Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Drama okolo nevěry Veronicy Biasiol pokračuje. Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka zveřejnili nahrávku, ve které jim měla Biasiol vyhrožovat | foto: Antiyoutuber.cz

Drama okolo Biasiol pokračuje. Měla vyhrožovat Kuběnkovi a Sugar Denny, ti teď telefonát zveřejnili

Drama ohledně vztahu Veronicy Biasiol pokračuje. Tadeáš Kuběnka a Sugar Denny zveřejnili nahrávku telefonátu, ve které jim Biasiol údajně vyhrožuje trestním oznámením. Uživatelé sociálních sítí celou kauzu milují. Někteří z nich tvrdí, že si Biasiol vykopala společenský hrob.
  16:18

V posledních dnech mezi uživateli sociálních sítí rezonuje především nevěra Veronicy Biasiol. Na Instagramu se nedávno svěřila sledujícím, že byla deset měsíců nevěrná své přítelkyni Báře Mlejnkové. K celé situaci se vyjádřil i Tadeáš Kuběnka a Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. Na základě toho jim měla Biasiol údajně vyhrožovat trestním oznámením. Teď dvojice zveřejnila nahraný rozhovor mezi nimi a Biasiol. Ona každým dnem čelí čím dál tím větší kritice.

Kuběnka a Kouřílková na Instagramu o vztahu Biasiol a Mlejnkové mluvili už v úterý a následně potvrdili, že celou situaci proberou v novém dílu podcastu Kontroverzní, který společně moderují. Ve čtvrtek nový díl vydali na platformě pro sdílení bonusového obsahu herohero. Tam za jeden den přibylo dvojici přes dva tisíce odběratelů a jejich profil je aktuálně jedním z nejodebíranějších na platformě. Měsíční předplatné stojí šest euro.

Kuběnka a Biasiol byli minulé léto nerozluční, což Kuběnka několikrát v posledních dnech zmínil. Zároveň se však ve stejné době začínal přátelit i s Alicí Kolarčíkovou, která právě měla být deset měsíců milenkou Biasiol. Kuběnka popsal celý příběh ze svého pohledu, protože se mu obě ženy zároveň o vztahu svěřovaly.

Mě a Báru mají lidi rádi

Pro fanoušky podcastu Kontroverzní však byla nejzásadnější nahrávka telefonátu, ve kterém dvojici Biasiol měla údajně vyhrožovat. „Mě a Báru mají lidi rádi. Spočítej si to. Kdo ti zbude? Sugar Denny? Alice?“ zní v nahrávce, hlas je však změněný. Zveřejněný zvukový záznam má téměř pět minut, telefonát byl však údajně mnohem delší. Biasiol jim údajně také tvrdila, že má kontakty ve vedení platformy herohero, takže si s ní nemají zahrávat.

Kuběnka opakovaně upozorňuje, že ji nepomlouvá, jen se snaží, aby se všichni sledující dozvěděli pravdu. On sám tvrdí, že o Biasiol nikdy nechtěl mluvit zle, telefonát byl však tak nepříjemný a vyhrocený, že to udělat musel. V nové epizodě se zároveň Kouřílková a Kuběnka věnují pouze vztahům Biasiol. Dodávají, že by epizoda mohla být mnohem delší, kdyby se rozpovídali o tom, jakou má minulost. Kouřílková například několikrát veřejně zmínila umělé řasy Biasiol, které prodávala jako veganské. Byly však vyrobené ze srsti norka.

Biasiol od té doby, co se veřejně přiznala ke své nevěře čelí velké vlně kritiky. „Jenom se bála, že by s tím někdo vyšel ven, tak se přiznala první. Pořád ale ze sebe dělá chudinku, ona si fakt nevidí do hu*y,“ myslí si jeden ze sledujících. Ostatní se shodují s Kuběnkou a Kouřílkovou na tom, že Biasiol má za sebou spoustu kauz a mělo by se upozornit i na ně.

Biasiol o celém dramatu na svých sociálních sítích mlčí. Mnozí si však myslí, že její mlčení bude trvat. „Ona se podle mě bojí něco říct, protože jí je jasné, že Tadeáš i Alice vědí víc a neví, co se může stát,“ spekuluje jeden ze sledujících. Mnoho dalších se s ním shoduje. „Ona si doslova kope společenský hrob,“ myslí si další.

Kuběnka mimo jiné na svém Instagramu sdílel jeden z rozhovorů Mlejnkové a Biasiol, ve kterém mluví o svém vztahu. Zmiňují, že je u homosexuálních žen skoro nemyslitelné, aby se podváděly. „Když tam seděla s Bárou na gauči, tak ji v té době podváděla. To mě fakt baví,“ popisuje.

Nevěra Biasiol a její spor s Kuběnkou jsou dvě témata, která uživatelé sociálních sítí řeší aktuálně téměř pořád. „Tohle je snad to nejlepší, co se na internetu děje za poslední měsíc,“ komentuje jeden z fanoušků podcastu Kontroverzní.