Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktoker předstíral vlastní smrt | foto: instagram.com

Tiktoker předstíral vlastní smrt aby zjistil, kdo ho má rád. Na pohřeb přiletěl vrtulníkem

Tiktoker chtěl zjistit, jestli na něm záleží členům jeho rodiny a rozhodl se předstírat svou vlastní smrt. Na svůj pohřeb poté přiletěl v helikoptéře a všechny překvapil. Od té doby se mu vztahy s rodinou zlepšily. Lidé ale jeho prank odsuzují. Podle některých je to ubohost a pouze způsob, jak si zajistit sledovanost.
  10:00

Na TikToku se šíří velmi zvláštní video. Stojí za ním pětačtyřicetiletý belgický tiktoker David Baerten, který na TikToku vystupuje pod přezdívkou „Ragnar Le Fou“ a který se rozhodl, že si udělá legraci ze své rodiny a kamarádů. Spolu se svou ženou a dětmi náplánoval, že bude předstírat vlastní smrt. Na sociálních sítích se znenadání objevila zpráva, ve které se s ním loučilo jedno z jeho dětí. Zprávu samozřejmě viděli také členové Baertenovy rodiny a rozhodli se zařídit údajně zesnulému tiktokerovi pohřeb. To ale ještě netušili, že se nevědomky stali obětí jednoho obrovského pranku.

Baertena k jeho vtípku ale nevedla pouze touha po popularitě. Ve skutečnosti měl totiž jeho prank daleko hlubší myšlenku. Tiktoker měl totiž posledních několik let pocit, že nemá příliš dobré vztahy se svou rodinou a právě to ho vedlo k tomu, aby si z nich udělal legraci. Chtěl díky pranku zjistit, komu na něm ve skutečnosti opravdu záleží a jestli členové jeho rodiny přijdou také na poslední rozloučení s ním. Domluvil se tedy se svou ženou a dětmi, aby začali šířit falešnou zprávu o jeho úmrtí.

„Odpočívej v pokoji, tati. Nikdy na tebe nezapomenu. Proč je život tolik nespravedlivý? Proč si to musel být právě ty? Měl si se stát dědečkem a navíc si měl ještě celý život před sebou. Miluji tě, všichni tě milujeme a nikdy na tebe nezapomeneme,“ napsala Baertenova dcera ve zprávě na rozloučenou.

Celá jeho rodina samozřejmě začala truchlit. Všichni byli zarmoucení z odchodu jednoho ze svých příbuzných a uspořádali pohřeb. Než ale celý obřad začal, truchlení všech přítomných najednou přerušil sílící zvuk helikoptéry, která se přibližovala k místu, kde se sešli členové Baertenovy rodiny.

Všichni byli zmatení, když helikoptéra přistála nedaleko od nich. Poté se ale otevřely dveře a z helikoptéry vystoupil Baerten, kterého do té doby měli všichni za mrtvého. Samozřejmě že Baerten chtěl mít celý prank zdokumentovaný a tak kromě něj z helikoptéry vystoupilo i několik lidí s kamerami.

Když Baertena spatřili členové jeho rodiny, někteří se za ním okamžitě rozběhli se slzami v očích. Jiní byli dokonce natolik v šoku, že zůstali stát na místě, jako kdyby zkameněli. I oni ale nakonec začali Baertena objímat, div ho neumačkali a usedavě plakali. Všichni byli nepopsatelně šťastní, že se jejich příbuznému nic nestalo.

Baerten se později na TikToku svěřil, že jeho prank vyšel naprosto dokonale. Začali se mu ozývat ti členové rodiny, kteří se mu dlouhá léta vyhýbali a dokonce mu prý i chodí zprávy od příbuzných, kteří na obřad vůbec nedorazili. Uvědomili si totiž, že smrt může překvapit kohokoliv z nich a nechtějí nevyužít času, který jim byl dán a který mohou trávit společně.

Baertenův prank spustil obrovskou vlnu reakcí. O jeho výstřelku informují i různí tiktokeři a dokonce také zahraniční média. Video dokonce sdílel člen Baertenovy rodiny, který se bál, že svého příbuzného nadobro ztratil. „Přísahám, že jsem brečel. Dostal jsi nás. Milujeme tě a jsme rádi, že jsi mezi námi,“ napsal Baertenův příbuzný k videu. Baertenův prank se opravdu povedl a i když je jeho rodina nadšená, někteří lidé jsou jeho výstřelkem naprosto znechuceni.

„Je to naprosto odporné. Předstírat vlastní smrt pouze proto, aby si tě ostatní všimli? Lidi, jde to přece udělat naprosto normálním způsobem. Pro mě je tohle naprostý odpad a vůbec se nedivím, že ho jeho rodina nemá ráda,“ okomentoval Baertenův vtípek jeden z uživatelů TikToku. Podobných komentářů je hned několik. Jiní zase Baertena odsuzují za to, kam až je schopný zajít pro získání sledovanosti.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

Najdou se ale i tací, kteří Baertenův prank vychvalují. „Takhle se pozná, kdo z tvého okolí je falešný a kdo ne. Tohle je geniální nápad a doufám, že si ostatní uvědomili, že nenávist nic neřeší,“ podpořil Baertena jeden uživatel v komentářích. Baerten si sice získal sledovanost, ale zároveň si i získal místo v srdci svých příbuzných a to je pro něj jistě důležitější než čísla na sociálních sítích.