Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Veronica Biasiol a pomeranian | foto: Veronica Biasiol Instagram

Veronica Biasiol odhalila nový projekt, prodává kosmetickou kolekci. Tentokrát už opravdu veganskou

Veronica Biasiol odhalila nový projekt. Ve spolupráci s kosmetickou značkou Gabriella Salvette vydává vlastní limitovanou kolekci. Ač je z ní nadšená, někteří sledující tvrdí opak. Zpochybňují její využitelnost a upozorňují na kauzy Biasiol z minulosti.
  17:43

Veronica Biasiol už více než měsíc fanoušky lákala na nový projekt. Prý o něčem podobném snila už několik let a teď se jí to konečně splnilo. Ve středu po dlouhém čekání prozradila, že chystá kosmetickou kolekci.

„Moje první kosmetická kolekce se vším co k ní patří. Je to splněným sen moct od základu vytvořit vlastní produkty,“ píše Biasiol na Instagramu. Na produktech pracovala více než rok a vznikly ve spolupráci s kosmetickou značkou Gabriella Salvette. Do kolekce prý dala ze sebe všechno a těší se, až radost s ní budou moct fanoušci sdílet.

Kolekce nese název Party Calling a její dostupnost by měla být časově omezená. Obsahuje oční stíny, paletku rozjasňovačů, řasenku, oční linky, umělé řasy, kamínky, štětce na oči a kosmetickou tašku. Ceny produktů by se měly začínat na 149 korunách.

je to venku! A co přesně se tak dlouho tajilo? Odpověď najdeš na mém YouTube

6. září 2023 v 20:32, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 16:52

Biasiol je sice z nové kolekce nadšená, sledující však tolik ne. Některé drogérie totiž o nové kolekci informovaly dřív než Biasiol a proto se o ní vedou debaty už od začátku týdne. „Nevím no, teď už v drogérii může mít svou kolekci každý. Kdyby ji měla úplně sama tak to chápu, tohle je ale zbytečné,“ myslí si jedna ze sledujících.

Někteří také zpochybňují kvalitu nových produktů a celkový dojem z kolekce. Například paletka očních stínů je podle některých téměř nevyužitelná, protože se k sobě barvy jednoduše nehodí. Zároveň vzhledem k názvu kolekce žádný z produktů večírek neevokuje.

Všechny její nové produkty by měly být veganské, což se nedá říct o těch z minulosti. Zhruba před dvěma lety totiž začala prodávat řasy, o kterých tvrdila, že by měly být veganské. Nakonec se však ukázalo, že byly vyrobené ze srsti norka. Následně je přestala prodávat a později se vrátila už s opravdu veganskými řasami. Prodávala je tehdy pod vlastní značkou Biasiol Beauty. Především kvůli tomu, že Biasiol už dříve vlastní kosmetickou značku měla, je pro některé nepochopitelné, proč nevytvořila vlastní kosmetickou značku.

Zároveň je nutné dodat, že Biasiol už vytvořila několik vlastních značek, skoro žádná z nich není v současnosti aktivní. V podstatě jediným e-shopem Biasiol, na kterém jde něco koupit, je Honey Merch, kde prodává různé merchové oblečení. V popisu profilu už delší dobu Biasiol avizuje novou kolekci, žádná však soudě podle smazaných příspěvků nepřichází. Nejednu kontroverzi vzbudil také její diář, ve kterém měla překlep a byl jedním z nejprobíranějších témat konce roku 2019.

Témata: Veronica Biasiol