Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

rapper Vercetti | foto: instagram.com/vercetti_cg

Český rapper Vercetti nastoupil na protidrogovou léčbu. Fanoušci o něj měli strach

Český populární rapper Vercetti dobrovolně nastoupil na protidrogovou léčbu. V současné době je na detoxu, kde bude dva týdny bez telefonu i bez ostatních lidí. Fanouškům ale slíbil, že s nimi bude komunikovat co nejaktivněji. Poměrně nedávno na léčení nastoupil také rapper Sensey, se kterým si jsou velmi blízcí.
  13:19

Dominik Vyšata je českým rapovým posluchačům známý spíše pod pseudonymem Vercetti. V posledních letech se navíc zařadil mezi nejposlouchanější české rappery a zároveň mezi ty nejprobíranější. Uživatelé na sociálních sítích však neřeší jeho hudbu. Vercetti se nikdy netajil láskou k návykovým látkám až do takové míry, že o něj začínali mít někteří fanoušci strach. Teď se ale zdá, že se rozhodl se závislostí bojovat. Nastoupil totiž na odvykací léčbu.

Vercetti mluvil o drogách, alkoholu a lécích v hudbě i na sociálních sítích. Rozdal navíc několik rozhovorů, kdy mu v mnoha případech nebylo rozumět a velmi často také říkal nesouvislé věty, které nedávaly smysl. Bylo navíc patrné, že je pod vlivem nějaké návykové látky, což sám několikrát i přiznal. Mnozí jeho životní styl kritizovali a někteří o něj začínali mít strach, zdálo se však, že jemu jeho životní styl vyhovuje.

Teď překvapil nejednoho fanouška, když před nedávnem na Instagramu oznámil, že nastupuje na odvykací léčbu. „Zítra mě čeká první den na léčení, jdu na detox a nebudu mít u sebe dva týdny telefon,“ vysvětluje. Prý se ale fanouškům bude hlásit tak často, jak je to jen možné. Chce teď na sobě pracovat, aby se mohl vrátit silnější než kdy dřív. Dodal také, že o něj nemají mít fanoušci strach, protože je prý na životní změnu připravený.

Po dobu detoxu bude údajně odříznutý od ostatních a tvrdí také, že má poměrně přísné podmínky. „Docela se tam těším, kdo mě zná, tak ví, že mám rád výzvy,“ popisuje se smíchem. „Budu rád za každou podporu a hlavně na mě nezapomeňte,“ dodává. Nelze s jistotou určit, do jakého zařízení se Vercetti vydal. S fanoušky sdílel adresu, na kterou mu můžou posílat dopisy, nicméně ta odkazuje na bytový dům v Bratislavě, kde se žádné zařízení nenachází.

Nejednoho fanouška zpráva o detoxu Vercettiho potěšila. „Už tam měl nastoupit dávno. V některých rozhovorech jde vidět, že je fakt v hrozném stavu. Snad mu bude líp, jeho hudbu mám rád,“ myslí si jeden z nich. Reakce jsou v podstatě totožné. Fanoušci mu přejí především sílu a ať mu abstinence vydrží.

Vercetti je také blízký přítel rappera Senseye, který se v listopadu také rozhodl pro odvykací léčbu. Velmi otevřeně o ní na sociálních sítích mluví, někteří se však začali průběhu léčby divit. Nedávno ji totiž přerušil a odletěl na několik dní s partnerkou do Dubaje a následně se do léčebny zase vrátil. Relativně nedávno také na Instagramu propagoval CBD a HHC produkty, které jsou sice povolené, někteří si však myslí, že by podobné produkty na odvykací léčbě neměly být vůbec.