Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Rapper Tekashi 6ix9ine | foto: instagram.com

Tekashi 6ix9ine se vyjádřil k napadení. Dva roky chodí bez ochranky a ctí pravidla ulice

Kontroverzní rapper Tekashi 6ix9ine poprvé promluvil o napadení v tělocvičně. Podle něj to byla zbabělost, ale uznává pravidla ulice. Tři útočníci byli zadrženi a jsou obviněni z ublížení na zdraví a krádeže. Tekashi také vydal novou skladbu, která je celá ve španělštině.
  15:00

Rapper Tekashi 6ix9ine, vlastním jménem Daniel Hernandez, se vyjádřil k brutálnímu napadení. V březnu ho napadli tři útočníci v posilovně na Floridě. K celé situaci se vyjádřil na svém Instagramu v popisku videa, ve kterém je celý incident zachycený. Kromě jiného v něm poukazuje na to, že už dva roky chodí bez ochranky a že se před ničím neskrývá. Někteří lidé prý mohou dosvědčit, že svoje auta řídí opravdu sám, stejně jako chodí sám do obchodů. Kvůli tomu se k němu mohli tři útočníci vůbec přiblížit. Příspěvek má přes milion lajků a vyvolal různé typy komentářů, které se týkají Tekashiho zbití.

HAPPY VALENTINES DAY TO ALL THE GIRLS GETTING CHEATED ON. 1,000,000 dollars spent in @priveporter STARTING TOMORROW I CHANGE MY LIFE AROUND. I HAD FUN, I LOVED EVERY MOMENT OF VACATION. BUT THIS YEAR IM GIVING YOU ME. 69 + DANNY. @thebigggestttoppp IS MY NEW PAGE THAT WILL BE MY EVERYDAY PAGE FOLLOW. SHOUT OUT TO MY BEST FRIEND @msheatherrose I LOVE YOU ‼️‼️ you been there since I was 3 1/2 you always taught me to be a cheater in life and I thank you ❤️

12. února 2023 v 23:03, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 13:05

Proti přesile se Tekashi opravdu nemohl ubránit. Jeden z útočníků ho totiž držel na zemi a ostatní dva ho zasypávali údery a kopanci. Tekashi je nenáviděný kvůli svému dřívějšímu vypovídání u soudu, kdy udal několik členů gangu, ve kterém on sám byl. Právě kvůli tomu si vysloužil přezdívku „Krysa“. Podle spousty lidí se udávat nemá, což mu také útočníci jasně dali najevo. Tekashi zároveň tvrdí, že důvod střetu chápe, protože jsou mu známé podobné případy z dob, kdy byl v gangu.

„Nezlobím se, že se to stalo. Na ulici nejsou žádná pravidla, takže nemůžu říct, že jednali špatně. Očividně to nebylo fér, ale opět, ulice nemá žádná pravidla,“ komentoval jednání tří útočníků Tekashi. Rapper ale odsuzuje všechny lidi, kteří podporují jednání útočníků. A že se jich našlo opravdu hodně. V komentářích pod příspěvkem mu lidé nadávali a schvalovali jeho napadení. „V okamžiku, kdy jsi práskal, jsi překročil hranici. Jasně, to je pravidlo číslo jedna na ulici, žádné práskání,“ napsal do komentářů jeden z uživatelů Instagramu. Podobných komentářů byly pod příspěvkem stovky.

Tranna get used to being back home .. music coming soon lolzZz RawrxD :-p xoxo

16. listopadu 2022 v 20:31, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 13:05

Policie v důsledku incidentu zatkla tři muže. Z útoku byli obviněni Rafael Medina Jr, Octavious Medina a Anthony Maldonado. Jsou obviněni z ublížení na zdraví a také z okradení Tekashiho. Útočníci údajně uprchli z místa činu poté, co incident zaregistrovali zaměstnanci posilovny. Následně byl Tekashi převezen do nemocnice s pohmožděninami a tržnými ranami. První soudní jednání s obviněnými muži by se mělo konat v pátek 8. dubna. Tekashi se ale velmi rychle zotavil a nemocnici opustil. Vydal se podívat na Kubu, jak žije zdejší obyvatelstvo.

„Když jsem se poprvé dostal na Kubu, řekl jsem řidiči, aby náhodně zastavil auto. Nechtěl jsem zůstat v hotelu nebo pronajatém domě. Chtěl jsem tam s nimi žít a zažít, jaké to je vstávat každý den a pracovat s půdou. Tam mi bylo řečeno, že jsou to lidé, kteří si vydělají jen 14 dolarů měsíčně. Tato rodina mě přivítala doma a já nemohu být vděčnější,“ napsal Tekashi k příspěvku na Instagramu, ve kterém také oznamoval nový hudební videoklip.

Nová skladba se jmenuje „Bori“ a objevil se v ní také zpěvák Lenier. Celá píseň je zpívaná ve španělštině a text je o chudobě a slávě. V klipu je několik záběrů z chudých částí Kuby, z přírody a také z Tekashiho převozu do nemocnice. Klip musel vzniknout teprve nedávno, protože Tekashi v něm má čerstvé stopy po napadení, například zkrvavené oko. Píseň se navíc liší od jeho klasického drsného stylu. Je totiž klidná a vůbec v ní nerappuje, pouze zpívá. Skladba má za dva dny na YouTube přes 7 milionů zhlédnutí.