Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Drsná hádka na TikTok streamu. Tady máš, křičela žena a mlátila svého partnera, sama se uhodila hlavou o dveře

Lidé na TikToku už streamují prakticky cokoliv, například i rvačky. Teď se předmětem diskuzí stala surová bitka českého páru, kterou odstartovala malichernost. Opilou ženu její partner přepral, ona se při rvačce dokonce praštila hlavou o dveře. Vše sledoval tiktoker, který se je snažil uklidnit. Žena na svého partnera dokonce vytáhla deštník.
  11:05

Při jednom živém vysílání na TikToku se strhla ošklivá rvačka. Žena jménem Nikola se rozhodla streamovat spolu s tiktokerem Robertem Ramonem, který ještě netušil, co se v příštích několika minutách odehraje. Nikola, která měla být pod vlivem alkoholu, Ramona bavila jakýmsi bizarním a rádoby svůdným tanečkem a vše sledoval její partner. Ten se ale s Nikolou začal hádat a dopadlo to tak, že se spolu začali prát.

Když Nikola přestala tancovat, začala si s Ramonem opět normálně povídat. Jejich streamování ale neustále narušoval partner Nikoly, kterému se nelíbila jejich konverzace. Nikola svého partnera několikrát okřikla, aby ji nechal na pokoji a že si nechce kvůli němu kazit náladu. Později se se svým partnerem začala bavit o možném výletě do Dubaje a v tu chvíli se opět začali hádat. Nikola se totiž domnívala, že ji chce její partner opustit a začala na něj křičet. „Na mě neskákej! Na mě to ani nezkoušej! Já ti nechci ublížit. Ty tady jedeš uplný sr*čky na mě. Tak drž p*ču. Ty jsi chlap s p*čou. Ty jsi začal dělat hádky,“ křičela Nikola na svého partnera. Ramon si musel vypnout mikrofon, protože se nedokázal přestat smát tomu, jak se pár hádá. Jejich hádce se vysmívali také diváci, kteří živé vysílání sledovali. Jeden z nich napsal, že se určitě brzy porvou, což se nakonec opravdu stalo.

Muž totiž řekl své partnerce, že jí nezaplatí za kliniku a to ji doslova zvedlo ze židle. Rozběhla se k němu a několikrát se ho pokusila udeřit do obličeje. „Co děláš? Prašť mě, vyzkoušej to, kdo to vyhraje. Uděláš to? Uklidni se,“ křičel na Nikolu její partner. V tu chvíli si Ramon konečně zapnul mikrofon a snažil se oběma domluvit, ať se přestanou hádat a uklidní se. Pár na sebe sice křičel, že se rozchází, ale vypadalo to, že se oba pomalu uklidňují. Muž se ale neudržel a na svou partnerku opět vyjel. „Ty nemáš kliniku, nemáš nic,“ křikl na ni. To neměl dělat, protože jeho partnerka opět vystřelila ze židle a tentokrát už šlo opravdu do tuhého. Oba se totiž začali prát a to opravdu tvrdě. Dospělo to až do takové fáze, že muž svou partnerku odmrštil hlavou na dveře. Ramon na muže křičel, aby toho okamžitě nechal, ale rvačka pokračovala.

Muž Nikolu nakonec pustil a řekl jí, ať už ho nechá být. Ta se rozeběhla pryč a vypadalo to, že se od něj rozhodla utéct. Překvapivě se ale vrátila s posilou, s růžovým deštníkem, kterým svého partnera začala znovu bít. „Ty jsi u mě skončil, ty m*dko jedna! Tady máš,“ křičela Nikola, která se do svého přítele mlátila hlava nehlava. Poté oba přešli do jiné místnosti, muž měl roztržené tričko a byl zadýchaný. Chvíli bylo ticho a poté se oba znovu rozkřičeli. Ramon očividně vůbec nechápal, co se stalo a nevěděl, jestli se má smát nebo ne. Nakonec se ale rozesmál protože zaslechl, co na sebe pár křičí. „To je kvůli tobě, ty v*le! Ne*er mě! Na co si to hraješ, k*ndo jedna,“ křičela Nikola, která se poté vrátila do místnosti a ztěžka oddychovala. Posadila se na židli a snažila se tvářit, jako by se vůbec nic nestalo.

Ramon se jí několikrát zeptal, jestli je v pohodě a Nikola mu nějakou dobu neodpovídala. Nakonec ale začala vnímat. „Jo, dobrý. Menší bitka tady byla. No, trošku mám prst,“ řekla Nikola a napila se. Záznam z videa se začal šířit na TikToku, ale později byl smazaný. Pořád je ale dostupný na Facebooku, kde ho lidé neustále sdílí. Podle některých lidí by podobné páry neměly ukazovat svůj soukromý život veřejně, protože je to ostuda. Jiní lidé se zase zastávají Nikoly, protože se podle nich stala obětí domácího násilí. Muž byl navíc výrazně těžší než ona a rozhodně by ji neměl mlátit. I když se hádkou mnoho lidí baví, Nikole v tu chvíli rozhodně do smíchu nebylo. Když se uklidnila, opět se rozhodla jít si se svým partnerem promluvit. „A víte, co je na tom nejhorší? Že nebude ani Dubaj,“ smál se Ramon, který také záznam celého streamu zveřejnil na sociálních sítích.