Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Marie Steinerová promluvila na TikToku o anorexii | foto: TikTok.com

Bojovala s anorexií a poté se odmlčela. Mladá tiktokerka se nyní vrací a změnila se k nepoznání

Tiktokerka Marie Steinerová před zraky svých sledujících bojovala s anorexií. Poté se ale na několik měsíců odmlčela, protože se prý chtěla plně soustředit na léčbu. Když se opět vrátila na TikTok, bylo vidět, že se jí daří skvěle. Nyní totiž Steinerová opět nabrala kila a vypadá naprosto normálně. Lidé ji za její změnu chválí a také jejího otce, který ji velmi podporoval.
  18:34

Mladá slečna se na TikToku otevřeně rozpovídala o svém boji s anorexií. Protože získala od lidi mnoho pozitivních reakcí, rozhodla se pokračovat v tvorbě a postupně své sledující seznamovala s různými problémy, které byly s její nemocí spojené. Lidé si její tvorbu skutečně oblíbili, ale Marie Steinerová z nenadaní na TikTok přestala natáčet. Nyní se ale opět vrátila a změnila se k nepoznání.

@majunkasteinerova Tady to je.. můj boj s Annou Vím, že jsem neřekla uplně vše, takže pokud budete chtít víc, ráda natočím další video!❤️ jestli máte otázky tak budu jenom ráda, když mi je napíšete a udělala bych video, kde vám na ně dám odpoveď 🫶 Všem moc děkuji za tak úzasnou podporu a lásku! Jste užásní ❤️❤️ #fyp #viral #fypシedrec0very❤️‍ #fypシedrec0very #cz #healingjourney #mentalhealth #myedrecovery #keepgoing #trending #trends #シedrec0very #mystory #happy #ugotit #believeinyourself #loveandsupport #love #ugotit ♬ původní zvuk - 🦒

Steinerová totiž statečně na TikToku začala vyprávět svůj příběh a to nehledě na to, jak moc dokážou být někteří lidé na sítích kritičtí. Steinerová se ale dočkala neuvěřitelné podpory a pod jejími videy se objevilo jen velmi málo urážlivých komentářů. S anorexií bojovala Steinerová zhruba sedm let a nemoc výrazně ovlivnila její život. „Začala jsem brát projímadla. Nejhorší věc, jakou jsem mohla udělat. Brala jsem to každý den, abych se necítila špatně, že jsem v ten den jedla, protože jsem věděla, že to ze mě hned půjde a začala jsem fakt hodně rychle hubnout,“ promluvila Steinerová o počátku jejího hubnutí v jednom ze svých videí na TikToku. Steinerová přidávala spoustu videí, ve kterých se snažila nutit jíst a bylo vidět, že má obrovskou podporu ve svých rodičích. Poté ale z nenadání přestala na TikTok přidávat videa a spousta lidí se začala obávat, že se mladé slečně něco stalo.

Ta je ale ubezpečila, že je v pořádku a chce si dát pouze pauzu od tvorby a plně se soustředit na nelehkou léčbu. Nyní se ale po zhruba osmi měsících vrátila a změnila se k nepoznání. Je vidět, že se Steinerové podařilo výrazně přibrat na váze a vypadá nesmírně spokojeně. Toho si všimli také její sledující, kteří z ní mají nesmírnou radost. „Ty jsi skvělá, radost tě takhle vidět a slyšet. Vypadáš úžasně. Cože? Tak to čumím. Mám z tebe radost. Jsem na tebe pyšná. Tvoje videa jsou zpět, moc se těším, jsi nádherná,“ píšou lidé Steinerové pod její poslední video. Ta totiž vypadá skutečně dobře a při pohledu na ni by v podstatě nikdo nepoznal, že kdy trpěla anorexií, tak moc se podařilo mladé slečně změnit. Sama Steinerová se nechala slyšet, že doufá, že ji její fanoušci i po takové změně poznávají.

Steinerová ve svém prvním videu po několikaměsíční pauze začala propagovat firmu Colorblock, která se věnuje výrobě oblečení. Jedná se o její vůbec první spolupráci, kterou svým sledujícím představila. Na TikToku Steinerovou sice sleduje pouze 20,5 tisíce lidí, což není nijak zvlášť vysoké číslo, ale některá její videa mají statisíce zhlédnutí. Díky tomu může firmu s přehledem zpropagovat. Její nejsledovanější video má dokonce přes 900 tisíc zhlédnutí a Steinerová se v něm vůbec poprvé rozpovídala o své nemoci, což pro ni nebylo vůbec jednoduché. Lidé jí ale psali, že jsou rádi, že se jim svěřila a podporovali ji. Steinerová se poté natáčela například při tom, když se spolu se svým otcem snažila sníst nanuk. Podobná videa, ve kterých se nutila jíst, mají také statisíce zhlédnutí.

Rodiče Steinerové ji v jejím boji velmi podporovali, což bylo prý pro mladou slečnu pochopitelně velmi důležité. „Tohle je moje úžasná dcera, která je ta největší bojovnice a já jsem na ni hrdý,“ okomentoval video Steinerové její otec, který se ochotně zapojil do tvorby své dcery. Podporu, kterou pan Steiner své dceři dával, ocenili také lidé na TikToku. „Nikdy jsem snad neslyšela dospělého takhle dobře mluvit s někým, kdo si prochází podobnými problémy. Obdivuji tvého tatínka, je strašně zlatý. Tvůj táta je skvělý, úžasná podpora. Tvůj taťka tě hrozně podporuje a to je hrozně hezké,“ chválí otce Steinerové lidé na TikToku. Podpora rodičů jistě hrála výraznou roli v tom, že se Steinerové podařilo zvládnout těžký boj s anorexií a vrátit se opět do normálu. Nejen podle ní, ale také podle jejích sledujících, se jí to opravdu podařilo na výbornou.