Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Youtuber Tary vzal rodinu na dovolenou do USA. Nechlub se pořád, nikoho to nezajímá, kritizují ho lidé

Taras Povoroznyk, youtuber, který je na internetu často kritizovaný, se vydal s rodinou na dovolenou do USA. Pochlubil se, že letí business třídou a lidé ho za to zkritizovali. Podle nich se totiž neustále něčím chlubí a navíc prý také rozmazluje svou dceru. Tu vzal Povoroznyk do slavného zábavního parku.
  11:02

Youtuber Taras „Tary“ Povoroznyk je už dlouhou dobou kritizovaný kvůli téměř každému příspěvku, který přidá na sociální sítě. Nyní se vydal se svou rodinou na dovolenou do USA a na Instagramu se pochlubil tím, že poprvé v letadle sedí v business třídě. Protože se ale youtuber neustále na sociálních sítích chlubí tím, co všechno si může dovolit, někteří lidé už jsou na podobné příspěvky zkrátka alergičtí a Povoroznyka urážejí.

Povoroznyk se vydal se svou ženou a dcerou do Los Angeles a jak už je jeho zvykem, celou cestu si dokumentoval. Přidal fotku z letadla a pochlubil se, že letí business třídou, za což si pochopitelně musel připlatit. Některým lidem ale vadil i takový příspěvek a do youtubera se okamžitě pustili. „Nikoho to nezajímá. Jeď si kam chceš, jak chceš a čím chceš, ale nechlub se tím. Fajn, vydělává na okrádáni děcek! Taky začnu prodávat plyšáky. A proč nám to zase cpeš a chlubíš se tím,“ pustili se do Povoroznyka lidé v komentářích pod příspěvkem na Instagramu. Kritické komentáře nelze přehlédnout a někteří lidé se youtubera zastali. I tak se ale lidé do Povoroznyka dál navážejí. Kritizovali dokonce také výchovu jeho dcery Ariany, což už si youtuber vyslechl několikrát. Povoroznyk se totiž neustále snaží, aby se jeho dcera měla dobře, ale podle některých lidí to zkrátka přehání.

„P*čo, jenom tu Arianu rozmazluješ. Rozmazlujete ji a ve škole bude šikanovaná, já vím, co říkám,“ rýpli si do Povoroznyka lidé na Instagramu. Nadměrnou kritiku si ale Povoroznyk svou kariérou opravdu vysloužil sám. Když byl teprve na začátku své youtuberské kariéry, všichni ho obdivovali za to, že dokázal děti a teenagery vytáhnout ven a přimět je se hýbat. Kvůli různým nepříjemným excesům na něj ale mnoho lidí změnilo názor a právě tito lidé ho nyní kritizují prakticky za cokoliv. Poslední dobou se ale Povoroznyk na sociálních sítích neustále chlubí tím, co všechno si může dovolit. Nedávno své ženě Stanislavě koupil nový vůz značky Mercedes za 4 miliony korun. Později se navíc pochlubil tím, že si podobné auto, koupil také pro sebe. „Už to není, co to bylo. Zbylo chlubení a arogance. Okrádáš děti a kupuješ si za to tyhle káry? Měl by ses stydět,“ reagují na Povoroznykovo prezentování lidé na Instagramu.

Povoroznyk je velmi kritizovaný kvůli svému chování a právě na základě toho nyní někteří lidé zpochybňují jeho výchovu. Podle lidí se totiž youtuber chová naprosto nevyspěle a neměl by proto mít vůbec v péči dítě. Navíc často mluví s dětmi sprostě a několikrát si na jeho chování stěžovali také rodiče. Kvůli podobnému chování si proto lidé myslí, že je jeho výchova také špatná. Povoroznyk se ale o svou dceru očividně stará hezky. Na Instagramu to vypadá, že je jeho dcera opravdu spokojená. Povoroznyk ji natočil při snídani, kdy spokojeně jedla lívance v Los Angels. Také se společně vydali do obrovského zábavního parku Universal Studios Hollywood, kde se také nachází filmové studio. Z návštěvy parku byla ale nadšená nejen malá Ariana, ale dokonce také Povoroznyk, který byl z některých atrakcí naprosto unesený.

I když si Povoroznyk užívá dovolenou, nezapomíná také na různé placené spolupráce. Příběhy na Instagramu z dovolené proto prolnul placenou reklamou, kdy svým sledujícím doporučil, aby si pořídili nové boty v internetovém obchodě, kde mohou dostat slevu až 60%. Svým energickým projevem obchod vychválil a také tvrdil, že si on sám z obchodu objednal nové boty. „To je skvělé, ušetřil jsem 600 korun, kdo vám tohle dá,“ chválil obchod Povoroznyk na Instagramu. On sám se přitom nechal slyšet, že vydělává miliony korun, takže jeho nadšení bylo nejspíš opravdu pouze kvůli reklamě. Někteří lidé ale na jeho doporučení slyší a pravděpodobně si boty opravdu koupí. Povoroznyk ale za spolupráci nejspíš dostal spoustu peněz. S více než 630 tisíci sledujícími na Instagramu si totiž za propagaci může říct o pořádnou sumu.