Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Veronica Biasiol | foto: Mafra, Ladislav Křivan

Jsi klaun a trotl, píšou lidé Veronice Biasiol. Péči o pleť nafotila se silným líčením

Mít vlastní řadu kosmetických produktů je pro mnoho influencerek sen. Jednou takovou je i Veronica Biasiol. V první polovině září představila spolupráci s kosmetickou značkou Gabriella Salvete. Kromě líčidel zahrnuje i gelové polštářky pod oči. Právě těm, tedy jejich nafocení, se nyní lidé na sociálních sítích vysmívají. Na propagačních fotografiích je totiž influencerka silně nalíčená. Jsi klaun, píšou jí lidé.
  9:08

Veronica Biasiol teď neustále oznamuje nějaké nové projekty. Kromě kamenného obchodu s oblečením je to hlavně spolupráce s kosmetickou značkou Gabriella Salvete. Ač celou kolekci představila již začátkem měsíce, nyní se na sociálních sítích začíná šířit posměch kvůli promo fotkám k jednomu z produktů, ke gelovým polštářkům pod oči.

„Ta komediantka fotí skin care ve full glam,“ napsal do stories na Instagramu k fotce Biasiol influencer Tadeáš Kuběnka. Není zdaleka ale jediný. Pod příspěvkem na profilu kosmetické značky je komentářů, které styling fotografie nechápou, celá řada. Biasiol má totiž pod očima přiložené ony gelové polštářky, zároveň však na fotografii vypadá, že má na obličeji silné líčení.

Party hard. Wake up fresh. ✨
Náročný večer?

‍♀ Hangover gelové polštářky pod oči s výtažkem z kofeinu a z dračího ovoce rozjasní a osvěží sebeunavenější pohled.

️ V balení najdeš rovnou 3, takže se můžeš podělit i se svými #besties.

#PartyCalling #GabWorld #VeronicaBiasiol #hangoverrecipe

9. září 2023 v 10:00, příspěvek archivován: 22. září 2023 v 8:46

„Prostě když se vzbudíš s neodlíčená po kalbě, jebneš na xicht gelové polštářky a hned budeš mít svěží pohled,“ píše jeden z komentářů. Lidem zkrátka připadá úsměvné, že i u produktu, který se má přikládat na vyčištěnou kůži, má Biasiol namalované oči, obočí, ale hlavně pleť, která působí upraveně nejenom make upem, ale i konturováním.

„Krásná retuš Veroniko + mít makeup když fotíš na tyto produkty. FR, ty jsi komediantka,“ přidává se další komentující a poukazuje na to, že fotografie zároveň působí silně upraveným dojmem. „Veronika Embarasiol,“ směje se další komentář, který spojil příjmení Biasiol s anglickým slovem embarassing, tedy trapný.

Celá kolekce influencerky původem z Liberce se setkala s rozporuplným přijetím. Zatímco fanoušci Biasiol mají radost z kolekce, kde je mimo jiné paletka očních stínů a rozjasňovače, našlo se i mnoho kritiků. Některým kolekce vadí už z principu, protože nemají rádi samotnou osobu influencerky, jiní mají konstruktivnější kritiku. Nechápou například to, že i když se kolekce jmenuje Party Calling, příliš párty zářivých barev v paletce není.

Všechny její nové produkty by měly být veganské, což se nedá říct o těch z minulosti. Zhruba před dvěma lety totiž začala prodávat řasy, o kterých tvrdila, že by měly být veganské. Nakonec se však ukázalo, že byly vyrobené ze srsti norka. I takové komentáře, kdy se lidé ptají, zda jsou řasy v kolekci opět z norka, se pod příspěvky hromadí.

Témata: Veronica Biasiol