Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Taras Tary Povoroznyk, kotroverzní český youtuber a influencer. | foto: tary.cz

Tary koupil své ženě auto za 4 miliony. Nechává se v něm ale vozit a užívá si pivo a masáž

Tary koupil své ženě Stanislavě nový Mercedes za 4 miliony korun. Ta je z něj nadšená a Tary si mezitím užívá, že ho v autě vozí a on si na zadním sedadle vychutnává pivo. Lidé ale Taryho kritizují, protože kupuje auta za miliony, ale jeho rodiče bydlí v bytě v paneláku. Tary ale na kritiku reagoval a prozradil, že brzy bude mít další auto.
  11:02

Taras „Tary“ Povoroznyk je druhý nejsledovanější youtuber v Česku. To samozřejmě znamená, že si za svou youtuberskou kariéru přišel ke slušným penězům. Potvrzuje to mimo jiné také fakt, že nedávno koupil své ženě nové auto, jehož cena se pohybuje okolo 4 milionů korun. Auto je dělané ve stylu limuzíny a zatím to vypadá, že si ho více užívá Povoroznyk než jeho žena. Nechává se totiž vozit a z pohodlí zadního sedadla si spokojeně popíjí pivo. Někteří lidé ale youtubera kritizují za to, že ženě kupuje auto za 4 miliony a svým rodičům nekoupil ani dům. K tomu se ale Povoroznyk jasně vyjádřil.

Povoroznyk, jednatřicetiletý youtuber, který se už od mládí věnuje parkouru, začínal jako skromný chlapec, který na YouTube natáčel různé tutoriály a učil své sledující skákat parkour. Lidé si ho velmi oblíbili a Povoroznykovi začali přibývat odběratelé i sledující. Ten se dokázal vypracovat na vysokou pozici na české influencerské scéně a spolu s tím také vydělat spoustu peněz. Některé peníze Povoroznyk investoval, aby jich později měl ještě víc. Vlastní dokonce hned několik bytů, které pronajímá a soudě podle příspěvků, které na sociální sítě přidává, si může dovolit utrácet opravdu hodně. Youtuber navíc nedávno koupil své ženě luxusní auto značky Mercedes, které stálo zhruba 4 miliony korun a vypadá opravdu nádherně.

Samozřejmě se na sítích chlubil, jaký krásný kousek doplnil jeho sbírku aut a rozhodl se, že se pochlubí také rodině a kamarádům. Povoroznykova matka byla z auta pochopitelně nadšená. Někteří lidé se ale v komentářích do youtubera velmi ostře opřeli. Když totiž svou matku navštívil, některým neušlo, že bydlí v paneláku. „Tak hlavně že si koupíš auto za čtyři míče, ale aby jsi mamce koupil barák, to ne,“ rýpl si do Povoroznyka jeden uživatel na TikToku. Protože se podobných komentářů objevilo hned několik, youtuber se rozhodl na jeden z nich reagovat. Tvrdí, že jeho rodiče jsou v bytě opravdu spokojení. Povoroznyka se zastávali také ostatní lidé. „Ne každý chce bydlet v domečku. S domem je taky hodně práce. Když se tam cítí doma, proč by nemohli bydlet v paneláku,“ zastávali se Povoroznyka uživatelé na TikToku.

Youtuber má tolik peněz, že pokud by jeho rodiče nebyli v bytě spokojení, jistě by jim nový dům zaplatil. Peníze jsou ale téma, které je kolem Povoroznyka velmi často probírané. Podle některých lidí je totiž pro ně schopný udělat téměř cokoliv a zároveň také výrazně ovlivnily jeho chování. Kdysi se dokonce vysmál malému chlapci, který si nemohl dovolit koupit jeho merch a řekl mu, že má málo peněz. Mnoho lidí také Povoroznyka osočuje z toho, že vydělává na své malé dceři, se kterou přidává spoustu videí. Jiní ale zase poukázali na to, že je Povoroznyk dobrý manžel a že chtěl autem udělat své ženě radost. Ta měla z auta pochopitelně nesmírnou radost, ale zatím to vypadá, že si auto více užívá youtuber.

Na svůj Instagram totiž přidal několik videí, ve kterých se válí na zadní sedačce, která má dokonce dokáže masírovat, má natažené nohy a popíjí pivo, zatímco jeho žena soustředěně řídí. „Už vím, proč jsi Stáně koupil nové auto. Aby sis mohl vozit p*del a pít pivko,“ reagoval na video jeden z Povoroznykových sledujících. Série videí ale pokračovala. V jednom z nich si youtuber z pohodlí domova natáčí zasněženou krajinu kolem svého domu a jeho žena mezitím odhrnuje sníh z příjezdové cesty. Povoroznyk ji vesele pozdravil, ale ona se na něj ani nepodívala a dál pokračovala v práci, která jí očividně nebyla ani trochu příjemná.

V jednom videu také Povoroznyk prozradil, že se brzy chystá pořídit další auto. Byl se totiž podívat v autosalonu firmy Mercedes, kde obdivoval různá auta a jedno z nich si dokonce vybral. Další auto, které se cenově pohybuje okolo 2 milionů, by měl mít Povoroznyk někdy v březnu. To dokazuje, že o peníze opravdu nemá nouzi. Na druhou stranu, je to přesně ten typ člověka, který tvrdě a dlouho pracoval, aby si nyní mohl užívat. To, že se z mladíka, který kdysi v levném špinavém oblečení natáčel videa, ve kterých učil parkour, stal milionář, není náhoda. Povoroznyk totiž nesešel z cesty a pokračoval v tom, co ho baví, i když se mu vždycky nedařilo.