Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Taryho obtěžují fanoušci doma. Na sítích se diskutuje o tom, zda se rozešel se svou ženou

Taras „Tary“ Povoroznyk řeší nevhodné chování ze strany svých mladých fanoušků. Ti totiž chodí k němu před dům a zvoní na něj, aby ho mohli vidět. Povoroznyk na sítích prosí, aby to nedělali, ale místo toho ho lidé kritizují. Na TikToku se také řeší to, že měl údajně opustit svou ženu, kterou měl podvádět se SweetieMarket.
  10:23

Youtuber Taras Povoroznyk očividně nemá chvíli klidu. Drtivá část jeho fanoušků jsou totiž malé děti, které ho naprosto zbožňují a to do takové míry, že neváhají chodit před jeho dům, aby se s ním mohly potkat. Taras na sociální sítě zveřejnil video, ve kterém jeho fanoušci zvoní na domovní zvonek a Povoroznyk si s nimi jde popovídat ke dveřím. I když z toho youtuber očividně neměl ani trochu radost, choval se ke svým nezvaným hostům slušně.

Malý kluk se odhodlal zazvonit u Povoroznyka a jeho kamarádi se schovávali za rohem. „Ahoj, Tary, já jsem tvůj fanoušek,“ odpověděl malý chlapec Povoroznykovi na otázku, proč mu zvoní na zvonek. Z youtuberova hlasu bylo cítit, že se mu to vůbec nelíbí, i tak ale zůstal klidný a snažil se svého fanouška zaujmout dírou v ponožce. Ještě ten den se ale situace opakovala a Povoroznykovi opět někdo zvonil na dům. Povoroznyk ale tentokrát z domu nevyšel, pouze si své fanoušky natáčel z okna. „Zase zvonili, borci, támhle jsou. To je hrozný! Proč furt zvoní? To by mě zajímalo,“ řekl Povoroznyk otráveným hlasem. Youtuber poté jedno z videí zveřejnil jako samostatný příspěvek a své sledující prosil, aby takové věci nedělali, protože to není ani trochu v pořádku. Povoroznyka podpořili někteří lidé v komentářích, protože si uvědomili, jak otravné to pro něj musí být.

Youtubera zároveň chválili za to, že celou situaci vyřešil v klidu. Objevilo se ale také několik komentářů, kterými lidé Povoroznyka kritizují. „Reálně tě ty děti živí a ty si stěžuješ na to, že ti občas zazvoní na barák? Netoč svůj barák, necpi ho všem těmhle dětem před obličej a budeš mít klid. Díky těm dětem se máš dobře, tak si nestěžuj,“ kritizují Povoroznyka lidé na sociálních sítích. Youtuber si však nestěžuje, pouze žádá ostatní, aby respektovali jeho soukromí. Není to navíc poprvé, kdy u něj fanoušci zvonili, aby ho mohli vidět. I tak se k nim ale Povoroznyk snaží chovat mile a to i navzdory tomu, že je podobnými situacemi už jistě unavený. Povoroznykovo chování k fanouškům navíc nebylo vždy úplně nejlepší a youtuber si proto musí dávat veliký pozor, co malým dětem říká. V minulosti například urazil malého chlapce, protože si nemohl dovolit koupit jeho merch.

Na sociálních sítích se ale nemluví pouze o tom, že Povoroznyka ruší jeho fanoušci. Začalo se totiž diskutovat také o tom, zda se youtuber rozešel se svou manželkou Stanislavou. Na TikToku se šíří informace, že Povoroznyk ji měl údajně podvést se svou dlouholetou kamarádkou youtuberkou Markétou Vašířovou alias SweetieMarket. Lidé jsou z této informace naprosto zmatení a diskutují, zda se youtuber opravdu se svou ženou rozešel. „Tary a Stáňa se včera rozešli kvůli určité Markétě. Moc mě to mrzí a je mi to líto. Doufám, že si k sobě zase najdou cestu,“ napsala jedna slečna do komentářů pod video, které se má týkat údajného rozchodu. Ve videu je Povoroznyk, kterého objímá Vašířová a následně se objeví záběr, ve kterém je youtuburova žena a tváří se smutně. Video má nyní už bezmála půl milionu zhlédnutí a lidé se dohadují, zda je to skutečně pravda nebo ne.

Někteří lidé také připomínají, že Povoroznyk a Vašířová jsou pouze přátelé, kteří se znají už dlouho a oba mají vlastní rodinu. Je proto naprosto nesmyslné, že by spolu něco měli a podle nich se jedná pouze o výmysl. Ne všichni ale zastávají tento názor a otázky ohledně toho, zda Povoroznyk i nadále tvoří pár se svou ženou, se objevují pod různými videy, které youtuber přidává na sociální sítě. Povoroznyk a jeho žena Stanislava se ale k šířící se informaci nijak nevyjádřili a nejspíš se tak opravdu jedná pouze o falešnou zprávu. Některým lidem to ale nedá spát a nechali se slyšet, že strávili spoustu času hledáním dalších informací, které by měli jejich rozchod potvrdit. Lidé v komentářích často litují youtuberovy ženy, protože si prý nezaslouží to, co jí měl údajně Povoroznyk provést. Nic takového se ale očividně nestalo a někdo se nejspíš pouze pokoušel vyvolat na sociálních sítích další skandál, což se mu očividně povedlo.