Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Veronica Biasiol chystá něco nového | foto: Instagram

Veronica Biasiol chystá nový projekt. Snad ne další řasy z norka, smějí se sledující

Veronica Biasiol chystá nový projekt. Zatím nechce prozradit o co jde, pracuje na něm prý ale přes rok a je si jistá, že budou fanoušci nadšení. Někteří si z ní však utahují, nejeden její projekt z minulosti totiž vzbuzuje debaty dodnes. Prodávala například veganské řasy o kterých se později ukázalo, že jsou vyrobené z norka.
  16:32

Veronica Biasiol je v poslední době spojovaná především s nevěrou. Nedávno se svým sledujícím svěřila, že byla deset měsíců nevěrná své přítelkyni Báře Mlejnkové. Od té doby o celé situaci zarytě mlčí a předstírá, že se nic nestalo. Teď fanoušky láká na nové překvapení.

Biasiol na Instagramu prozradila, že už přes rok pracuje na novém projektu, který brzy fanouškům odtajní. „Teď jsem dorazila do Brna, kde budu následující dva dny. Budeme tady fotit něco velmi důležitého, něco, co chystám víc než rok,“ popisuje. Prý připravuje přes rok něco, co je pro ní splněný sen a velká životní meta. Zmíněné dva dny prý měla pracovat na všech produktových fotkách a videích.

Nic bližšího neprozradila, ale na začátku září by měla odtajnit bližší informace. Později sdílela, že s týmem nafotili za čtrnáct hodin přes 1500 fotek. Prý si už teď je jistá, že z nového projektu budou její fanoušci nadšení.

@zrcefestival

12. července 2023 v 22:37, příspěvek archivován: 27. července 2023 v 15:10

Někteří si však z Biasiol už teď utahují. Některé její projekty z minulosti totiž vzbuzují debaty dodnes. „Snad neplánuje další řasy z norka,“ vtipkuje jeden ze sledujících. Tím naráží na pravděpodobně nejznámější zhruba dva roky starou kauza s její značkou Biasiol Beauty. Tehdy velkolepě oznámila, že začíná s prodejem umělých řas. Prý na nich pracovala dlouho a měly být veganské. Později se však ukázalo, že veganské být nemohly, protože byly vyrobené ze srsti norka.

Později řasy začala prodávat znovu a tentokrát měly být doopravdy veganské. Zanedlouho však značka Biasiol Beauty přestala být aktivní. V současné době na Instagramu není dohledatelná a na e-shopu je veškeré zboží kromě pinzety označené jako vyprodané.

Před dvěma lety také začala pracovat na značce sportovního oblečení IcyBody. Více než rok prodávala různé sportovní sety, v současné době uvádí, že je na e-shopu dodnes velký výprodej. Žádné oblečení na něm však dostupné není.

V podstatě jediným e-shopem Biasiol, na kterém jde něco koupit, je Honey Merch, kde prodává různé merchové oblečení. O některých produktech web tvrdí, že jsou nové, Instagram obchodu však tvrdí opak. V popisu profilu už delší dobu Biasiol avizuje novou kolekci, žádná však soudě podle smazaných příspěvků nepřichází. Nejednu kontroverzi vzbudil také její diář, ve kterém měla překlep a byl jedním z nejprobíranějších témat konce roku 2019.

Témata: Veronica Biasiol