Středa 8. května 2024, Den vítězství

Tomáš Lukáš podal na Žraloka Patrika trestní oznámení | foto: instagram.com

Tomáš Lukáš prý podal na Žraloka Patrika trestní oznámení. Vše odstartovalo zrušení zápasu MaxGreena

Žralok Patrik vyhlásil válku Tomáši Lukášovi. Ten mu údajně odpověděl tím, že na něj podal trestní oznámení. Jejich spor začal tím, že MaxGreen zrušil svůj zápas v Red Face a chtěl přejít do Clash of the Stars. Patrik je ale přesvědčený, že Lukáš spor nevyhraje. Také se prý postaral o zrušení Lukášova instagramového účtu Maxviral.
  12:38

Influencer Jiří Janouch, který je spíše známý jako „MaxGreen“, se proslavil především díky působení v organizaci Clash of the Stars. Poslední dobou se ale nad Janouchem stahují mračna. Přiznal insolvenci, porušil smlouvu, když přešel z Clash of the Stars do konkurenční organizace Red Face a v den zápasu v nové organizaci se Janouch rozhodl, že nenastoupí, čímž opět porušil smlouvu. Na Janoucha bylo naštvané nejen vedení Red Face, ale také Janouchův manažer Tomáš Lukáš. Janouch ale navázal nové spojenectví s Patrikem „Žralokem“ Hüblerem a spolu se Lukášovi postavili.

Janouch se totiž nechal slyšet, že chce být pouze v Clash of the Stars a s Red Face nechce mít nic společného. Lukáš byl velmi naštvaný, protože Janouch svou účast v zápase zrušil těsně před zahájením celého galavečera. Lukáš se tedy s Janouchem rozloučil a ukončil s ním spolupráci. Nikdo ale nevěděl, co se bude dít dál. Video, ve kterém se Lukáš baví s Janouchem, se objevilo na všech sociálních sítích a lidé se jím velmi baví. Janouch totiž neustále hledal oporu v Tomášovi Linh Le Sym, který stál hned vedle něj.

Janouch se ale objevil v instagramových příbězích Hüblera, který si ho vzal pod svá křídla. Hübler má Janoucha velmi rád a v minulosti se ho už několikrát zastal. Tentokrát se rozhodl, že se postaví Lukášovi a rozjede proti němu válku. Ta začala tím, že se s Janouchem postarali o zablokování profilu Maxviral, za kterým Lukáš stál.

„Dámy a pánové, jedna radostná novina. Vzhledem k tomu, že si Tomáš Lukáš nedal pozor, tak jeho kanál Maxviral, který měl skoro 13 tisíc sledujících a to zejména díky mému reelsu, jak jsem hodil sekuriťákem, když jsem bránil tady Maxe, byl právě zablokován. Tak jo, s*áči, to byla první rána a počkej, co teprve přijde,“ oznámil Hübler ve videu na Instagramu, kde byl v pozadí také Janouch.

Lukáš ale Hüblerovi údajně vrátil úder velmi nečekaným rozhodnutím. Na Hüblera měl prý podat trestní oznámení pro trestní čin pomluvy. Lukáš se svěřil redakci Antiyoutuber.cz, že vše, co Hübler tvrdí, jsou lži a rozhodl se proto začít celou situaci řešit. Na doporučení právníků se ale k celé situaci odmítá vyjadřovat. Hübler je ale přesvědčený, že mu nic nehrozí.

„Lupínečku, počkej, až to projedeš a budeš čelit trestnému činu křivé obvinění,“ reagoval na údajné trestní oznámení Lukáše Hübler. K situaci se nechtěl vyjádřit ani Janouch, kvůli kterému celá kauza pravděpodobně vznikla.

Hübler měl celou situaci vysvětlit v rozhovoru na youtubovém kanále CzSk Bulvar, kde mělo vyjít video a jeho výpověď o celé kauze. Video ale bylo odstraněno, nejspíš kvůli údajnému trestnímu oznámení Lukáše.

Zajímavé je, že Hübler, Lukáš i Janouch byli dříve přátelé. Lukáš tvrdí, že se snažil Janouchovi zajistit lepší podmínky a také finanční ohodnocení v zápasech. Po Janouchově odmítnutí zápasit v Red Face, se však jejich cesty pravděpodobně navždy rozešly. K situaci se také vyjádřil promotér organizace Clash of the Stars Le Sy, který se rozhodl Janoucha vyslechnout i navzdory tomu, že přešel ke konkurenci.

„Max mi řekl, že do RedFacu fakt nechce jít, že tam toho na něho je moc. Že ten tlak od organizátorů a manažera byl už neúnosný a co má tedy dělat. Tak jsem mu odpověděl, že pokud se mu nechce, ať je s námi dál, nikdo ho do ničeho nemůže nutit a v nás má případně vždy podporu a může s námi kdykoliv počítat,“ sdělil Le Sy v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Není tedy vůbec jisté, jak celá situace, která byla odstartována Janouchovým zrušením zápasu, nakonec dopadne.

Témata: MaxGreen