Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktoker Richflows si tetuje jména youtuberů | foto: instagram.com

Tiktoker si tetuje jména slavných youtuberů aby si ho všimli. Těm to bývá jedno

Tiktoker Richflows se chce potkat se slavným youtuberem Mr. Beastem a rozhodl se proto, že si začne tetovat jeho jméno na tělo. V minulosti se chtěl potkat s méně známým youtuberem Faze Rugem a zvolil proto stejný postup. Faze Rug ho opravdu navštívil, daroval mu 100 tisíc korun a dokonce mu zaplatil dovolenou. Mr. Beast ale zatím nijak nereagoval.
  10:00

Někteří lidé jsou natolik posedlí touhou setkat se se svým oblíbeným influencerem, zpěvákem či jinou známou osobností, že jsou schopni udělat pro to v podstatě cokoliv. Kolikrát přitom vůbec nehledí na možné následky. Stejně je tomu také v případě tiktokera, který si říká Richflows a který si usmyslel, že chce získat pozornost jednoho z nejznámějších youtuberů Mr. Beasta. Vybral si pro to ale velmi zajímavý způsob. Richflows se totiž rozhodl, že si bude tetovat youtuberovo jméno dokud na něj nezareaguje.

Richflows si totiž myslí, že pokud se k Mr. Beastovi dostane zpráva o tom, že někde existuje muž, který si chce vyžádat jeho pozornost tím, že si tetuje jeho jméno na tělo, minimálně na něj zareaguje. Richflows přitom už stejnou prazvláštní věc v minulosti udělal. Tetoval si totiž na stehno jméno amerického youtubera Faze Ruga, který se nakonec rozhodl Richflowse navštívit. Když si totiž Richflows nechal dělat sedmatřicáté tetování youtuberova jména, Faze Rug seděl přímo vedle něj. Dokonce o něm i natočil video, které má na YouTube přes 4 miliony zhlédnutí.

Faze Ruga ale sleduje 23,6 milionů lidí, zatímco Mr. Beasta 160 milionů lidí. I když jsou obě čísla obrovská, Mr. Beast má přeci jenom naprosto odlišnou popularitu. Richflows ale věří, že se zpráva o něm dostane až k youtuberovi a ten na něj zareaguje, nebo ho možná i přijede osobně navštívit.

Richflows ale nemůže očekávat nic speciálního. I když by se o něm Mr. Beast dozvěděl, přijel by za ním a třeba i natočili společné video, tím jeho kontakt s youtuberem končí. Sice mu zbudou krásné vzpomínky na setkání se světoznámým youtuberem, co mu ale zůstane natrvalo jsou jeho tetování. Mr. Beast je navíc kvůli své tvorbě velmi zaneprázdněný a proto je zřejmé, že se s ním Richflows nesetká. Tiktoker se ale nevzdává a neustále přidává nová tetování na svou nohu. V současné době už má jméno Mr. Beast vytetované osmkrát.

Jeho videa, ve kterých tetování ukazuje a ve kterých také neustále označuje Mr. Beasta, mají ale bohužel velmi malou sledovanost. Možná i proto se ke slavnému youtuberovi pravděpodobně informace o Richflowsovi nikdy nedostane. Richflows ale věří, že se to jednoho dne povede. Někteří z uživatelů ale Richflowsovi nejen že nedávají příliš mnoho šancí na úspěch, ale dokonce ho i kritizují za styl jeho kontentu.

Richflows totiž od Faze Ruga dostal za odměnu dovolenou zdarma a k tomu také 5 tisíc dolarů v hotovosti, což je v přepočtu 108 tisíc korun. A právě proto si někteří lidé myslí, že Richflows doufá, že pokud se Mr. Beast rozhodne navštívit ho, bude mnohem štědřejší než Faze Rug co se týče finančního obdarování. Mr. Beast je totiž známý tím, že rozdává lidem obrovské množství peněz.

Zajistit si pozornost oblíbené celebrity jde ale i mnohem jednodušší cestou, než jakou zvolil Richflows. Český tiktoker Tomáš Eichler se totiž stal velkým fanouškem seriálu a filmu Vyšehrad, kde ztvárnil hlavní roli fotbalisty Juliuse Lavického herec Jakub Štáfek. Eichler se jednoho dne rozhodl, že se chce se Štáfkem setkat naživo.

Právě proto přišel s nápadem, že bude každý den přidávat video s fotbalovým míčem a čekat, než si ho Štáfek všimne a míč mu podepíše. Eichlerovi to ale trvalo dlouhých 145 dní, než se konečně se Štáfkem potkal a i když byl na videu velmi nervózní, byl velmi rád, že měl nakonec možnost seznámit se se svým oblíbeným hercem, který mu míč podepsal. Pokud bude Richflows stejně vytrvalý a pokud mu vůbec zbude místo na těle pro další tetování, i když je celý nápad naprosto šílený, možná se i on dočká a potká se se svým oblíbeným youtuberem.