Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Tristan Tate stojí v pozadí svého bratra | foto: instagram.com

Tristan Tate žije ve stínu slávy svého bratra. Pro ženy je ale atraktivnější a Andrew ho potřebuje

Tristan Tate, mladší bratr známého influencera Andrew Tatea, často bývá v pozadí všeho. Také on je ale velmi kontroverzní a do rodinného byznysu se aktivně zapojuje. Proslavil se díky reality show The Island, kde donutil odejít jednoho z účastníků a stal se dvojnásobným mistrem Evropy v kickboxu. Andrew Tate se bez něj neobejde a chce ho mít stále u sebe kvůli loajalitě a také kvůli jeho podpoře.
  9:31

Skoro každý člověk, který aktivněji sleduje sociální sítě, už alespoň jednou narazil na kontroverzního influencera Andrew Tatea a jeho bratra Tristana. Andrew je známý pro svou prostořekost a názory, které mnoho lidí odsuzuje a také je to právě on, kdo se lidem vybaví, když slyší příjmení Tate. Tristan stál vždy v pozadí a není proto tolik známý jako jeho bratr.

Také on toho ale za svůj život stihl mnoho a i když se zdá, že pouze Andrew stojí za velkým úspěchem jejich rodiny, Tristan je nedílnou součástí jejich úspěchu a oba bratři si to moc dobře uvědomují. Tristan sice není tolik populární, ale bez něj by se jeho starší bratr nejspíš nedostal na výsluní.

Tristan Tate, pětatřicetiletý influencer, se už od dětství snažil kráčet ve šlépějích svého staršího bratra. Také on se našel v bojových sportech, konkrétně v kickboxu a začal se sportu věnovat naplno, netrvalo dlouho a Tate se dostal na žebříčku na pozici mezi velice kvalitní zápasníky. To, že je velmi dobrý zápasník, potvrzují také jeho výsledky. Ze 43 zápasu totiž prohrál pouze devětkrát a dokonce se dvakrát stal mistrem Evropy. Tristan ale, stejně jako Andrew, zápasil kvůli tomu, aby si vydělal peníze. Protože jejich otec zemřel, oba se museli začít živit sami a kickbox byl jedninou věcí, která jim tehdy šla.

Mladší z bratrů se ale stal miláčkem Anglie nejen díky úspěchu v kickboxu, ale také díky televizní reality show The Island. Tate, který vypadal jako tichý a skromný mladík, se tehdy výrazně změnil a dával jasně najevo, že chce být pánem situace. Diváci si mohou pamatovat konflikt s jedním bizarním účastníkem, který se kvůli Tateovi rozhodl reality show opustit. Tate si z něj totiž udělal terč pro své posměšky a rozhodně se nedržel zpátky.

„Důvod, proč ve skutečném světě nic nedokážeš, je stejný jako důvod, kvůli kterému odjíždíš. Jsi líný, nesoutěživý, nedokážeš se bavit a právě proto nebudeš mít nikdy dobrou práci, nebudeš schopný zvládnout nic složitějšího a nikdy to v životě nikam nedotáhneš,“ řekl účastníkovi, který se rozhodl odjet, Tate na rozloučenou.

Nedávno se nechal slyšet, že si situaci dodnes pamatuje a že po několika letech zjistil, že muž, kterého tehdy konfrontoval, opravdu nemá snové zaměstnání. Ačkoliv Tate už tehdy ukázal, že si s ním není dobré zahrávat, jeho chování by se dalo považovat za milé ve srovnání s vyjadřováním jeho staršího bratra.

Když oba vyrostli a rozhodli se spolu rozjet pochybný byznys, mladší z obou bratrů byl po celou dobu do všeho aktivně zapojený. On sám se nechal slyšet, že se od svého bratra nechce ani hnout, protože jsou spolu nejsilnější. Navíc jsou na sebe prý neuvěřitelně zvyklí a to je také důvod, proč spolu bydlí už od dospívání. Tristan byl ale vždy o hodně klidnější než Andrew a jejich sledující bavilo, když si ze sebe navzájem utahovali.

@irvin.castor #QuakerPregrain #irvincastor ♬ original sound - Irvin Castor

„Tristan je mistr v tom mít všechno u p*dele. Když jsme se vrátili od soudu, byl jsem hrozně nervozní. A Tristan? Řekl, že jsou to všechno nesmysly a šel si v klidu lehnout,“ řekl v jednom rozhovoru Andrew Tate. On sám je ale velmi rád, že je mu mladší bratr vždy po boku. Tristan neuvěřitelně vyrostl a je dokonce mohutnější než jeho starší bratr, když jsou proto spolu, mnoho lidí se jim vyhýbá, protože působí hrozivě.

Tristan má ale něco, co jeho starší bratr postrádá, a sice přirozený šarm, kterým okouzlil mnoho žen. Před časem se v rumunských médiích diskutovalo o tom, jak se mu podařilo svést nejkrásnější modelku ze země, a v mnoha rozhovorech, kde se ho na to ptali, se Tate pouze usmíval. Také daleko více potrpí na formálním oblečení a prakticky pořád chodí oblečený v obleku a to dokonce i v pohodlí domova.

Jakožto milovník žen a zároveň také cestovatel bral Tate mnoho žen na rande a ty s ním šly, i když tušily, že ho vidí poprvé a naposledy. To Tristan ale nechtěl dopustit a tak si navrhl vlastní aplikaci pro případ, že by se do konkrétní země nebo města vrátil. Princip aplikace je v podstatě jednoduchý.

Napíše si seznam míst, které navštívil a ke každému si přidá konkrétní ženu, se kterou strávil večer. Když se stalo, že se vydal na místo podruhé, předem věděl, které ženě se má ozvat. „Vždycky jsou překvapené, když jim znovu zavolám. Většinou si totiž myslí, že to byla jednorázovka a o to více jsou na podruhé povolnější,“ komentoval svůj nápad s úsměvem Tate.

Už dlouho ale neměl příležitost vyzkoušet si kvalitu své aplikace.

Spolu se svým bratrem je totiž podezřelý ze znásilnění a obchodu s lidmi a nehledě na to, jak moc šarmantně působí, také on se nejspíš podílel na jistých dosud neprokázaných zločinech a nezbývá mu tak nic jiného než čekat na finální verdikt, který stanoví rumunský soud.

„Brácho, jedeme v tom spolu. Když tě napadnou, porvu se za tebe. Když tě zavřou, půjdu do vězení s tebou. Když tě zabijí, schytám druhou kulku. Jsme ten nejlepší tým na světe a budeme spolu navždy,“ řekl Tristanovi jeho bratr a opět tak dokázal, jak moc pro něj jeho přítomnost znamená. I když byl Andrew hlavní tváří celého byznysu, s Tristanem se prý vždy dělil rovným dílem a ten se mu odvděčil neuvěřitelnou loajalitou.

Témata: Andrew Tate