Středa 8. května 2024, Den vítězství

Tomáš Lukáš promluvil o kauze s MaxGreenem a Žralokem Patrikem | foto: instagram.com

Tomáš Lukáš promluvil o kauze s MaxGreenem a Žralokem Patrikem: Konec influencerské války

Max Green zrušil svou účast v Red Face a spustil tak kaskádu reakcí. Žralok Patrik vyhlásil válku youtuberovi a fitness trenérovi Tomáši Lukášovi a tvrdil, že na něj Lukáš podal trestní oznámení. Podle Lukáše si ale spor vyříkali a udobřili se. Lukáš ale už nebude figurovat v projektu MaxViral, který trénoval a nabízel nové zápasníky.
  20:58

Youtuber a fitness trenér Tomáš Lukáš se dostal do sporu s Patrikem „Žralokem“ Hüblerem. Vše odstartovalo v den prvního galavečeru organizace Red Face, kdy se influencer Jiří „MaxGreen“ Janouch rozhodl nenastoupit do zápasu.

Lukáš pro něj dojel do hospody aby mu sdělil, že pokud se na zápas nedostaví, bude muset platit pokuty. Janouch už se ale rozhodl, že zápasit nechce a Lukáš odjel pryč. Janouch však navázal nové spojenectví s Hüblerem a ten vyhlásil Lukášovi válku. Na svém Instagramu tvrdil, že se mu dokonce podařilo zablokovat účet MaxViral, za kterým stál Lukáš. Ten se ale k celé situaci vyjádřil.

V den zápasu měl být Janouch v 17:00 v hale UNYP aréna, na místo ale nedorazil. Zároveň prý nezvedal telefony a Lukáš měl obavy, jestli se mu něco nestalo. Nedávno byl prý údajně napadený. Když Lukáš zjistil, kde se Janouch skutečně nachází, vydal se za ním a snažil se mu vysvětlit, proč by měl do zápasu nastoupit. Janouch ale odmítl a zavolal organizátorovi Red Face, že do zápasu nenastoupí a Lukáš poté odjel.

Janouch ale svým rozhodnutím porušil hned dvě smlouvy. První porušení se samozřejmě týkalo smlouvy v Red Face, ve které je údajně napsáno, že za zrušení zápasu je zápasník povinen zaplatit pokutu nemalé částky. Tato informace ovšem není ničím podložená a jedná se pouze o spekulaci. Druhou smlouvu, kterou Janouch porušil, má být smlouva s Lukášem.

„Já zatím o sankcích neuvažuji, i když se zachoval neférově. MaxGreen byl vždy můj dobrý přítel, o kterého jsem se od listopadu 2022 staral jako by to byl můj člen rodiny. Díky tomu, že nenastoupil, se mu už teď děje plno nepříjemností, například od fanoušků, které naštval,“ sdělil pro redakci Antiyoutuber.cz Lukáš s tím, že se mu Janouch stále neomluvil a ani nevysvětlil, proč jednal tak, jak jednal.

Kvůli velkému zklamání z celkové situace se ale Lukáš rozhodl udělat další krok a sice ukončit projekt Maxviral. To vysvětluje údajné odstranění instagramového účtu, který Lukáš vedl. „Celý projekt MaxViral byl z mé strany již ukončen. Možná v něm bude pokračovat někdo jiný, o tom teď jednáme. Do organizací a zápasníků se již nechci dále angažovat. Moje priorita je věnovat se svým klientům v oblasti fitness, zdravého životního stylu a projektům s tím spojených,“ vysvětlil Lukáš.

Objevil se ale také spor, který mezi sebou má Lukáš a Hübler. Hübler v rozhovoru pro YouTube kanál Napříč Internetem tvrdil, že Lukášovi oplatí všechno jeho „vlastní medicínou“. „Nikdo mi tady nebude vyhrožovat, že mě dostane do vězení. Pakliže mi takhle někdo vyhrožovat chce, tak já nemám sebemenší důvod to tolerovat. Bude mít co dělat, aby to ustál,“ řekl v rozhovoru Hübler a Lukáše nazval svým úhlavním nepřítelem.

Celá situace se ale nakonec možná vyřeší v klidu. I přes neustále špičkování ze strany Hüblera na Instagramu, se Lukáš pokusil spor urovnat. „Můj zástupce s Patrikem vyjednal ukončení všech sporů smírem. Doufám, že tato domluva bude platit,“ svěřil se Lukáš. Hübler je ale velice impulzivní člověk a je tedy možné, že celá situace ještě nabere zcela nový směr. Hübler se nyní stará o Janoucha a ten vypadá spokojeně. Uvidíme, jak si Hübler povede, pokud se jeho nový svěřenec znovu objeví v organizaci Clash of the Stars.

Témata: MaxGreen