Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kauza thajské političky hýbe sítěmi. Užívala si s adoptivním synem, manžel je načapal a natočil si je

To, co zjistil manžel jedné thajské političky, zřejmě nečekal ani ve snu. Už delší dobu svojí drahou polovičku podezříval z nevěry a nyní k tomu má i důkaz. Načapal ji, jak leží nahá pod peřinou s jejich adoptivním synem. Čtyřiadvacetiletý mladík, kterého si pár před rokem adoptoval, je dokonce mnichem. Celý incident si manžel nahrál na video a zveřejnil na sítích.
  18:25

Takový skandál, který se nyní odehrál v Thajsku, by nečekal zřejmě nikdo. Manžel tamní známé političky svojí milovanou už delší dobu podezříval, že si užívá s někým jiným. Doposud k tomu však neměl žádné důkazy, a tak si řekl, že ji musí chytit přímo při činu. Vydal se tedy do města vzdáleného několik hodin, kde se podle jeho informací měla manželka nacházet. Skutečně ji tam našel.

Celý incident si čtyřiašedesátiletý manžel političky Prapaporn Choeiwadkoh natočil. Na videu je vidět, jak prochází temnou chodbou bytu, ve kterém by se měla nacházet jeho žena. Následně prochází zřejmě kuchyní a otevírá dveře do ložnice. Ihned začne něco křičet a rozsvítí světlo. V tu chvíli uvidí svou ženu ležící pod peřinou s jejich adoptivním synem. Že jsou oba nazí, zjistí až ve chvíli, kdy z nich strhne peřinu.

Obnažená politička s nahým mladíkem se vmžiku zvednou z postele a vydají se za ním. „Jste vy dva šťastný?“ křičí na ně manžel. Ten tak z místa následně odchází a video končí. K incidentu se později vyjádřila i samotná Choeiwadkoh s tím, že mezi nimi k ničemu sexuálnímu nedošlo. „Neměli jsme sex. Nic se nestalo, není to tak, jak to vypadá na videu. Měl nějaké problémy, tak jsme spolu jen mluvili a pak jsme se šli osprchovat,“ řekla. Proč byli však oba nazí ve stejné posteli pod jednou peřinou, už nevysvětlila.

Její manžel je z celého incidentu otřesený a rozzuřený. „Byl jsem tak naštvaný, když jsem je našel spolu, cítím se tak zrazen. Dával jsem jí zlato a mnoho dárků,“ řekl. Manželku a adoptivního syna z nevěry podezříval už prý delší dobu. „Moje žena byla vždy velmi zbožná. Dokonce jsme se potkali v místním chrámu. Ale nedávno jsem si všiml, že trávila více času s mladými mnichy,“ říká, že jeho drahá polovička až příliš často navštěvovala tamní chrámy. Když ji konfrontoval se svým podezřením, měla ho odbýt, že se s nimi chodí pouze modlit.

Zhruba před rokem se dokonce rozhodli, že jednoho mladého, ale už dospělého mnicha adoptují. Manželce se ho mělo zželet. „Pokud jde o toho chlapce, myslím, že podvedl mou ženu a svedl ji. Loni mi řekla, že je jí ho líto, a tak jsme se ho rozhodli adoptovat jako vlastního syna,“ říká manžel Choeiwadkoh. Často se prý v poslední době také stávalo, že když přišel domů, tak tam manželka nebyla. Nebrala mu telefony a on netušil, kde je.

Buddhistické náboženství je co se týče styku se ženami poněkud přísné, hlavně pokud jde o mnichy. Ti mají například zakázáno se vůbec dotýkat žen. Když chtějí nějaké něco předat, položí to na zem. Jakýkoli pohlavní styk s ženou je nepřijatelný. Jejich adoptivní syn měl tak po tomto incidentu opustit buddhistický klášter a stáhl se do ústraní. Choeiwadkoh byla ze své politické strany dočasně suspendovaná, než se celá situace vyřeší.