Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Václav Mikulášek | foto: Instagram

Václav Mikulášek bude zápasit v Clash of the Stars. Napadl Dannyho z TvTwixx a vyzval Veselého

Václav Mikulášek alias Baba Jaga posílí organizaci Clash of the Stars. Oktagon už o něj nemá zájem, kvůli několika jeho excesům a Mikulášek se proto vydal jinam. V minulosti napadl Dannyho z TvTwixx a to dokonce na prvním galavečeru organizace, ve které bude nově zápasit. Na Instagramu vyzval Tadeáše Veselého a pravděpodobně mu výrazně stoupne popularita.
  12:27

Profesionální zápasník Václav Mikulášek se kvůli svému nevhodnému chování dočkal toho, že už nebude zápasit v organizaci Oktagon. Po konci jednoho turnaje, který Oktagon pořádal, totiž napadl trenéra jednoho ze zápasníků a pro vedení organizace už to byla poslední kapka. Mikulášek přišel o kontrakt s Oktagonem a stal se z něj volný hráč. Netrvalo ale příliš dlouho a volného zápasníka se ujala organizace Clash of the Stars. Mikulášek se stal na posledním galavečeru této organizace oficiálně jejím členem a prozradil, s kým by chtěl zápasit. Jeho popularita může díky změně organizace rapidně narůst.

Václav Mikulášek, který má přezdívku Baba Jaga, je pětatřicetiletý MMA zápasník původem z Ostravy. Fanoušci bojových sportů si Mikuláška nejvíce pamatují díky zápasení v organizaci Oktagon, ve které vždy předváděl zábavnou show. Mikulášek ale lidi nejvíce oslovil ve chvíli, kdy byl oznámený zápas mezi ním a Karlem Vémolou. Ten na sebe totiž dokáže strhnout zraky naprosto všech a mnoho lidí při každém jeho zápasu doufá, že Vémola padne. V roce 2020 byla řada na Mikuláškovi, aby se pokusil Vémolu porazit, ani on si ale s „Terminátorem“ nedokázal poradit.

I tak se na něj ale začalo soustředit mnoho lidí a Mikulášek získal nové sponzory, nové sledující na sociálních sítích a pozornost si očividně velmi užíval. Objevilo se ale hned několik nechvalných momentů, které Mikuláškovi velmi zkazily pověst a nejčastěji se jednalo o urážení druhých a došlo dokonce také k napadení. Na prvním galavečeru Clash of the Stars si Mikulášek dokonce vyhlédl youtubera Daniela Sonnleitnera z youtubového kanálu TvTwixx. Na sociálních sítích kolují záběry, ve kterých se Mikulášek s youtuberem hádá a následně do něj tvrdě strčí.

Mikulášek tvrdí, že o něm Sonnleitner psal nehezké věci a šel si to s ním proto vyříkat tváří v tvář. „Najednou jsem viděl, jak se úplně rozklepal. Tak se trochu po*ral a pak úplně brečel lidem, úplně si vymýšlel příběhy a mě to hrozně bavilo,“ vzpomínal na konflikt zápasník v jednom rozhovoru. To, že napadl trenéra, ale organizace Oktagon považovala za naprosto nepřípustnou věc a rozhodla se proto Mikuláška z týmu svých zápasníků vyloučit. Podle promotérů se navíc nejednalo o první konflikt, který Mikulášek vyvolal a napadení trenéra už pro ně bylo až příliš. Kontroverzní zápasník si z toho ale nic nedělal, protože se ho okamžitě ujala organizace Clash of the Stars, která mu nabídla, že v ní může zápasit.

Mikulášek nabídku ochotně přijal a stal se tak oficiálně novou posilou organizace. Otázkou ale je, s kým bude Mikulášek zápasit. Přeci jen je totiž profesionál a většina zápasníků v Clash of the Stars jsou naprostí amatéři. Mikulášek se už ale nechal slyšet, s kým by rád zápasil. Chtěl by se totiž pobít s nenáviděným Tadeášem Veselým, který se postavil do klece zápasníkovi Tadeáši Růžičkovi. „Můžu si na sebe vzít dvacítky rukavice. Podobné, jako měl Mawar. Ale kámo, věř tomu, že tě s těma dvacítkama zabiju,“ řekl Mikulášek v jednom videu na svém Instagramu.

To, že je Mikulášek skvělou posilou organizace, potvrdil také moderátor Jakub Jíra. Podle něj totiž dokáže udělat skvělou show, na kterou může přilákat spoustu lidí a vedení Clash of the Stars je jistě rádo, že se mu podařilo Mikuláška získat. Tomu může zápasení v nové organizaci výrazně pomoci. Krásným příkladem je již zmíněný Tadeáš Růžička. Stejně jako Mikulášek měl už dříve velikou pozornost, ale po příchodu do Clash of the Stars mu neuvěřitelně začala stoupat čísla na sociálních sítích.

Stal se miláčkem publika a je pravděpodobné, že Mikuláška čeká to samé. Růžička totiž prokázal, že je opravdu nebezpečný chlapík, který svými výroky dokáže vyvolat strach v očích soupeře a tak se stalo, že se mu zanedlouho podařilo získat přes šedesát tisíc nových sledujících na Instagramu. Pokud se také Mikulášek dokáže prezentovat podobně, je možné, že si získá stejně velkou pozornost, což mu může velmi prospět. Otázkou je, jak se bude chovat mimo klec. Je totiž možné, že ani nová organizace nebude tolerovat některé věci a pokud by Mikulášek dělal veliké problémy, mohl by být propuštěný také z nové organizace.