Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Veronica a Klára Biasiol. | foto: instagram.com

Hádka matky a dcery? Ne všechny dcery se povedou, stěžuje si na Instagramu máma Veronicy Biasiol

Veronica Biasiol momentálně bojuje s dalšími finalistkami o titul Miss Czech republic. Bojuje však nejspíš ještě s někým, se svou matkou. Ta se ke své dceři podle všeho začala nenápadně vyjadřovat na svém Instagramu. „Ne všechny dcery se povedou,“ napsala. Není to poprvé, co se obě ženy nebaví. V minulosti spor spustilo nepopřání k svátku.
  7:41

Byly nerozlučná dvojice. Veronica Biasiol a její matka Klára, na sítích vystupující jako Clara, byly nerozlučná dvojice. V minulosti Veronica, která nyní bojuje o korunka Miss, dokonce vůbec nemluvila o svém otci, rodiče vždy prezentovala jediného, svou mámu. „Mám prostě mámu,“ odpovídala na dotazy jak to má s otcem. Jenže časy se mění a změnil se nejspíš i vztah obou žen.

Klára Biasiol, která v Liberci pracuje jako realitní makléřka, zveřejnila na Instagramu fotku, která nejednoho člověka překvapila. „Dcera je malá holčička, která vyroste a je tvou nejlepší kamarádkou,“ píše se v příspěvku, který sdílela. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nepřidala vlastní komentář. „Proboha kdo tohle píše?! Ne všechny dcery se povedou,“ okomentovala starší z dvojice Biasiol. Její sledující to hned přimělo k myšlence, jak to asi myslí a zda jsou vztahy mezi matkou a dcerou na bodě mrazu.

Tohle si Klára Biasiol dala na svůj Instagram.

Tomu, že něco není v pořádku, napovídalo i instagramové story o pár dní dřív. Klára Biasiol tehdy sdílela otázku, zda její sledující chtějí znát pravdu o Miss Grand Czech republic, tedy o vedlejší soutěži Miss, které se Veronica účastní a u které šéfka české soutěže krásy Taťána Makarenko možná omylem sdílela jména z finálové pětice. To celé jen podpořilo spekulace o tom, že její účast v soutěži byla domluvená a naplánovaná předem celá, včetně výsledku.

Není to ale poprvé, co se ve vztahu obou Biasiol objevily mráčky. Před časem si matka Klára stěžovala, opět na Instagramu, že jí její dcera nebyla ani schopná popřát k svátku. Redakce Antiyoutuber.cz tehdy Biasiol kontaktovala s dotazy co se stalo, avšak dodnes zůstalo bez reakce.

Lidé na sítích samozřejmě spekulují, co mohlo vést k tak veřejné reakci na vlastní dceru. Jako první se podle mnohých nabízí to, že se Biasiol začala veřejně prezentovat se svým otcem, tedy tím mužem, kterému dříve nemohla přijít na jméno. „Neříkalo se náhodou ze tatínek Biasiol byl strašnej a že je opustil? Myslím, ze maminka je proto nasraná, že s nim má Verča teď asi daleko lepší vztah a na vztah s mámou trošku zapomíná,“ myslí si jedna z komentujících. Další spekulace jsou o něco šílenější, lidé se například smějí tomu, že třeba Biasiol odlákala své matce muže, pro to však žádné důkazy nejsou a jde jen o internetovou zábavu.

Verze s otcem a narovnanými vztahy se ale jeví poměrně reálně. Nedávno totiž Biasiol svého otce na Instagramu, spolu s jeho novým byznysem, sdílela a chlubila se jím.

Nutno dodat, že vztah obou žen byl v minulosti velmi blízký. Bydlely spolu v Liberci, sdílely spolu hodně obsahu. Mladší z dua žen má navíc vytetované písmenko K s korunkou, odkazovat má právě na jméno Klára. Obě ženy si navíc změnily jméno na stejné příjmení.

Témata: Veronica Biasiol