Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Tiktokerka Ellie May točí videa se sexuálním podtextem | foto: tiktok.com

Na TikToku se objevují videa se sexuálním podtextem. TikTok je však neodstraňuje

TikTok zaplavuje stále více videí, které mají sexuální podtext. Tvůrkyně své sledující provokují a snaží se je co nejvíce vzrušit. Často jsou přitom pouze ve spodním prádle. Nikdy se však nesvléknou a proto je jejich tvorba povolena. Nahota se objevuje pouze u žen, které se točí při kojení dětí.
  11:26

Na TikToku se objevují videa, která jsou velmi na hraně podmínek užívání aplikace. Autory těchto videí jsou v drtivé většině mladé slečny, které vytváří obsah se sexuálním podtextem. TikTok ovšem taková videa neodstraňuje, protože ačkoliv se jedná o sexuální podtext, stále ještě se jeho tvůrkyně drží zpátky. Přidávají například videa pouze ve spodním prádle a chovají se velmi vyzývavě. Nikdy se ovšem neukážou nahé a proto tedy není důvod k tomu, aby byly jejich účty zablokované. Některé z tvůrkyň se však nedrží zpátky tak, jako ostatní a svým chováním se velmi přibližují k zákazu používání aplikace.

Replying to @Frog21

19. dubna 2023 v 15:37, příspěvek archivován: 19. dubna 2023 v 15:37

Odvážná videa, která jsou v poslední době na TikToku populární, mají hned několik podob. Všechny se ale snaží své diváky zaujmout sexuálním obsahem. A přitom se nejedná o nic složitého. Tvůrkyně takového videa se ve spodním prádle postaví před kameru a následně například předstírá různé sexuální pohyby a u toho se třese tak, jako kdyby právě měla sex. Jenomže ve skutečnosti ho nemá a proto jsou na TikToku taková videa povolena. Některé tvůrkyně také dělají videa na přání svých sledujících. Například políbí kameru, nebo si nechají z pusy vytéct sliny a doprovází to různými svůdnými grimasami. O videa takového typu je obrovský zájem a jejich sledující po tvůrkyních vyžadují stále víc a víc sexuálního obsahu.

Videa na přání

Například chtějí, aby ve videích říkaly různé svůdné věci. „Pokud přijdeš ke mě domů, tak začneš trpět klaustrofobií, protože je tu jedno velmi, velmi úzké místečko,“ říká jedna z tvůrkyň ve svém videu. Jiné tvůrkyně zase dělají to, že se oblečou do plavek, které mají nasazené tak, aby co nejlépe vynikla jejich prsa a zadek a následně na sebe začnou stříkat vodu z hadice. Také se ve videích, které vyzývavé slečny točí, často objevují zvuky, které připomínají zvuky sexu. Jsou však uměle vytvořené a proto se opět nestane to, že by videa byla odstraněna. Velkou sledovanost mají také videa, ve kterých se slečny ve spodním prádle mažou různým krémem. Taková videa mají na TikToku milionovou sledovanost.

Jednou z tvůrkyň, která na TikTok přidává takový obsah, je tiktokerka Ellie May. Na TikToku ji sleduje 130 tisíc lidí a na Instagramu 206 tisíc lidí. May je krásnou odpovědí na otázku, proč některé mladé slečny podobný kontent na TikTok přidávají. May totiž mimo jiné tvoří obsah na OnlyFans. Díky algoritmu, který na TikToku může video proměnit ve virální, se její videa dostávají mezi široký okruh lidí. Někteří jsou z její tvorby natolik nadšení, že chtějí vidět víc. V důsledku toho se rozhodnou zakoupit si přístup na Mayin OnlyFans účet a ona tak vydělá peníze. May svým chováním velmi připomíná českou tiktokerku Annu „Kafuu“ Hamanovou, které byl nedávno zablokován účet na TikToku s více než 400 tisíci sledujícími. Snaží se chovat rádoby nevinně a tvářit se co možná nejvíc roztomile, ale její videa jsou přitom se sexuálním podtextem.

Na TikToku se dokonce objevila přímá nahota, která se ovšem nebrala jako sexuální tvorba a tak se na platformě dlouhou dobu drží. Jedná se totiž o kojící matky, které na kameru ukážou prsa a následně začnou kojit své dítě. Většinou se však nejedná o účty, které by opravdu patřily kojícím ženám, ale pouze o falešné účty, které se baví tím, že nahota v jejich videích není zakázaná. I když se však nejedná o videa se sexuálním podtextem, samotná prsa očividně přilákala pozornost spousty uživatelů. Některá videa s kojícími ženami mají totiž miliony zhlédnutí. TikTok je ovšem vyhodnotil jako poučná videa a proto se v aplikaci stále objevují.

Zájem o videa se sexuálním podtextem se v poslední době rozšířil a proto se objevuje čím dál více takových videích. Nejde pouze o to, že si jimi často dělají reklamu OnlyFans tvůrkyně, ale také o fakt, že někteří uživatelé TikToku si podobná videa cíleně vyhledávají aby se uspokojili. Důkazem jsou právě videa na přání, která tvůrkyně, včetně již zmíněné Ellie May, svým sledujícím dopřávají. Někteří lidé vyloženě prosí o více videí, ve kterém tvůrkyně pomalu vypouští sliny z pusy, nebo také jiných, kde napodobují buď klasický, nebo orální sex. Přístup k těmto videím navíc není věkově omezen, takže na něj mohou snadno narazit i děti používající TikTok pro pobavení. Snadno po zhlédnutí takových videí mohou přejít k pornu a to na ně poté může mít negativní vliv. TikTok však taková videa nechává veřejně dostupná a jejich omezení, nebo dokonce odstranění, se nijak nevěnuje.