Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Tynka the Dancer tancuje jako Rihanna | foto: instagram.com/tynkathedancer

Tiktokerka tančila jako Rihanna, teď tancuje na oslavu ženské síly. Plašíš holuby, kritizují ji lidé

Tiktokerka vystupující pod přezdívkou Tynka the Dancer a na sociálních sítích se proslavila především díky bizarním tanečním videím. Teď tvrdí, že vymyslela taneček na oslavu ženské síly, jenže většině uživatelům přijde přinejmenším bizarní. Začalo tak vznikat mnoho reakcí, které si z ní utahují. Ona kritiky pravděpodobně blokuje.
  13:31

Tynka the Dancer, vlastním jménem Kristýna Šlingrová, se proslavila díky dětské hudební skupině 5Angels. Později však své zájmy změnila a stala jednou z nejznámějších českých tanečnic na TikToku. Jenže v posledních dnech pro ni není sláva pozitivní. Natočila tanec prý na oslavu ženské energie, který sice viděl na sítích téměř každý, jenže většina z nich si z ní utahuje.

Šlingrová na TikTok natáčí už více než rok a mimo to, že povídá o svém životě, sdílí různé choreografie, které vymyslela. Mnoho z nich se stalo virálních, jenže ne v tom dobrém slova smyslu. Její nejznámější video z poslední doby je tanec na skladbu Pussy Power od slovenského rappera, který vystupuje pod pseudonymem SimiLivinLife. „POV: Vymyslela jsi taneček na oslavu ženské síly,“ píše k videu Šlingrová.

Video zveřejnila zhruba před měsícem a okamžitě se na TikToku rozšířilo. Její taneční kroky totiž mnozí nevnímají jako oslavu ženské síly, ale přinejmenším jako bizár. „To vypadá jako já, když plaším holuby z balkónu,“ píše jedna z uživatelek. „Někdy ty tanečky máš hezké, ale tohle mi připomíná mě v šesti letech,“ píše další. Podobně negativních komentářů jsou desítky.

Uživatelé na TikToku však nezůstali jenom u komentářů, brzy začali natáčet i různé, mnohdy i parodické, reakce. „Natočil jsem tanec na oslavu mužské síly,“ směje se jeden z uživatelů a snaží se napodobit bizarní taneční kroky Šlingrová. Jiní uživatelé u videa například uklízejí sníh nebo se mu jenom vysmívají.

Na kritiku Šlingrová reaguje podle dostupných informací negativně. Některé uživatele, kteří si z ní utahují, údajně rovnou blokuje. Když ji redakce Antiyoutuber.cz oslovila v dubnu s dotazy na kritické komentáře, zablokovala si redakční profil také.

@poutnikadam

♬ PUSSY POWER - SIMILIVINLIFE

Není to totiž poprvé, co je na sítích probíraná. Proslavila se totiž především videi z pražských ulic. Největší pozornost ji přinesla videa z Karlova mostu, kde předváděla taneční vystoupení oblečená jako Rihanna na Super Bowlu. Ve videích tancuje v červeném oblečení mezi tanečnicemi v bílém, stejně jako populární zpěvačka. Série videí získala milionová zhlédnutí a nejednoho diváka zaujala, nicméně kolemjdoucí pravděpodobně příliš nadšení nebyli. „Turisti se chtějí projít po Praze a musí sledovat tohle,“ píše jeden z komentujících. Na videích jde totiž vidět, že se všichni procházející museli zastavit a sledovat vystoupení. V jednom z mnoha videí, které Šlingrová přidala, si totiž stěžuje na lidi, kteří chtěli procházet.

Mnoho reakcí také vzbudilo její nedávné vystoupení na koncertě Ewy Farné v O2 areně. Mnozí jí úspěchy v kariéře přejí, problém byl v tom, že denně sdílela několik videí, ve kterých mluvila o tom, že na koncertě vystoupí. O vystoupení na koncertě však mluvila velmi dlouho i po něm a uživatelé na TikToku už o něm nemohli ani slyšet. Mnozí se ironicky ptali, kde vlastně tancovala, že to ještě od ní neslyšeli.