Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

TikTok žebračka Nell | foto: Instagram.com

Japonská Shopaholic Adel prober se, vzkazují sledující. Dle některých má navíc ale jde to s ní z kopce

Češka Nelly, některými označovaná japonská Shopaholic Adel z Wishe, je opět pod palbou kritiky. Po několika reakcích youtuberů se mnoho uživatelů svěřilo se zkušenostmi s ní. Je arogantní, zlá a nepříjemná, píše většina. Dle některých má na víc. Potenciál v konceptu ukazovat krásy Japonska je velký, Nelly ho však zatím nevzala za ten správný konec. Dříve se měla ostře pouštět do české anime komunity.
  19:00

V určité komunitě je česká tiktokerka Nelly známá už delší dobu. Do povědomí širší veřejnosti se dostala až spíše po reakcích na ni ze strany českých streamerů a youtuberů. Díky tomu se ukázalo, že s ní má nepěknou zkušenost nejeden uživatel. Kdo tedy Nelly je? Celým jménem Nelly Saskie Kulmová je česká influencerka žijící momentálně v Japonsku. Za svojí tiktokovou kariéru si mezi českými sledujícími neudělala zrovna dobré jméno. Převážně je odsuzovaná za hrubé a neurvalé chování ke svým fanoušků. Nyní na povrch vyplavaly zajímavé věci z její historie.

Mezi většinou je Nelly známá jako internetová žebračka. Známá je i její očividná nenávist vůči českému národu. Tvrdí například to, že Češi jsou podle ní nepřející a zlí lidé. Tam kde momentálně žije se prý zatím nesetkala s nepříjemnou konfrontací, zatímco v Čechách narážela na konflikty údajně v jednom kuse. Ono se není čemu divit, když jí Japonci nerozumí, tvrdí někteří. Kdyby poznali její pravé já, tak by z ní tak nadšení nebyli, píšou další.

Většina reakcí na Nelly má často dvě strany mince. Někteří tvrdí, že to, co se Nelly snaží dělat, potenciál má. Česka ukazující krásy Japonska je dle některých krásný koncept, který kdyby se vzal za tu správnou stranu, tak bude mít úspěch. To se však Nelly zřejmě moc nedaří. „Ona by mohla mít někdy i zajímavá videa, kdyby vždy pak nezamlela nějakou pí*ovinu, která nechá rozum stát. Má hrozně moc videí, takže je škoda, že ty největší bizáry se v tom počtu ztratí,“ píše do komentářů pod video na YouTube jedna uživatelka. „Zajímala mě různá videa z toho Japonska. To musím uznat, že je zajímavé. Ale prostě ona je tak protivný a hrozně hloupý člověk, že ty její streamy se nedají poslouchat,“ píše další.

Nelly se často pouští také do témat modelingu a krásy. Dle některých je smutné, že se snaží investovat čas do něčeho, co nemá budoucnost a zřejmý úspěch. Její láska k modelingu v ní je však už zřejmě delší dobu. „Hlavně krásné je, jak se snažila vyhrát nějakou soutěž. Apelovala na přirozenou krasu a když prohrála, tak tvrdila že podváděli přes torrenty,“ píše uživatel na YouTube. Nelly se skutečně přihlásila do soutěže krásy. V roce 2017, když jí bylo jednadvacet, podala přihlášku do soutěže krásy na festivalu s youtubery 4Fans. „Ráda pomáhám lidem. Vždy bojuji za lidi, co miluji a nesnáším falešné lidi. Ráda spím a ráda jím. Nemám ráda make-up a přetvářku,“ napsala Nelly ke své přihlášce.

Nejeden uživatel se nechal slyšet, že je Nelly už dlouhá léta součástí anime komunity. V roce 2017 se dokonce zúčastnila Animefestu, na kterém si otevřela stánek a prodávala v něm například objímací sexy japonské polštáře. „Předtím, než začala dělat TikTok, tak jsem ji měla zaznamenanou jako pojašenou anime borku,“ píše do komentářů na YouTube jeden uživatel. Nelly měla být součástí také dle některých jistého anime kultu, který ji měl uznávat jako jejich královnu. „Nell je známá roky v anime komunitě a má svůj „anime coven“, kde se považuje za jejich královnu nebo co,“ pokračuje. Jednat by se mělo o skupinu se jménem Anime Coven Monarchy. Dle výpovědi jednoho respondenta na vyplnto.cz je to skupina zaměřená na prodej věcí s anime tématikou pro fanoušky.

K její anime historii se vyjádřil nejeden uživatel v komentářích. Nelly tedy měla figurovat hned v několika facebookových skupinách, ve kterých prodávala věci s anime tématikou. „Vydělávala si tam mnoha způsoby, které mi přišly minimálně tristní. Jako třeba prodávání anime plakátů, které si snad sama tiskla a spousty dalších věcí,“ píše jeden uživatel na YouTube. Ve skupinách začala být prý populární a dle některých jí ta pomíjivá sláva stoupla do hlavy. „Nebyl jsem jediný, kdo si začal všímat toho, jak je egoistická a ze skupiny si začala dělat vlastní kult. Měla pak fakt docela hodně sledujících a začala se tím opíjet mi přišlo,“ pokračuje stejný uživatel.

Další uživatelka se nechala slyšet, že se měla Nelly zaplést do kauzy, kdy nedávala svým zákazníkům účtenky. „Vtipná byla i kauza ohledně tehdy povinných účtenek, které nedávala a otázkám na živnost se vyhýbala, když prodávala tolik anime merche,“ píše.