Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Matka Veronicy Biasiol vyhrožuje své dceři. Pokud o mně budeš lhát, řeknu o tobě pravdu, hrozí

Matka influencerky Veronicy Biasiol Klára se ostře pustila do své dcery na Instagramu. Začala jí vyčítat, že se o ní vůbec nezajímá a ani ji nepozvala na slavnostní ceremoniál soutěže Miss. Zároveň jí také vyhrožuje, že pokud bude i nadále lhát, poví lidem různé věci, které jí mohou prý značně poškodit její pověst.
  13:45

Influencerka Veronica Biasiol si splnila sen a získala titul Miss Grand pro rok 2024. Pochopitelně se nyní na sociálních sítích nově získaným oceněním chlubí, ale její úspěch má také negativní stránky. Biasiol totiž v jednom rozhovoru přiznala, že má spor se svou matkou. Ta rozhovor viděla a rozhodla se na celou situaci reagovat. Influencerka totiž jaksi zapomněla říct, že se ke své matce, jak tedy tvrdí právě Klára Biasiol, nechová příliš hezky. O komplikovaném vztahu se nyní matka influencerky rozhodla promluvit na svém Instagramu.

Matka známé influencerky Klára Biasiol vyjádřila obrovské nesympatie k chování své dcery. Všichni se jí prý ptali, proč nepřišla svou dceru podpořit v soutěži Miss a Biasiol se nyní rozhodla uvést věci na pravou míru. „Já jsem prostě nebyla pozvána. Vlastně jsem ani nemohla být pozvána, protože od té mojí operace v únoru, která se potom hodně zkomplikovala, jsem o své dceři neslyšela. Viděla jsem, že je v pořádku, protože má Instagram, ale mě od ní nepřišla žádná zpráva, třeba jestli jsem v pořádku, nebo jestli něco nepotřebuji,“ řekla Klára Biasiol ve videu na svém Instagramu. Matka influencerky vypadala opravdu zklamaně. Zároveň se nechala slyšet, že svou dceru dvacet let milovala a snažila se ji dobře vychovávat. Posledních pět let se už ale Veronica osamostatnila a začala se prý neuvěřitelně měnit.

Já jsem ji podporovala a milovala tak, jak jsem jenom mohla, ale těch posledních pět let v Praze už to byl někdo úplně jiný než jsem znala,“ stěžovala si Biasiol na svou dceru. Podle ní si takové chování nezaslouží žádná matka a velmi ji mrzí, že tu pro ni její dcera nebyla v situaci, kdy ji potřebovala nejvíce, tedy ve chvíli, kdy byla po komplikované operaci. Klára Biasiol také apelovala na své sledující, aby trávili více času se svými matkami a chovali se k nim hezky, protože tu prý nikdo nebude napořád. Zároveň je prý ráda za to, že se svou matkou trávila hodně času a měla s ní takový vztah, jaký měla. Ačkoliv si teď Veronica Biasiol užívá nové ocenění, měla by se mít podle její matky na pozoru. Očividně svým sledujícím totiž neříká některé věci, které by mohly její pověst velmi poškodit. Právě to nastínila ve svém vyjádření její matka.

„Udály se nějaké věci, ke kterým jsem se původně chtěla vyjádřit. Potom mi došlo, že některé věci prostě mají zůstat v rodině a že by to někomu strašně ublížilo a jsou i věci, které nechcete vědět. Veronico, neříkej veřejně věci, které nejsou pravdivé. Nechceš, abych veřejně říkala pravdivé věci já,“ hrozila své dceři Biasiol na Instagramu. Mnoho lidí už dříve zaznamenalo, že spolu mají Klára i Veronica Biasiol spor. Nikdo ale nejspíš nečekal, že to zajde až tak daleko, že jedna z nich začne té druhé vyhrožovat. Mladá influencerka je už teď velmi kritizovaná za to, že svou bývalou partnerku Barboru Mlejnkovou podvedla. Je to věc, kvůli které ji nyní mnoho lidí odsuzuje a nejspíš na to jen tak nikdo nezapomene. V jednom rozhovoru, kde se reportérka zeptala čerstvě zvolené české Miss Grand na vztah s její matkou, se k tomu Biasiol vůbec nechtěla vyjadřovat.

Někteří lidé ji litovali, protože se Biasiol tvářila smutně. Jiní se do ní ale v komentářích pod videem velmi ostře pustili. „Strašná kráva. Jen to vytáhni, že jako dcera stojíš za p*ču. Jsi prolhaná a falešná nevěrnice. Podvod,“ kritizovali pětadvacetiletou Biasiol lidé na Instagramu. Ta se ale ke sporu se svou matkou zatím nijak nevyjádřila. I nadále si očividně užívá opojení z nově získaného titulu Miss Grand 2024 a na sociální sítě přidává fotky a videa ze slavnostního ceremoniálu, který se konal ve Foru Karlín v Praze. Je velmi možné, že pokud se spolu Veronica a Klára Biasiol neusmíří, matka známé influencerky začne vypouštět na veřejnost různé informace, které budou Veronice opravdu nepříjemné. Její matka ale zatím zůstala pouze u vyhrožování.

Témata: Veronica Biasiol