ty drogy,“ reagují lidé na video, ve kterém se Veselý svíjí na vozíku v nemocnici.

Ve videu, které má na TikToku 160 tisíc zhlédnutí, je slyšet žena, která sedí poblíž člověka, který Veselého v nemocnici natočil. Také ta tvrdí, že je Veselý pod vlivem drog. Veselý se ale zatím k situaci nijak nevyjádřil a to stejné platí také o jeho přítelkyni Tereze Taliánové. Veselý byl už dříve hospitalizovaný kvůli tomu, že mu někdo údajně hodil do pití lék Xanax. Tehdy ho prý museli lékaři připoutat k posteli, protože byl agresivní a nebyl schopný se ani trochu ovládat. Ve videu, které se na sociálních sítích objevilo, sice agresivní nebyl, ale je možné, že ho lékaři později k posteli přivázali i tentokrát. Veselý má zápasit v Anglii už 7. června, ale není jisté, zda se do té doby dá do pořádku. Navíc mu organizátoři zápasu pravděpodobně budou muset dát test na drogy, aby se ujistili, že do zápasu skutečně nastoupil čistý.

Témata: Tadeáš Veselý